Πασίγνωστος Έλληνας celebrity εσπευσμένα στο νοσοκομείο! (Βίντεο)

Πάνω στο φορείο και διασωληνωμένος!

Πασίγνωστος Έλληνας celebrity εσπευσμένα στο νοσοκομείο! (Βίντεο)

Πασίγνωστος Έλληνας celebrity εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ένα Instastory!

Μάλιστα η δημοσίευση έγινε από τον και σόκαρε τους διαδικτυακούς του φίλους! Το μάθατε ότι μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο η Χριστίνα Κολέτσα;

Ο λόγος για τον πασίγνωστο κομμωτή των celebrities Δημήτρη Γιαννέτο!

Πασίγνωστος Έλληνας celebrity εσπευσμένα στο νοσοκομείο! (Βίντεο)

Το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον δείχνει να βρίσκεται πάνω σε φορείο και διασωληνωμένος!

Ωστόσο, ο λόγος για το οποίο βρίσκεται στο νοσοκομείο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτρια του GNTM! Η φωτογραφία ντοκουμέντο με τα αίματα!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτρια του GNTM! Η φωτογραφία ντοκουμέντο με τα αίματα!

Τι συνέβη στο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM;

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει διακομιστεί στο Νοσοκομείο Ασκληπιού στην Βούλα με ακατάπαυστη αιμορραγία.

undefined

Οι γιατροί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν μιας και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Το όμορφο μοντέλο ενώ έπλενε τα πιάτα κόπηκε με ένα ποτήρι που έπεσε απ' τα χέρια και της έκοψε πολύ άσχημα το δάχτυλο του χεριού της. Μέγκι Ντρίο: Τον αδερφό της τον έχετε δει; Μοιάζουν πολύ!

Κράτησε την ψυχραιμία της και με το δάχτυλο να κρέμεται κατάφερε να το δέσει πρόχειρα με μια πετσέτα και πήγε μόνη της μέχρι το νοσοκομείο με αφόρητους πόνους.

Εκεί οι γιατροί αποκατέστησαν το πρόβλημα, της έραψαν την πληγή, της έδωσαν ειδική φαρμακευτική αγωγή και της είπαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο στις 24 Ιουλίου προκειμένου να αφαιρεθούν τα ράμματα και να δουν την πορεία του τραυματισμού της.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Μέγκι Ντρίο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Σοβαρός τραυματισμός!

Μέγκι Ντρίο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Σοβαρός τραυματισμός!

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο...

Σοκ έχει προκαλέσει μία είδηση στον καλλιτεχνικό κόσμο! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο...

Είχε υποστεί εγκεφαλικό το 2011, τώρα ένοιωσε μία αδιαθεσία και η σύζυγός του κάλεσε χωρίς δεύτερη σκέψη ασθενοφόρο!

Ο λόγος για τον Τίντο Μπρας, ο γνωστός σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο Σαντ’ Αντρέα της Ρώμης διότι ένοιωσε μία αδιαθεσία, με αποτέλεσμα η σύζυγός του, Κατερίνα Βάρτσι, να καλέσει εσπευσμένα ασθενοφόρο. Ο Μπρας σήμερα είναι 86 ετών.

Η κινηματογραφική σταδιοδρομία του Τίντο Μπρας, «μαέστρου» του ψυχολογικού ερωτισμού, είναι πολύ μακρά και ξεκινά από τη δεκαετία του '60, με ταινίες που προκάλεσαν άμεσα την αντίδραση της λογοκρισίας. Αλλά εκείνη την εποχή, οι ταινίες του προκαλούσαν όχι για το ερωτικό στοιχείο τους, αλλά για το πολιτικό μήνυμά τους. Η πρώτη μεγάλη ταινία του «Όποιος δουλεύει είναι χαμένος από χέρι» (Chi lavora e’ perduto, 1963), περιγράφει τον αγώνα ενός νέου να ενσωματωθεί στην κοινωνία.

Ωστόσο, ο Μπρας πέρασε στο Πάνθεο του κινηματογράφου με ταινίες όπως το διάσημο «Κλειδί» με τη Στεφανία Σαντρέλι, το «Αισθηση '45» (Senso ’45) βασισμένο στο έργο του Καμίλο Μπόιτο με την Άννα Γκαλιένα, οι οποίες τον καθιερώνουν ως τον πρωθιερέα του ερωτισμού στη μεγάλη οθόνη. Έναν ερωτισμό που δεν γίνεται αυτοσκοπός της πλοκής, αλλά πάντοτε συγκλώθεται με το θέμα της εξουσίας και της επιβολής στον άλλον, όπως στο «Σαλόν Κίτι» με τον Χέλμουτ Μπέργκερ και σε συνεργασία με τον διαλεκτό συγγραφέα Γκορ Βιντάλ, που διαδραματίζεται σε έναν οίκο ανοχής στο ναζιστικό Βερολίνο.

Γεννημένος στο Μιλάνο στις 26 Μαρτίου 1933, μετά τις σπουδές του στη Νομική, ο Μπρας μετακόμισε στη δεκαετία του '50 στο Παρίσι κι εργάσθηκε στο αρχείο της Γαλλικής Ταινιοθήκης. Έλαβε το βάπτισμα του πυρός στον κινηματογράφο ως βοηθός του σκηνοθέτη Αλμπέρτο Καβαλκάντι, μετά του Γιόρις Ίβενς και στη συνέχεια του μεγάλου σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι στις ταινίες του «Ινδία» και «Στρατηγός Ντελλα Ρόβερε», αμφότερες του 1959.

Μεταξύ των άλλων διάσημων ταινιών του περιλαμβάνονται ο «Καλιγούλας» (1980) με πρωταγωνιστή τον Μάλκομ ΜακΝτάουελ, που εκτιλύσσεται στην Αρχαία Ρώμη, και η κωμική αυτοβιογραφία του «Ποστ Ρεστάντ Τίντο Μπρας» (1995), στην οποία πρωταγωνιστεί και ο ίδιος.