Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε δημοσίως λέγοντας τον πόνο της! (Βίντεο)

Τι της συνέβη;

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε δημοσίως λέγοντας τον πόνο της! (Βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε δημοσίως στην εκπομπή του OPENtv «Καλοκαίρι #not», μιλώντας για τον πόνο της!

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε στον "αέρα" της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, μιλώντας για τον πόνο της!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έχασε το πλοίο για την Πάρο, αν και όπως ισχυρίζεται έφυγε αρκετά νωρίς από το σπίτι της! Είχατε δει το αβυσσαλέο ντεκολτέ της;

«Θέλω να βάλετε ένα σούπερ “Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεσπά”… Δεν θα ξεσπάσω για αυτό που νομίζετε… Έχω πολύ σοβαρό λόγο, θα σας πω τον πόνο μου! Το καράβι ξεκινάει 07:00, ξεκινάω 05:30 από Νέα Πεντέλη και… χάνω το καράβι!! Τζάμπα έχασα την πρεμιέρα σας και είπα αφού δεν πάω στην Πάρο, δεν πάω για ψώνια που έχει εκπτώσεις;», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου!

Δείτε το βίντεο

Σίσσυ Χρηστίδου: Η μεγάλη... κατινιά που έκανε για τον «καληνυχτάκια»! (Βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τη μεγάλη... κατινιά που έκανε για χάρη του «καληνυχτάκια»!

Τα αποκάλυψε όλα στην εκπομπή της στο OpenTV.

Συγκεκριμένα, σήμερα (15/6), στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για μία... κατινιά που έκανε, η οποία ωστόσο δεν αφορούσε εκείνη.

Το έκανε για να βοηθήσει τον φίλο της και συνεργάτη της, Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος χρειαζόταν μία... ώθηση!

Συγκεκριμένα η Σίσσυ είπε αρχικά για τον Σταματόπουλο: «Δεν είναι αδιάφορος, αλλά ντροπαλός. Μπορεί να σε βγάλει πέντε ραντεβού, και στο τέλος λες “για κολλητή του με θέλει”».

Τότε έγινε και η αποκάλυψη: «Στο τηλέφωνο του άλλαξα το όνομα μου. Είναι στο δεύτερο ραντεβού, αφού έχω απηυδήσει ότι είναι καληνυχτάκιας και δεν θα τον παντρέψω ποτέ, και ξέροντας ότι του αρέσει η κοπέλα, αλλάζω το όνομα μου σε Λυδία με κεφαλαία γράμματα και κενά ανάμεσα. Τον παίρνω όλο το βράδυ τηλέφωνο για να καταλάβει η κοπέλα ότι τον θέλω πάρα πολύ…».

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο ξυλοδαρμός μέσα στο σπίτι! Οι μώλωπες σε πρόσωπο και σώμα! (Βίντεο)

ΗΣίσσυ Χρηστίδου είναι συγκλονισμένη από τον ξυλοδαρμό που σόκαρε το Πανελλήνιο, ο οποίος προκάλεσε στο θύμα μώλωπες σε πρόσωπο και σώμα!

Η παρουσιάστρια ήταν εμφανώς επηρεασμένη στην εκπομπή της στο Opentv«Έλα Χαμογέλα»!

Συγκεκριμένα η υπόθεση της σχεδιάστριας Μπίλο Τζο, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 39χρονο φίλο του γιου της, προκάλεσε το σοκ στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Η σχεδιάστρια ωστόσο έκανα ανάκληση της μήνυσής της προς τον δράστη και έστειλε μήνυμα από την εκπομπή.

Πάντως, η Σίσσυ παραδέχθηκε πως η συγκεκριμένη υπόθεση την επηρέασε.

«Δεν ξέρω πως να το σχολιάσω, όλο αυτό με σοκάρει. Ξαφνικά μια γυναίκα βρέθηκε στο στόχο ενός ανθρώπου τόσο νέου με όλη τη ζωή μπροστά του και τον χτύπησε χωρίς να υπάρχει ερωτική σχέση...»,

Δείτε το βίντεο