Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποιον γνωστό παρουσιαστή έχει σβήσει από το instagram; (Βίντεο)

Δεν αναφερόμαστε στον Τανιμανίδη!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποιον γνωστό παρουσιαστή έχει σβήσει από το instagram; (Βίντεο)

Ποιον γνωστό παρουσιαστή έχει σβήσει από το instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Σταμάτησε να τον ακολουθεί!

Η αποκάλυψη ήρθε από τον ίδιο τον παρουσιαστή μέσω της εκπομπής τους!

Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλος ο οποίος αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του OPENtv, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν τον ακολουθεί πλέον στο instagram!

Συγκεκριμένα είπε: «Έχει γίνει ένα μπέρδεμα, γιατί ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ακολουθεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Χθες, έκανα και εγώ ένα check, ούτε εμένα με ακολουθεί πλέον ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ξε-ακολούθησε». Γιώργος Αγγελόπουλος: Έξαλλος on camera! Η απάντηση όλο νόημα!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στην αγκαλιά γνωστής παντρεμένης τραγουδίστριας! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Φωτογραφία - ντοκουμέντο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να βρίσκεται στην αγκαλιά γνωστής και παντρεμένης τραγουδίστριας!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Θέατρο Άλσος και έπεσε τυχαία πάνω στον νικητή του πρώτου Survivor, Ντάνο...

Πιο μαυρισμένος και ανανεωμένος από ποτέ ο ίδιος πόζαρε έχοντας στην αγκαλιά του τη Δέσποινα Βανδή και πιο δίπλα τον Γιώργο Χρανιώτη!

Δέσποινα Βανδή: Μεγάλη χαρά στη ζωή της! Δίπλα της ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στην αγκαλιά γνωστής παντρεμένης τραγουδίστριας! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Γιώργος Αγγελόπουλος - Κατερίνα Δαλάκα: Τίτλοι τέλους στην σχέση τους! Όλο το παρασκήνιο του καυγά!

Τίτλοι τέλους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, έπεσαν στην σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Κατερίνας Δαλάκα και το Youweekly.gr έχει όλο το παρασκήνιο του καυγά!

Μέσα από το Vanda's blog πριν από λίγες ημέρες σας είχα αποκαλύψει αποκλειστικά πως η νικήτρια του φετινού Survivor πριν καν γυρίσει πίσω στην Ελλάδα είχε ένα τηλεφώνημα από τον Ντάνο και κανόνισαν να βρεθούν... Ωστόσο τα πράγματα όπως φαίνεται άλλαξαν και... η ρήξη μπορεί και να είναι οριστική!

Σύμφωνα με τις πηγές μου λίγες ώρες αφότου η Κατερίνα πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα δέχτηκε ακόμα ένα τηλεφώνημα από τον Γιώργο Αγγελόπουλο το οποίο δεν κύλησε πολύ ομαλά!

Άνθρωπος από το περιβάλλον της, το φιλικό μου μετέφερε πως ο Ντάνος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ακύρωσε το ταξίδι που είχε προγραμματίσει να κάνει η Κατερίνα στην Σκιάθο το καλοκαίρι για να το περάσουν μαζί!

"Η ένταση στο βλέμμα και τις κινήσεις της όταν της το είπε ήταν άλλο πράγμα! Εκνευρίστηκε πάρα πολύ και μάλιστα μετά έστελναν και μηνύματα και το μόνο που ξέρω είναι ότι μάλωσαν πολύ άσχημα! Είναι η πρώτη φορά που μαλώνουν τόσο και μάλιστα έχουν κανένα διήμερο να μιλήσουν! Είναι πεισματάρηδες δεν ξέρω ποιος θα κάνει πίσω γιατί αν δεν κάνει κάποιος η ρήξη θα είναι οριστική..."

Αυτά μου μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της Κατερίνας κι αυτά σας αποκαλύπτω με την σειρά μου κι εγώ στο Youweekly.gr και το Vanda's blog! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επανέλθω με τον λόγο και την αιτία του καυγά γιατί... τίποτα δεν μου ξεφεύγει εμένα ως γνωστόν!