Ειρήνη Κολιδά: Ο λόγος που δεν πήγε στα δικαστήρια τον Ατζούν! Θα του τα είχε πάρει "χοντρά"!

Τα αποκάλυψε όλα!

Ειρήνη Κολιδά: Ο λόγος που δεν πήγε στα δικαστήρια τον Ατζούν! Θα του τα είχε πάρει

Η Ειρήνη Κολιδά αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο δεν πήγε στα δικαστήρια τον Ατζούν και την εταιρεία παραγωγής του, ενώ θα μπορούσε να του τα είχε πάρει "χοντρά".

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα λάθος».

Όλοι θυμούνται το τροχαίο ατύχημα στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ, όπου η Ειρήνη Κολιδά στη συνέχεια αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο!

Η ίδια μίλησε για την εμπειρία της, ενώ αποκάλυψε γιατί δεν κινήθηκε νομικά κατά της Acun Medya προκειμένου να λάβει αποζημίωση! Ξέρατε πόσο χρονών είναι;

«Στο παιχνίδι ήμουν δύο μήνες και μία εβδομάδα κι έκατσα και δύο εβδομάδες για να αναρρώσω στον Άγιο Δομίνικο μετά το τροχαίο. Όχι, δεν κινήθηκα νομικά. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι. Σίγουρα θα μπορούσα να έχω πάρει ένα ποσό ειδικά αν το είχα κάνει κατευθείαν, το οποίο θα με εξασφάλιζε και δεν θα χρειαζόταν να ξαναδουλέψω ποτέ. Δεν το έκανα γιατί είμαι άνθρωπος, όπου δεν μου αρέσει να διεκδικώ με αρνητική βλέψη κι έτσι αέρα πράγματα. Πιστεύω ότι όλα ο Θεός τα γυρνάει και μέχρι τώρα με βάση αυτό πάει καλά».

Ειρήνη Κολιδά: Η αμηχανία της την πρόδωσε! Σε σχέση με τον Όθωνα Μεταξά; (Βίντεο)

Η αμηχανία της Ειρήνης Κολιδά την πρόδωσε! Είναι σε σχέση με τον Όθωνα Μεταξά;

Σήμερα το μεσημέρι (14/7) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα Λάθος», και την στρίμωξε για τα καλά ο παρουσιαστής!

Όταν ερωτήθηκε για το αν έχει σχέση με τον γνωστό ηθοποιό Όθωνα Μεταξά, το είχατε διαβάσει πρώτα στο Youweekly.gr, η ίδια ήταν ολοφάνερα αμήχανη και με ένα χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη.

Η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής:

«Εγώ δεν λέω τίποτα. Τα προσωπικά μου όταν νιώσω έτοιμη τα δηλώνω, αλλά επειδή έχω το παιδί δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι και να εκθέτω κόσμο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ειρήνη Κολιδά: Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της!

Η Ειρήνη Κολιδά έζησε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, κάνοντας η ίδια την ανακοίνωση για το χαρούμενο γεγονός!

Η παρουσιάστρια του OpenTV είναι στην καλύτερη περίοδό της!

Συγκεκριμένα ο γιος της πρώην παίκτριας του Survivor έκλεισε τα 6 του χρόνια και η Ειρήνη Κολιδά ανέβασε μία φωτογραφία με την τούρτα, γράφοντας ένα υπέροχο μήνυμα!

«Τι πιο σημαντικό από το να σβήνεις τα κεράκια ενός παιδιού που το καμαρώνεις… το θαυμάζεις για τον τρόπο σκέψης του… για την συμπεριφορά του, τις ικανότητες… τα ταλέντα του αλλά και τις γκάφες… ξινίλες και παραξενιές του…. Η ζωή μου όλη!!! 6 χρόνια απόλυτης ευτυχίας…», ήταν το μήνυμά της!

Δείτε τη φωτογραφία

Ειρήνη Κολιδά: Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της!

Ειρήνη Κολιδά: Οι πιο αισθησιακές φωτογραφίες της χωρίς ίχνος ρετούς! Πώς είναι το κορμί της στην πραγματικότητα...

Η Ειρήνη Κολιδά πόζαρε αποκλειστικά και μόνο στον φακό του Youweekly.gr και σας παρουσιάζουμε χωρίς ίχνος ρετούς τις πιο αισθησιακές της φωτογραφίες! Πώς είναι το κορμί της στην πραγματικότητα;

Είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης αφού εδώ και λίγο καιρό έχει αναλάβει τα ηνία της μεσημεριανής εκπομπής του OPEN, "Μεσημεριάτικα" και επειδή έχει κορμάρα αποφασίσαμε να σας δείξουμε το υλικό χωρίς ίχνος επεξεργασίας!

Πάρτε βαθιά ανάσα γιατί θα πάθετε πλάκα με τους κοιλιακούς της και με τα τόσο ωραία της πόδια...

Ειρήνη Κολιδά: Οι πιο αισθησιακές φωτογραφίες της χωρίς ίχνος ρετούς! Πώς είναι το κορμί της στην πραγματικότητα...

Ειρήνη Κολιδά: Οι πιο αισθησιακές φωτογραφίες της χωρίς ίχνος ρετούς! Πώς είναι το κορμί της στην πραγματικότητα...

Ειρήνη Κολιδά: Οι πιο αισθησιακές φωτογραφίες της χωρίς ίχνος ρετούς! Πώς είναι το κορμί της στην πραγματικότητα...

Τη γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο «Survivor» δύο χρόνια πριν. Η Ειρήνη Κολιδά μετά το reality επιβίωσης προχώρησε τη ζωή της προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά πάνω απ' όλους και απ' όλα βάζει τον 6χρονο γιο της Αλέξανδρο... Η sexy παίκτρια φωτογραφίζεται για το YOU με καλοκαιρινή διάθεση και μιλάει για τη ζωή της μετά τον χωρισμό, ενώ απαντάει εάν θα ήταν σύμφωνη στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και στην απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού...

Ελεύθερη και ωραία, η γοητευτική γυμνάστρια κάθε μέρα μάς καλησπερίζει από την εκπομπή του Open «Μεσημεριάτικα» και κάθε Σαββατοκύριακο από τη ραδιοφωνική συχνότητα των «Αποκαλυπτικών» μας μιλάει για το πώς γίνονται «Τα ίσια ανάποδα» μαζί με τη Σπυριδούλα Τριάντου. Η Ειρήνη πριν από δύο μήνες έκλεισε τα 37 και είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της...

Η αποκλειστική της συνέντευξη στο Youweekly.gr

Τελικά αυτό που περίμενες από τον ΣΚΑΪ −μια δική σου εκπομπή− ήρθε από το Open; Έκπληξη ήταν για όλους εμάς το γεγονός ότι ανέλαβες την εκπομπή «Μεσημεριάτικα» μετά την παραίτηση της Έλενας Τσαβαλιά... Είπες αμέσως το «ναι» ή είχες κάποιους ενδοιασμούς;

Το κάθε πράγμα έρχεται στην ώρα του και πάντα γίνεται για καλό. Είπα αμέσως «ναι» γιατί είναι μια εκπομπή που εξαρχής κατάλαβα ότι μου ταιριάζει και οι άνθρωποι που με προσέγγισαν κέρδισαν κατευθείαν την εμπιστοσύνη μου.

Η τηλεόραση για σένα σημαίνει χρήματα και φήμη, δόξα και αναγνωρισιμότητα;

Δεν είχα φανταστεί, ούτε είχα οραματιστεί ποτέ τη ζωή μου στην τηλεόραση, από μικρή θαύμαζα τους καλλιτέχνες αλλά εξ αποστάσεως. Αρχικά η τηλεόραση για μένα σημαίνει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης του παιδιού μου, αλλά όσο ο καιρός περνάει μου αρέσει όλο και περισσότερο, ίσως επειδή μου αρέσει η εκπομπή που κάνω και χαίρομαι για τους συνεργάτες μου. Η φήμη, η δόξα και η αναγνωρισιμότητα είναι τρεις λέξεις που δεν με αφορούν, ούτε και «φτιάχνομαι» με την ιδέα ότι με αναγνωρίζουν. Η ζωή μου αλλά και η ψυχή μου είναι τόσο αληθινές, ακριβώς όπως ήταν πριν με μάθει ο κόσμος.

Γιατί πιστεύω ότι είσαι εκτός κυκλώματος showbiz και μια γυναίκα που δεν γεννήθηκε για να υπηρετήσει αυτό το είδος;

Η showbiz είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δουλειά που έχω επιλέξει αυτή τη στιγμή να κάνω. Μπορεί να συγκαταλέγομαι σε αυτή την ομάδα αλλά και να συμπεριφέρομαι όπως ακριβώς όλος ο υπόλοιπος κόσμος που δεν ανήκει σε αυτήν.

Εάν σου δινόταν η ευκαιρία να «την κάνεις» από αυτή τη δουλειά έχοντας εξασφαλισμένη μια άλλη, σε άλλο πόστο, θα έφευγες από τα media;

Μμμμμ, αυτή τη στιγμή όχι... αγαπώ αυτό που κάνω!

Έχεις γερό στομάχι, είσαι έτοιμη για να αντεπεξέλθεις στις κακίες σε έναν χώρο τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό;

Πραγματικά δεν με απασχολούν οι κακίες, υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα... Εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα σε ό,τι και εάν κάνω.

Εάν ερχόταν κάποιος να σε συμβουλευτεί για το ποια προσόντα χρειάζονται για να πάει στο «Survivor» τι θα του έλεγες;

Να είναι ο εαυτός του και να ζει την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία.

Πώς σου φαίνεται το φετινό «Survivor» και γιατί πιστεύεις ότι δεν έχει τη θεαματικότητα του πρώτου; Ξέφτισε σαν προϊόν γι' αυτό και δεν έχει την ανάλογη αποδοχή του κοινού;

Πιστεύω ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πρώτο, είτε αυτό είναι εκπομπή είτε ταινία είτε βιβλίο.

Επειδή δείχνεις ένα σκληρό παιδί, πες μου πόσα «όχι» έχεις πει στη ζωή σου και εάν αυτά σού κόστισαν...

Έχω πει πολλά «όχι» στη ζωή μου και δεν έχω μετανιώσει για κανένα. Αγαπώ και εμπιστεύομαι το μέσα μου.

Τα παιδικά σου χρόνια ήταν ευτυχισμένα; Μπαμπάς και μαμά σε είχαν στα όπα όπα και βασίλισσα;

Στα όπα όπα; Όχι, ίσα-ίσα ήμουν αγοροκόριτσο, διεκδικούσα και κέρδιζα αυτό που ήθελα.

Προσγειώθηκες ποτέ απότομα στην πραγματικότητα επειδή στη ζωή άλλα περίμενες και αλλιώς σου ήρθαν;

Ζω σε έναν δικό μου κόσμο με επίγνωση της πραγματικότητας των άλλων, δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος ρομαντικός, αγαπώ πολύ τη φύση, την απλότητα της ζωής...

Τι σε ρώτησε ο γιος σου και σε άφησε άναυδη τελευταία;

Άναυδη με αφήνει κάθε μέρα αυτό το παιδί με τον μαγικό τρόπο που εκφράζει κάθε στιγμή χωρίς φόβο και όρια την αγάπη του.

Μεγαλώνοντας δέχθηκες σεξουαλική παρενόχληση προκειμένου να αποκτήσεις μια θέση;

Όχι, δεν θυμάμαι να μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, εξάλλου ήμουν πάντα δυναμική, ξεκάθαρη και ευθύς τόσο πολύ που δεν άφηνα περιθώρια.

Τι σε έχει κάνει να κλάψεις και να πικραθείς;

Η απώλεια του μπαμπά μου εννοείται ότι με έκανε να κλάψω, παρ' όλα αυτά δεν πικραίνομαι εύκολα, έχω πολλή υπομονή και έχω μάθει να δικαιολογώ τους ανθρώπους.

Μπορεί κάποιος να αλλάξει τα «πιστεύω» σου ή είσαι κάθετη σε αυτά που υπερασπίζεσαι;

Μακάρι να βρεθεί κάποια στιγμή αυτός που θα με τραβήξει από το χέρι και θα μου δώσει μια διαφορετική προοπτική και πραγματικότητα.

Το διαζύγιό σου ήταν σημαντικός λόγος ώστε να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να προχωρήσεις;

Τη ζωή την είχα στα χέρια μου απ' όταν ενηλικιώθηκα.

Ο χωρισμός σε πόνεσε ή ήταν μια απόφαση που πήρες εσύ πρώτη;

Ήταν μια απόφαση που αρχικά είχα εγώ στο μυαλό μου και κατόπιν συζητήσεων με τον «μπαμπά μας», έτσι λέω τον πρώην σύζυγό μου, έγινε από κοινού.

Έναν επόμενο γάμο θα έκανες ή οποιονδήποτε σύντροφο θα τον περνούσες από κρησάρα προκειμένου να είναι καλά ο γιος σου;

Πάνω απ' όλα βάζω το παιδί μου, οπότε όποιος περάσει το κατώφλι του σπιτιού μας θα πρέπει σίγουρα να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Ένα δεύτερο παιδί θα ήθελες να έχεις;

Θα ήθελα, ναι, αλλά θα πρέπει να μου το βγάζει και ο σύντροφός μου αυτό, να θέλω το παιδί του!

Είσαι διατεθειμένη να κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να προχωρήσεις ένα σκαλί παραπάνω στην καριέρα σου και να μείνεις;

Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει υποχωρήσεις, σίγουρα θα μπορούσα να δουλέψω παραπάνω για να γίνω καλύτερη, άλλωστε η εξέλιξη είναι ζωή!

Η σχέση σου με το αντρικό φύλο πώς είναι; Το ξέρεις ότι την εκπομπή την προτιμάνε άντρες που τη βλέπουν εξαιτίας σου; Χαίρεσαι γι' αυτό;

Αγαπάω τους άντρες, τους αγάπησα λόγω του μπαμπά μου. Εγώ πιστεύω ότι και οι γυναίκες με αγαπάνε όσο και οι άντρες.

Εκνευρίζεσαι όταν ακούς να σε ρωτάνε για τα προσωπικά σου; Παλαιότερα εμείς οι δημοσιογράφοι δεν τολμούσαμε καν...

Έχω ένα παιδί και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε...

Τι αρνητικό έχουν πει για σένα; Ότι είσαι ξινή, σνομπ; Τι έχεις ακούσει και σου έχει γυρίσει το μάτι ανάποδα;

Πλέον δεν με ενοχλεί τίποτα από αυτά που λένε για μένα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει καταλάβει τι άνθρωπος είμαι.

Έχεις χαστουκίσει άντρα γιατί σε ενόχλησε κάτι που σου είπε;

Μπορεί να είμαι δυναμική αλλά βαθιά μέσα μου είμαι και γατούλα. Δεν μου αρέσει γενικά να μιλάω άσχημα, παρ' όλα αυτά όμως έχω χαστουκίσει άντρα όταν αμφισβήτησε τα συναισθήματά μου γι' αυτόν.

«Αν λοιπόν έμενε και ο Ντάνος σε εμάς ή θα συνεχιζόταν αυτό το χάλι που θεωρητικά είδαμε ή μπορεί και να τον συμπαθούσα»... Εξακολουθείς ακόμα να έχεις αυτή την εντύπωση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Πώς σου φαίνεται αλήθεια ο Ντάνος σαν ηθοποιός;

Χαίρομαι για την εξέλιξή του πραγματικά.

Εσένα σου έγινε πρόταση να πολιτευτείς;

Ναι, μου είχαν κάνει πρόταση, θα το έκανα εάν δεν είχα ασχοληθεί τη δεδομένη στιγμή με την τηλεόραση. Αγαπώ την Ελλάδα, είμαι τόσο πεισματάρα και οργανωτική που πιστεύω ότι θα έβαζα έστω ένα μικρό λιθαράκι στον τόπο μου.

Πρόταση γάμου από άγνωστο σου έχει γίνει;

Ναι, μου έχει γίνει αλλά φαντάζομαι ότι το έκανε για πλάκα.

Ξεροστάλιασε κανένας στην πόρτα σου για να σε δει;

Ναι, έχει ξεροσταλιάσει. Ο άνθρωπος πρέπει να εκφράζει τα συναισθήματα του.

Ερωτική εξομολόγηση μέσω sms σού έχουν κάνει;

Ουφ! Ναι, αρκετές φορές και λέω ουφ γιατί είμαι παλαιάς κοπής, θέλω ο άλλος όταν θα με ζητήσει σε γάμο να με κοιτάει στα μάτια...

Στο παρελθόν έκανες ποτέ one night stand που το μετάνιωσες;

Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ. Είμαι υπέρ του έρωτα και αρχικά της εγκεφαλικής επαφής.

Σου έχει προτείνει κάποιος άγνωστος να πας μαζί του προσφέροντάς σου ένα μεγάλο ποσόν;

Ναι, μου το έχει προτείνει άγνωστος μέσα από τα social.

Πες μου τα σχέδιά σου για μετά, τι έχεις βάλει στο μυαλό σου;

Ζω και ευχαριστιέμαι το παρόν, θα ήθελα να συνεχίσω με την τηλεόραση και θα ήθελα να δοκιμαστώ για ακόμα μια φορά στο θέατρο, μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η εμπειρία.

Οι φίλοι του γιου σου τι του λένε για τη μαμά του;

Δεν νομίζω ότι σε αυτή την ηλικία ενδιαφέρει τα παιδάκια ότι η μαμά του φίλου τους είναι στην τηλεόραση. Βέβαια, κάποιες φορές αναρωτιούνται πώς γίνεται να είμαι και στην τηλεόραση αλλά και μαζί τους.

Το sex παίζει τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο για να πάει καλά μια σχέση;

Όχι, ο άντρας θέλω να κάνει σεξ στον εγκέφαλό μου.

Έπαιξε κάτι ερωτικό στο «Survivor» που δεν μάθαμε ποτέ και θα το κουβαλάς μέσα σου;

Δεν υπήρχε καμία απολύτως διάθεση ερωτική. Ήταν τόσο πρωτόγνωρα και δύσκολα όλα αυτά που ζούσαμε στο «Survivor» που αυτό, πιστεύω, δεν ενδιέφερε κανέναν.