Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψη τώρα! Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Βάζει τέλος στις φήμες για το διαζύγιο με το Open!

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψη τώρα! Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Αποκάλυψη τώρα! Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή!

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες είχαν οργιάσει ότι η γνωστή τραγουδίστρια αποχωρεί από το OPEN και μετακομίζει στον ΣΚΑΪ!

Η ίδια όμως πριν λίγο διέψευσε έμπρακτα όλες αυτές τις φήμες και τελικά παραμένει στο κανάλι και θα συνεχίσει κανονικά την εκπομπή «My Greece» που παρουσίαζε, αλλά θα αναλάβει και τα ηνία του πολυαναμενόμενου μουσικό διαγωνισμού «The X – Factor». Έχετε δει πόσο μεγάλωσε η κόρη της Μελίνα;

Δημοσίευσε πριν λίγη ώρα φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την επίσημη φωτογράφιση του αγαπημένου show που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να είναι υπέρλαμπτη και πανευτυχής!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή: Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Δέσποινα Βανδή: Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Δέσποινα Βανδή: Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση για το X-Factor!

Δέσποινα Βανδή: Μεγάλη χαρά στη ζωή της! Δίπλα της ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Η Δέσποινα Βανδή πήρε μία μεγάλη χαρά στη ζωή της και αυτή τη στιγμή δεν θα μπορούσε ο Ντέμης Νικολαΐδης να λείπει από δίπλα της!

Η τραγουδίστρια έκανε ένα μεγάλο βήμα και κατάφερε να πετύχει, όπως συμβαίνει πάντα!

Η Δέσποινα Βανδή πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το ανακοίνωσε με την τελευταία της ανάρτηση που έκανε στο instagram.

H τραγουδίστρια είδε το νέο της άλμπουμ «Το δικό μου σινεμά» να αγκαλιάζεται από τον κόσμο και να το στέλνει στην πρώτη θέση μέσα σε λίγες ώρες.

Έτσι, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να μοιραστεί αυτή τη χαρά και να ευχαριστήσει το κοινό γράφοντας: #1 στα iTunes σε λιγες ώρες!Ειμαι τόσο χαρούμενη για τη δουλειά αυτή!Σας ευχαριστώ που την αγκαλιασατε ήδη με τόση αγάπη!

Ευχαριστώ επίσης και τον @memosbegnis και την «αδελφή μου» @parthena_chorozidou_ που θέλησαν να ενώσουμε τις φωνές μας στα τραγούδια από την παράσταση!

«Το δικό μου σινεμά» θα σας ταξιδέψει και θα γεμίσει με μια μοναδική γλυκα τα καλοκαίρια σας! Ευχαριστώ τον @garsenakos (ξέρει αυτός γιατι) τον @kyvelosgeorge και τον Γιώργο Ζαχαριου καθώς κι όλους τους μουσικούς για τη χαρά που μοιραστήκαμε δημιουργώντας αυτό το album! #todikomascinema #summer2019 #newalbum #todikomoucinema

Φυσικά μαζί στην ευτυχία της βρίσκεται και ο σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος βλέπει την συνεχόμενη επιτυχία της αγαπημένης του!