Γιώργος Μαυρίδης: Στην χτυπημένη από την θεομηνία Χαλκιδική με νέο σκάφος και πολλές γυναίκες! (Βίντεο)

Το διασκέδαζε!

Γιώργος Μαυρίδης: Στην χτυπημένη από την θεομηνία Χαλκιδική με νέο σκάφος και πολλές γυναίκες! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Μαυρίδης εθεάθη στην χτυπημένη από την θεομηνία Χαλκιδική με νέο σκάφος και διασκεδάζοντας με πολλές γυναίκες!

Η κάμερα "έπιασε" τον γνωστό tattoo artist να το διασκεδάζει!

Νέο σκάφος, όμορφες παρουσίες και διασκέδαση στη Χαλκιδική για τον Γιώργο Μαυρίδη, με την περιοχή να έχει χτυπηθεί πριν λίγα 24ωρα από τη φονική θεομηνία!

Όπως βλέπουμε στο βίντεο του Mykonos Live TV ο Γιώργος Μαυρίδη "έδεσε" στην παραλία Παλιούρι της Χαλκιδικής και τα κορίτσια απολάμβαναν τις βουτιές τους! Θυμάστε την κόντρα που ξέσπασε με τον Σάκη Τανιμανίδη;

Γιώργος Μαυρίδης: "Με όλες τις γυναίκες που ήμουν..." Οι νέες δηλώσεις για τον χωρισμό του με την Ράλλη!

Η αντίδραση του Γιώργου Μαυρίδη στον αέρα της εκπομπής: "Με όλες τις γυναίκες που ήμουν..." Οι νέες δηλώσεις για τον χωρισμό του με την Ράλλη!

Ο γνωστός tattoo artist μίλησε στην κάμερα των "Κουκου" και στον Γιώργο Κρικοριάν, για την πολυσυζητημένη σχέση του με την Νικολέτα Ράλλη και την λεζάντα "μία στο εκατομμύριο" που έγραψε κάτω από την φωτογραφία τους!

Ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όταν είσαι με μια κοπέλα, όσο είσαι μαζί της θα πρέπει να της λες πάντα αυτό που θα πρέπει να ακούσει. Να είναι ψηλά και να είναι η καλύτερη. Και όταν θα χωρίσεις δεν πρέπει να πεις τίποτα που θα την κάνει να νιώσει άσχημα. Χαίρομαι που είναι καλά και δεν θέλω τίποτα άλλο. Με όλες τις γυναίκες που ήμουν τις έχω αποκαταστήσει όλες. Γιατί να μετανιώσω για τη λεζάντα μία στο εκατομμύριο. Σε αυτόν τον χώρο πάντα κάποιος πρέπει να πει κάτι για να υπάρχει κάτι κακό. Δεν καταλαβαίνω; Τι ήθελες να γράψω; Μία από όλες; Θα το ξανάκανα και θα το ξανάκανα. Και για την επόμενη. Τώρα είμαι ελεύθερος»

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε συγκεκριμένα για το πως είναι η σχέση του με την Νικολέττα Ράλλη

Γιώργος Μαυρίδης: Αποκάλυψε για ποιο λόγο χώρισε με τη Νικολέττα Ράλλη! «Ξέρω για τη σχέση της...» (Βίντεο)

Ο Γιώργος Μαυρίδης για πρώτη φορά αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος του χωρισμού του με τη Νικολέττα Ράλλη!

Ο παρουσιαστής και tattoy artist έσπασε τη σιωπή του! Διαβάστε παρακάτω...

Το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη, η οποία έληξε πρόσφατα

«To στιλ το κοιτάω αλλά δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια γυναίκα. Τη Νικολέττα τη γνώρισα στην καλοκαιρινή εκπομπή που παρουσίαζε με τον Νίκο Αναδιώτη… Δεν νομίζω πως πλέον μπορώ να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Θέλω να γελάω, μου αρέσει να υπάρχει χιούμορ. Στην πορεία έγιναν όλα… Έβαλα τη φωτογραφία στα βράχια γιατί έτσι το ένιωσα και το έκανα. Το ένιωσα και το έκανε… Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Όταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά. Τώρα, όχι δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση…», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.