Η ηθοποιός του "Γυναίκα χωρίς όνομα" που κρατάει "κρυφό" τον έρωτά της με γνωστό σκηνοθέτη!

Ποια είναι;

Η ηθοποιός του

Ηθοποιός της σειράς του ΑΝΤ1 "Γυναίκα χωρίς όνομα" κρατάει "κρυφό" τον ερωτά της με τον γνωστό σκηνοθέτη!

Η ίδια δεν ήθελε ποτέ να προβάλει τη σχέση της στα media!

Ο λόγος για την Μαρκέλλα Γιαννάτου η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews είναι εδώ και 8 χρόνια ζευγάρι με γνωστό σκηνοθέτη!

Η ηθοποιός του 'Γυναίκα χωρίς όνομα' που κρατάει 'κρυφό' τον έρωτά της με γνωστό σκηνοθέτη!

Ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της; Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος αυτή την περίοδο έχει αναλάβει τα γυρίσματα της σειράς "Άγριες Μέλισσες"! Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η ηθοποιός του 'Γυναίκα χωρίς όνομα' που κρατάει 'κρυφό' τον έρωτά της με γνωστό σκηνοθέτη!

Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένη, ωστόσο αυτό που θέλει είναι να κρατάει χαμηλούς τόνους και έτσι η σχέση τους μπορεί να χαρακτηριστεί και "κρυφή" για τον πολύ κόσμο!

Θανάσης Πατριαρχέας: Η καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του!

Ο Θανάσης Πατριαρχέας έκανε μεγάλη επιτυχία στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», όμως τα πάει καλά και στα προσωπικά έχοντας βρει τον έρωτα στο πλευρό της καλλονής, Βίβιαν Δράκου!

Ο ηθοποιός είναι φουλ ερωτευμένος με την σύντροφό του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία!

Η όμορφη χορέυτρια Βίβιαν Δράκου είναι εκείνη που έχει κλέψει την καρδιά του Θανάση Πατριαρχέα και έχει κάνει πολλές θαυμάστριες του ηθοποιού να ζηλέψουν!

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ανεβάζουν αρκετές φωτογραφίες στα social media. Θυμάστε πότε έγινε γνωστή η σχέση τους;

Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και αυτό δεν κρύβεται!

Θανάσης Πατριαρχέας: Η καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του!Θανάσης Πατριαρχέας: Η καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του!Θανάσης Πατριαρχέας: Η καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του!Θανάσης Πατριαρχέας: Η καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του!

Θανάσης Πατριαρχέας: Δεν θα πιστεύει κανείς πώς πήρε τον ρόλο στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»!

Ο Θανάσης Πατριαρχέας αναφέρθηκε για το πώς πήρε τον ρόλο του στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show»!

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πράγματα και για τον ίδιο.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα όταν του έγινε η πρόταση τηλεφωνικά για το «Γυναίκα χωρίς όνομα», καθώς τότε βρισκόταν σε περιοδεία και σε καμία περίπτωση δεν το περίμενε.