Πέτρος Φιλιππίδης: Ρίχνει σφοδρές κατηγορίες στον Αντίνοο! (Βίντεο)

Η αντίδραση του Αλμπάνη!

Πέτρος Φιλιππίδης: Ρίχνει σφοδρές κατηγορίες στον Αντίνοο! (Βίντεο)

Ο Πέτρος Φιλλιπίδης ρίχνει σφοδρές κατηγορίες στον Αντίνοο!

Ο γνωστός ηθοποιός ύστερα από ένα γεγονός έγινε έξαλλος με τον Αντίνοο. Στην συνέχεια είδαμε ποια ήταν η αντίδραση του Αντίνοου Αλμπάνη στο γεγονός!

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Καταφαντασίαν Ασθενή».

Ο θίασος ήταν να δώσει παράσταση στην Κέρκυρα το Σάββατο (13/7), αλλά λόγω της κακοκαιρίας αυτή αναβλήθηκε για το βράδυ της Κυριακής.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγόρησε για την αναβολή της παράστασης τον Αντίνοο… όχι τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη, αλλά το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα μας και έχει το όνομα «Αντίνοος».

Ο ηθοποιός λόγω αυτής της συγκυρίας φρόντισε να «τρολάρει» τον φίλο και συνεργάτη του Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες με τον καρκίνο που τον «χτύπισε».

Η Αντίδραση του Αντίνοου Αλμπάνη ήταν να ανεβάσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όπου ενημέρωνε το κοινό πως στην Κέρκυρα είχε μπουρίνια και γι’ αυτό αναβλήθηκε η παράσταση του Σαββάτου και ακολούθησε το μήνυμα του Πέτρου Φιλιππίδη που έλεγε πως για όλα φταίει ο … Αντίνοος!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Την φάρσα συνέχισε και ο Ρένος Ρώτας που ανέβασε μια φωτογραφία του Αντίνοου αναφέροντας: «Έντονος καιρικός Αντίνοος… τυφώνας Αλμπάνης»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πέτρος Φιλιππίδης: Ρίχνει σφοδρές κατηγορίες στον Αντίνοο! (Βίντεο)

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αντίδρασή του στο βίντεο-τρολ του Αλμπάνη στην Ντορέττα! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στο χιουμοριστικό βίντεο του Πέτρου Φιλιππίδη και του Αντίνοου Αλμπάνη.

Ο Ντάνος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Αντίνοος Αλμπάνης τρόλαραν την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο,με αφορμή τη δήλωση της παρουσιάστριας σε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά με ποιον θα ήθελε να κλειστεί στο ασανσέρ.

Έτσι, ο Ντάνος απάντησε για το συγκεκριμένο βιντεάκι, λέγοντας: «Για να μην πω ψέματα, το έχω δει γιατί αναπαράχθηκε στα social media.

Νομίζω το ύφος της συνέντευξης στον Γεωργαντά είναι χιουμοριστικό, συνηθίζουν όπου ρωτάνε την Ντορέττα να ρωτάνε και για εμένα.

Την ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύεται να την βγάλω από το ασανσέρ και σίγουρα κάτι θα έκανα, τώρα δεν ξέρω τι θα έκανε οποιοσδήποτε άλλο…».