GNTM: Ημίγυμνες στο δρόμο οι διαγωνιζόμενες! Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Στιγμιότυπα φωτιά!

GNTM: Ημίγυμνες στο δρόμο οι διαγωνιζόμενες! Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τις διαγωνιζόμενες του GNTM να κυκλοφορούν ημίγυμνες στον δρόμο!

Το Greece's Next Top Model, μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου κύκλου, επιστρέφει στις οθόνες μας και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και πάλι στις οθόνες.

Τα γυρίσματα του GNTM έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτες φωτογραφίες βάζουν "φωτιά"!

Ειρήνη Καζαριάν: Αδιανόητο! Είναι μαζί με γνωστό τραγουδιστή! Θα πάθετε πλάκα όταν δείτε το πρόσωπό του!

Εκτός από τις φωτογραφίες των καινούργιων στούντιο, τα οποία αποτελούν τα μεγαλύτερα που στήθηκαν στην Ελλάδα για τέτοιου είδους ριάλιτι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και μία φωτογραφία από τις δοκιμασίες που θα βρεθούν αντιμέτωπα να νέα κορίτσια του διαγωνισμού.

Σε κάποιες από αυτές βλέπουμε μία από τις παίκτριες να φοράει το μικροσκοπικό μαγιό της και να ποζάρει δημόσια σε ανοιχτό και δημόσιο χώρο.

Σίγουρα πρόκειται για μία απαιτητική φωτογράφιση, όπου βλέπουμε και το μέτρο δυσκολίας που θα έχουν και οι φετινές δοκιμασίες του ριάλιτι, το οποίο είναι αρκετά απαιτητικό.

GNTM: Γυμνές στο δρόμο οι διαγωνιζόμενες! Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

GNTM: Γυμνές στο δρόμο οι διαγωνιζόμενες! Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

GNTM: Γυμνές στο δρόμο οι διαγωνιζόμενες! Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

GNTM: Γυμνές στο δρόμο οι διαγωνιζόμενες! Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Βίκυ Καγιά: Εξοργισμένη η παρουσιάστρια! Το φαινόμενο που την έβγαλε εκτός ορίων! Τι συνέβη;

Εξοργισμένη η παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr! Τι ακριβώς συνέβη και ποιο είναι το φαινόμενο που την έβγαλε εκτός ορίων;

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στα γυρίσματα του GNTM! Ακόμα δεν ξεκίνησε και έχουν αρχίσει ήδη τα ευτράπελα...

Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή! Μετά τον πόλεμο που δέχεται η Βίκυ Καγιά και το GNTM, όπως σας είχα αποκαλύψει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ πριν από λίγες ημέρες, τώρα έμαθα πως η παρουσιάστρια ήρθε αντιμέτωπη με άλλο ένα φαινόμενο που πραγματικά δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί!

Το φαινόμενο, λοιπόν, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες της ήταν ότι έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή στο παιχνίδι κορίτσια που προβάλλουν περισσότερο την διαφορετικότητα από όλες τις πλευρές και λιγότερο τις γνωστές αναλογίες και προδιαγραφές των μοντέλων, με αποτέλεσμα να γείρει η ζυγαριά!

Πολλές - ευτυχώς - κοπέλες που δεν είναι δυο μέτρα και 40 κιλά, πολλές επίσης που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ορμώμενεες από την περσινή αποδοχή έσπευσαν να δοκιμαστούν για ν πάρουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Στον περσινό κύκλο τα κορίτσια που υπερπασπίστηκαν τη διαφορετικότητά τους και ειδικότερα τα κορίτσια που είχαν παραπανίσια κιλά προβλήθηκαν και συζητήθηκαν περισσότερα γνωρίζοντας μεγάλη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό. Εννοείται πως η συγκεκριμένη κατηγορία υποψηφίων είναι καλοδεχούμενη ωστόσο πληροφορίες μου αναφέρουν πως η παρουσιάστρια εντόπισε ανάμεσα σε αυτές τις κοπέλες και κάποιες που φαίνονταν πως απλά θέλουν να προβληθούν για να κερδίσουν followers στο instagram και αν μη τι άλλο ωραία και συγκινητικά όλα αυτά, βεβαίως να ακουστούν αυτές οι φωνές αλλά η παρουσιάστρια ξέρει να ξεχωρίζει πως πρόκειται για ριάλιτι που προβάλλει μοντέλα, τα σωστά μοντέλα και η ιδέα αυτή δεν μπορεί να καταρριφθεί έτσι απλά...