Θρήνος: Πέθανε γνωστή παρουσιάστρια σε δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι! Συγκρούστηκε με φορτηγό!

Ήταν μόλις 35 ετών!

Θρήνος: Πέθανε γνωστή παρουσιάστρια σε δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι! Συγκρούστηκε με φορτηγό!

Θρήνος με τον θάνατο γνωστής παρουσιάστριας, η οποία πέθανε σε δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι όταν και συγκρούστηκε με φορτηγό!

Η απώλειά της έχει σκορπίσει τη θλίψη, καθώς ήταν μόλις 35 ετών!

Ο λόγος για τη γνωστή παρουσιάστρια του YouTube, Έμιλι Χάρτριτζ, η οποία σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με φορτηγό, όταν οδηγούσε ένα ηλεκτρικό πατίνι!

Η οικογένειά της αναφέρει: «Τα νέα είναι δραματικά, είναι απαίσιο που πρέπει να το πούμε μέσω του Instagram αλλά γνωρίζοντας πόσοι περιμένετε να δείτε σήμερα την Έμιλι, σας ενημερώνουμε από εδώ. Η Έμιλι είχε ένα τραγικό δυστύχημα χθες και άφησε την τελευταία της πνοή. Την αγαπάμε και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Άγγιξε τόσες πολλές ζωές και είναι δύσκολο να φανταστούμε τη ζωή χωρίς αυτήν. Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό άτομο».

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός και μαθεύτηκε μετά από 20 ημέρες!

Θρήνος: Πέθανε γνωστή παρουσιάστρια σε δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι! Συγκρούστηκε με φορτηγό!

Σοκ: Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος!

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου Έλληνα δημοσιογράφου, ο οποίος πέθανε σε σήμερα!

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Σεπτεμβρίου 1935 και ήταν απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.

Στη συνέχεια σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Συγκριτικό Δίκαιο στο King’s College στο Λονδίνο.

Εργάσθηκε επί 30 χρόνια ως δημοσιογράφος στην «Καθημερινή», τη «Μεσημβρινή», όπου ήταν διευθυντής, τη «Βραδυνή» και σε άλλες εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και στην τηλεόραση.

Επίσης, διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων την περίοδο 1974 έως το 1981.

Εξελέγη Πρόεδρος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών από το 1976 έως το 1984 και χρημάτισε υπηρεσιακός Υφυπουργός Προεδρίας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στις κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Γεωργίου Ράλλη.

Σοκ: Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο Γεώργιος Αναστασόπουλος διετέλεσε, επίσης, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1984–1999 και εξελέγη τέσσερις φορές (1989-1999) μεταξύ των πρώτων Αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το 2002, εξελέγη Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και το 2003, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Επιμορφωτικού Ιδρύματος που διοικεί τα Κολλέγια Αθηνών και Ψυχικού. Έφυγε από την ζωή πασίγνωστος ηθοποιός!

Από τον Σεπτέμβριο του 2004 ήταν ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην UNESCO και από τον Οκτώβριο του 2007 και για δύο έτη πρόεδρος της Γενικής Διάσκεψης της UNESCO.

Ήταν παντρεμένος και είχε 2 παιδιά.

Τραγική ειρωνεία με το τροχαίο στη Λάρισα: Η 19χρονη πέθανε δύο χρόνια μετά τον αδερφό της!

Τραγική ειρωνεία με το τροχαίο στη Λάρισα: Η 19χρονη πέθανε δύο χρόνια μετά τον αδερφό της!

Είναι από τις κακές σελίδες που γράφει η ζωή και πραγματικά δεν μπορεί να τις πιστέψει ανθρώπινος νους.

Η 19χρονη Έλενα έχασε την ζωή της σήμερα τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε εξετράπη της πορείας της και χτύπησε σε κολόνα φωτισμού έξω από Γερακάρι στη Λάρισα, οδηγώντας στο θάνατο την νεαρή κοπέλα και έναν 28χρονο επίσης Λαρισαίο.

Σώος από το αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών βγήκε ο τρίτος της παρέας ένα 23χρονος Λαρισαίος.

Το τραγικό είναι ότι ακριβώς δύο χρόνια πριν η 19χρονη είχε χάσει τον αδελφό σε τροχαίο στον Τύρναβο. Στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook πριν το μοιραίο τροχαίο σήμερα τα ξημερώματα, έγραψε για το χαμό του αγαπημένου της αδελφού που δεν μπορούσε να ξεχάσει.

Πηγή: larissanet.gr