Πόπη Τσαπανίδου: Αφήνει την τηλεόραση και γυρίζει σελίδα στη ζωή της!

Πώς πήρε τη μεγάλη απόφαση;

Πόπη Τσαπανίδου: Αφήνει την τηλεόραση και γυρίζει σελίδα στη ζωή της!

Η Πόπη Τσαπανίδου πήρε τη μεγάλη απόφαση για να αλλάξει τη ζωή της και αφήνει την τηλεόραση,γυρίζοντας σελίδα!

Η παρουσιάστρια ανοίγει νέους ορίζοντες και εξήγησε το λόγο που πήρε αυτή την απόφαση!

Μιλώντας στην Real η Πόπη Τσαπανίδου είπε αρχικά για το ταξίδι που έκανε στη βόρεια Ευρώπη: «Αυτό το ταξίδι είχε να κάνει με πραγματοποίηση στόχων ζωής. Αυτό που λέμε bucket list. Ξεκίνησα από Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, νησιά του στενού της Μάγχης και πέρασα από Αγγλία. Ήταν ένα ταξίδι ζωής δέκα ημερών, γιατί το έκανα με αυτά τα τεράστια κρουαζιερόπλοια. Αποφάσισα ότι αυτό το διάστημα θα κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα. Πιο πριν είχα πάει στις κόρες μου στην Ολλανδία και γύρισα όλη τη χώρα, που τείνει να γίνει η αγαπημένη μου»

Όσο για τους λόγους που αφήνει την τηλεόραση, ανέφερε: «Διαπίστωσα ότι δεν έβρισκα ευχαρίστηση σε αυτό που έκανα για πολλά χρόνια. Δεν είχα κανένα όνειρο στην υπάρχουσα δουλεία και αποφάσισα να την αλλάξω. Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παραγάγω σαν έργο». Γνωρίζετε την πραγματική ηλικία της Πόπης Τσαπανίδου;

Για το επόμενο βήμα στη ζωή της, τόνισε πω: «Αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό που παγκοσμίως λέγεται wellness. Με την ευζωία, τον τρόπο που μαθαίνεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου με θετική σκέψη. Με τις συνεργάτιδες μου κάναμε κάποια σεμινάρια, τα οποία πήγαν πάρα πολύ καλά και αποφασίσαμε να το εξελίξουμε κάνοντας πραγματικότητα το πρώτο fitness και wellness festival στην Ελλάδα».

Πόπη Τσαπανίδου: Αποκάλυψε δημόσια την ηλικία της! Αντέχετε να μάθετε;

Η Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψε δημόσια την ηλικία της! Σε συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΙ δεν δίστασε να πει πόσο χρονών είναι! Αντέχετε να μάθετε;

«Αφεθείτε να γεράσετε»

Για την προσωπική της ζωή σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε η Πόπη Τσαπανίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot αναφέρθηκε στη σχέση της και αποκάλυψε πως με τον άνθρωπο που είναι μαζί έχουν επιλέξει να μένουν σε διαφορετικά σπίτια. Μπορείτε να αναγνωρίσετε την κυρία της φωτογραφίας; Είναι μαμά πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας!

«Μένω στην Κηφισιά μόνη μου. Γιατί, κακό είναι; Γιατί να μείνω με κάποιον; Μένει κάπου αλλού. Είμαστε λίγο μεγάλοι για να μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει το σπίτι του. Είχαμε στρώσει ο καθένας τη ζωή του, μεγαλώσαμε, ποιος ο λόγος; Αλλιώς είναι όταν γνωρίζονται δύο άνθρωποι και είναι νεαροί και θέλουν να μείνουν μαζί, να κάνουν παιδιά, γάμους, να τα βάλουν όλα κάτω από μια κοινωνική στέγη και αλλιώς είναι όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται αφού έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Εκεί πια κάνεις μία σχέση που δεν θα σε κρατήσει τίποτα μαζί παρά μόνο η επιθυμία να είσαι. Είμαι πολύ μεγάλη για να πω ότι κάνω γάμους. Είμαι 52. Όχι μόνο τα λέω, θέλω να κάνω και καμπάνια: Αφεθείτε να γεράσετε», κατέληξε η Πόπη Τσαπανίδου.

Ράγισε καρδιές η Τσαπανίδου στην Μελέτη! Ο συγκλονιστικός τρόπος που έχασε τον άντρα της!

Ράγισε καρδιές η Πόπη Τσαπανίδου χτες, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτηκαι στο Μετά τα μεσάνυχτα! Η ίδια, περιέγραψε τον συγκλονιστικό τρόπο με τον οποίο έχασε τον άντρα της!

Η κουβέντα ξεκίνησε με αναφορά στις κόρες της, από τις οποίες οι δύο ζουν πλέον μόνιμα στο Άμστερνταμ και εργάζονται εκεί....

«Νιώθω ανακούφιση και χαρά που βλέπω τις κόρες μου με όνειρα και στόχους, χωρίς φόβους. Νιώθω και μια ελευθερία προσωπική να κάνω κι εγώ ότι θέλω», είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

Ακόμη η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος περιέγραψε στην παρουσιάστρια τη στιγμή που ο γιατρός της, της ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα διδύμων, αποκαλύπτοντας ότι έφυγε κλαίγοντας από χαρά!

Η συζήτηση, όμως, πήγε και στον σύζυγό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όσο ήταν έγκυος κι εκείνη μόλις 23 ετών....

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος… Έτσι θέλει η ζωή για να αλλάξει, ένα δευτερόλεπτο μόνο… Η μεγαλύτερη αρετή που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος είναι η ανάγκη της εξέλιξης και του επαναπροσδιορισμού του ίδιου σου του εαυτού, να ξαναστήνεται στα πόδια του. Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω… το πρώτο χρονικό διάστημα ήταν να φύγω, να πάρω τα παιδιά. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πολύ δύσκολα, σε κατάσταση σοκ».

Δείτε το σχετικό βίντεο: