Αθηνά Οικονομάκου: Με παιχνιδιάρικη διάθεση στην παραλία και τον Φίλιππο Μιχόπουλο! (Βίντεο)

Το αποκαλυπτικό βίντεο!

Αθηνά Οικονομάκου: Με παιχνιδιάρικη διάθεση στην παραλία και τον Φίλιππο Μιχόπουλο! (Βίντεο)

H Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να πήγε στην παραλία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και με παιχνιδιάρικη διάθεση!

Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει όμορφες στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής θαλπωρής, παρέα με τον γιο τους, Μάξιμο.

Η όμορφη ηθοποιός βρίσκεται στη Σαντορίνη αυτό το διάστημα με τον σύζυγό της και τον γιο της και απολαμβάνουν το καλοκαίρι. Αθηνά Οικονομάκου: "Κολλημένη" στον τοίχο! Κρέμονται πάνω από το κεφάλι της τα...

Σήμερα, η ίδια έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου μας δείχνει μια παιχνιδιάρικη διάθεση που διαθέτει με τον σύζυγό της, ο οποίος φαίνεται να της πετάει νερό με ένα νεροπίστολο, ενώ η ίδια έκανε ηλιοθεραπεία.

Μάλιστα η ηθοποιός σχολίασε:

«Μισή ώρα τώρα προσπαθούσα να καταλάβω αν με καταβρέχουν, αν ψιχαλίζει ξαφνικά, αν με…πουλιά ή αν με φτύνουν να μη με ματιάσουν…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αθηνά Οικονομάκου: Αλλάζουν πολλά και έρχεται η ανανέωση! «Δεν θέλω να βαλτώσουμε...»

Η Αθηνά Οικονομάκου βλέπει την ανανέωση να έρχεται, καθώς όπως είπε και εκείνη δεν θέλει να... βαλτώσει!

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για όλα!

Στο 7 Μέρες TV μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου και αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν της σειράς του AlphaTV «Έλα στη θέση μου».

Τι είναι αυτό που θέλει η Φαίη περισσότερο; Τη Sofo ή να χωρίσει τον Βλάση από τη Μίκα;

Νομίζω ότι ο μοναδικός της στόχος είναι να κερδίσει τον Βλάση και χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τα καταφέρει.. Θεωρεί λοιπόν ότι με το να κερδίσει την εταιρία και να του τη δώσει, θα αποδείξει την αγάπη της και θα καταφέρει να τον πείσει να είναι μαζί.

Αφού αυτοί οι δύο αγαπιούνται, γιατί είναι χώρια;

Γιατί ο Βλάσης είναι τόσο απογοητευμένος και πληγωμένος από τη συμπεριφορά της, που τη φοβάται. Ενώ θέλει μέσα του να πιστεύει ότι τον αγαπάει αληθινά και αυτή επίσης έχει κάνει τα πάντα για να του το αποδείξει, έχει πληγωθεί τόσο βαθιά που δεν την εμπιστεύεται. Πρέπει να παλέψουν πολύ για αυτή τη σχέση και οι δύο για να τα καταφέρουν. Ειδικά η Φαίη.

Τη δικαιολογείτε σε ό,τι κάνει;

Για να υποδυθείς ένα ρόλο δεν γίνεται να μην τον δικαιολογήσεις. Από εκεί και πέρα, ως Αθηνά διαφωνώ πολύ με τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της Φαίης. Ωστόσο, καταλαβαίνω απόλυτα και γιατί φέρεται έτσι και πώς έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και για ποιο λόγο δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Μια κοπέλα που έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο δεν γνωρίζει πώς να αγαπάει αληθινά.

Τι θα βλέπατε ως πρόκληση για τη νέα σεζόν;

Σίγουρα θα ήθελα να διαφοροποιηθούν αρκετά πράγματα. Ξέρω ότι φεύγουν πολλοί και βασικοί ρόλοι, που σημαίνει ότι θα μπει νέος κόσμος και αυτό θα φέρει ανανέωση. Δεν θέλω να βαλτώσουμε σε μια ιστορία που θα είναι μία από τα ίδια. Θα ήθελα να υπάρχουν διαφορετικά πράγματα, που να έχουν ένα ενδιαφέρον και για το κοινό και για εμάς ως ηθοποιούς.