Σκάνδαλο μεγατόνων με πασίγνωστη ηθοποιό! Βαλίτσες με ναρκωτικά και σ3ξ στην τουαλέτα με νεαρούς!

Ξέσπασε σάλος!

Σκάνδαλο μεγατόνων με πασίγνωστη ηθοποιό! Βαλίτσες με ναρκωτικά και σ3ξ στην τουαλέτα με νεαρούς!

Σκάνδαλο μεγατόνων με πασίγνωστη ηθοποιό η οποία πιάστηκε με βαλίτσες γεμάτες ναρκωτικά, κάνοντας σ3ξ στην τουαλέτα με νεαρούς!

Είναι βαθιά μπλεγμένη με τις ουσίες, ενώ έχει και δύο παιδιά!

Ο λόγος για την Μπρουκ Μιούλερ, την τρίτη σύζυγο του Τσάρλι Σιν με τον οποίο έχει δύο παιδιά!

Δημοσίευμα της New York Post αποκαλύπτει ότι η 41χρονη κουβαλούσε μαζί της βαλίτσες γεμάτες με ναρκωτικά και κατέληξε να κλείνεται σε τουαλέτα με νεαρούς κάνοντας σ3ξ!

Σκάνδαλο μεγατόνων με πασίγνωστη ηθοποιό! Βαλίτσες με ναρκωτικά και σ3ξ στην τουαλέτα με νεαρούς!

Η Μιούλερ κουβαλούσε μαζί της βαλίτσες, ενώ ήταν σε κατάσταση σύγχυσης έξω από φαρμακείο στο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης, στα Χάμπτονς των ΗΠΑ. Τότε την είδε έναν παντελώς άγνωστό της 20χρονο, τον ικέτεψε να την πάει στο σπίτι της. Εκείνος τη λυπήθηκε και την πήγε στο διαμέρισμά του, που ενοικιάζει μαζί με άλλους νεαρούς. Η 17χρονη κόρη πασίγνωστου μεγιστάνα πέθανε από χρήση σκληρών ναρκωτικών!

Εκεί, η Μ Μιούλερ άνοιξε τις βαλίτσες της, οι οποίες ήταν γεμάτες με σακούλες που περιείχαν ναρκωτικά. «Ήταν τόσο πολλά τα ναρκωτικά, που έμοιαζε με σκηνή από το “Scarface”», σχολιάζει αυτόπτης μάρτυρας.

Η ίδια λευκή σκόνη υπήρχε και στη μύτη της Μιούλερ, η οποία μπαινοβγαίνει σε κλινικές απεξάρτησης εδώ και χρόνια, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εξάρτησή της από κοκαΐνη.

Η 41χρονη πρότεινε στους νεαρούς να σνιφάρουν κοκαΐνη, για να «κάνουν πάρτι» και, κάποια στιγμή, όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας, η Μιούλερ εξαφανίστηκε στην τουαλέτα με έναν νεαρό. Όταν βγήκε, επέλεξε έναν άλλον και κλείστηκαν ξανά στην τουαλέτα, με τους υπόλοιπους να είναι πεπεισμένοι πως έκαναν σ3ξ!

Νεκρός μετά από πάρτι οργίων γόνος μεγάλης οικογένειας! Πήρε μεγάλη δόση νακρωτικών!

Νεκρός βρέθηκε μετά από πάρτι οργίων γόνος μεγάλης οικογένειας και φέρεται να έχει πάρει μεγάλη δόση ναρκωτικών!

Άπαντες στο σπίτι του είναι συγκλονισμένοι με τον χαμό του 39χρονου!

Ο λόγος για τον πρίγκιπα των Εμιράτων Καλίντ Αλ Κασίμι, ο οποίο βρέθηκε νεκρός στο Λονδίνο!

Στο διαμέρισμα που εντοπίστηκε υπήρξε πάρτι οργίων και ναρκωτικών, με τον πρίγκιπα από το Εμιράτο της Σάρζα να έχει λάβει ποσόστητες απαγορευμένων ουσιών οι οποίες βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο κορμί του

Νεκρός μετά από πάρτι οργίων γόνος μεγάλης οικογένειας! Πήρε μεγάλη δόση νακρωτικών!

Θρήνος: Πέθανε αγαπημένος τραγουδιστής!

Θρήνος μετά τον θάνατο αγαπημένου τραγουδιστή και κιθαρίστα, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 72 ετών!

Η απώλειά του είναι μεγάλη προκαλώντας τη θλίψη στους θαυμαστές του!

Ο λόγος για τον Γκάρι Ντάνκαν, ο οποίος ήταν μέλος των Quicksilver Messenger Service από το 1965, έχοντας γράψει ιστορία ως κιθαριστικό δίδυμο, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό πάντρεμα.
Ο Γκάρι Ντάνκαν άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών, έχοντας γεννηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου του 1946 στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Στο πένθος είχε βυθίσει και ο θάνατος γνωστού δημοσιογράφου!

Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής!

Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής, σκορπώντας μεγάλη θλίψη!

Σε ηλικία 50 ετών πέθανε πριν λίγες μέρες γνωστός παρουσιαστής! Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή!

Ο Άγγλος παρουσιαστής Fungi ή αλλιώς James Clarke, είχε σύμφωνα με την βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun» χρόνια εξάρτηση από το αλκοόλ γεγονός που επιβάρυνε πολύ την υγεία του.
Μιλώντας στην Sun, η πρώην συνεργάτης του Donna Reilly, 44 ετών, ανέφερε ότι η 29χρονη κόρη του είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της.