Γνωστός ηθοποιός δολοφονήθηκε με το ναρκωτικό του βιασμού!

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ηθοποιού...

Γνωστός ηθοποιός δολοφονήθηκε με το ναρκωτικό του βιασμού!

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ηθοποιού Eric Michels, ο οποίος συμμετείχε στην ταινία «Skyfall» και όπως όλα δείχνουν από ναρκωτικό βιασμού...
Το «βαποράκι» του διαβόητου serial killer Στίβεν Πορτ (Stephen Port) είναι ο δολοφόνος του ηθοποιού Eric Michels, που συμμετείχε στην ταινία Τζέιμς Μποντ, «Skyfall».

Ο 41χρονος serial killer Στίβεν Πορτκαταδικάστηκε σε ισόβια έχοντας διαπράξει βιασμούς και φόνους νεαρών ανδρών, τους οποίους γνώριζε μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Grindr.

Ο δολοφόνος νάρκωνε τα θύματά του με GHB, τα κακοποιούσε και αφού τα σκότωνε πετούσε τα σώματά τους κοντά στο διαμέρισμά του στο δυτικό Λονδίνο.

δολοφονία βιασμού ηθοποιού

O ηθοποιός Eric Michels


Ο 26χρονος Gerald Matovu, ο οποίος προμήθευε τον Πορτ με το ναρκωτικό GHB είναι ο δολοφόνος του 54χρονου ηθοποιού και γνωρίστηκαν στο Grindr πριν από έναν χρόνο. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από θανατηφόρα δόση GHB και ήταν ένας από του 12 άντρες τους οποίους έβαλε στο στόχαστρο ο Gerald Matovu μαζί με τον σύντροφό του 24χρονο Brandon Dunbar.

δολοφονία βιασμού ηθοποιού

Ο ηθοποιός Eric Michels ήταν, σύμφωνα με τον Independent, διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Την τελευταία της πνοή άφησε η...

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός και μαθεύτηκε μετά από 20 ημέρες!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός και μαθεύτηκε μετά από 20 ημέρες!

Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή πρίν είκοσι μέρες και η είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Παρασκευής (12/7).


Ο λόγος για την Stephanie Niznik η οποία είχε πάρει μέρος και στην γνωστή σειρά «Grey's Anatomy».

νεκρή ηθοποιός

νεκρή ηθοποιός

Η ηθοποιός πέθανε στα 52 της χρόνια και τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα.