Δούκισσα Νομικού: Σε λευκά σεντόνια η εγκυμονούσα! Τι έπαθε το πρόσωπό της; Η φωτογραφία που κυκλοφορεί!

Αναρτήθηκε πριν από λίγα λεπτά!

Δούκισσα Νομικού: Σε λευκά σεντόνια η εγκυμονούσα! Τι έπαθε το πρόσωπό της; Η φωτογραφία που κυκλοφορεί!

Σε λευκά σεντόνια πόζαρε η εγκυμονούσα, Δούκισσα Νομικού και με την φωτογραφία που κυκλοφορεί μας έκανε να αναρωτηθούμε τι έπαθε το πρόσωπό της!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μιας και είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, δημοσίευσε η παρουσιάστρια ένα από τα πιο γλυκά στιγμιότυπα που έχουμε δει!

Αρχικά, διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της και μπορούμε να το δούμε στα φουσκωμένα μάγουλά της και κατά δεύτερον τώρα που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το instagram και να προμοτάρει εταιρείες κλπ για να έχει από κάπου απολαβές!

Δούκισσα Νομικού: Τα δρακόντεια μέτρα για την προστασία του μικρού Σάββα!

Εκεί ανήκει και η φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγα λεπτά! Συγκεκριμένα έβαλε στο πρόσωπό της καφέ και πρότεινε στους ακόλουθούς της ένα tip ομορφιάς!

Δείτε το στιγμιότυπο:

Δούκισσα Νομικού: Σε λευκά σεντόνια η εγκυμονούσα! Τι έπαθε το πρόσωπό της; Η φωτογραφία που κυκλοφορεί!

Δούκισσα Νομικού: Δεν ήξερε πως την "τραβάνε"! Η άσχημη συμπεριφορά και τα νεύρα!

Η άσχημη συμπεριφορά της Δούκισσας Νομικού και τα νεύρα στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο! Δεν ήξερε ότι την "τραβάνε"!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει ένα πρόσωπο της παρουσιάστριας που... δεν το λες και πολύ προσιτό!

Η κάμερα του Mykonos Live, "τσάκωσε" την εγκυμονούσα με τον αγαπημένο σύζυγό της να γευματίζουν σε γνωστό μαγαζί του νησιού των ανέμων!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο επιχειρηματίας ασχολείται με το κινητό του ενώ εκείνη φαίνεται δυσαρεστημένη με κάτι!

Αυτό που προσέξαμε και μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ο απαράδεκτος όπως φέρεται τρόπος της στην σερβιτόρα η οποία τριγύριζε για να τους γεμίζει τα ποτήρια με νερό!

Κανείς από τους δυο δεν της έριξε ούτε βλέμμα ενώ δεν φαίνεται να της είπαν ούτε ένα ευχαριστώ, κάτι που θα έπρεπε αφού... ανθρώπινο είναι!

Αλλά τα λόγια είναι περιττά... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις!

Παρακολουθήστε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας...

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με το παρεό που προσπαθεί να καλύψει την πίσω όψη της!

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία φωτογραφία με το παρεό της, που προσπαθεί να καλύψει την πίσω όψη της και ξεσηκώνει!

Εντυπωσιακή η εγκυμονούσα παρουσιάστρια, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Την Κυριακή (16/6) η Δούκισσα Νομικού είχε όρεξη για μπάνιο και...παιχνίδια!

Η ζέστη ήταν ανυπόφορη και έτσι η Δούκισσα έβαλε το μαγιό της και με το κίτρινο παρεό προσπαθούσε να κρύψει την πίσω όψη της!

Πάντως, παρά την εγκυμοσύνη, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και δεν φαίνονται καθόλου τα παραπάνω κιλά!

Δείτε τις φωτογραφίες!

Δούκισσα Νομικού: Ξεσηκώνει! Η φωτογραφία με το παρεό που προσπαθεί να καλύψει την πίσω όψη της!Δούκισσα Νομικού: Ξεσηκώνει! Η φωτογραφία με το παρεό που προσπαθεί να καλύψει την πίσω όψη της!

Δούκισσα Νομικού: Το σύνδρομο που την χτύπησε στην δεύτερη εγκυμοσύνη! Μεγάλη αγωνία....

Ένα σύνδρομο χτύπησε την Δούκισσα Νομικού στην δεύτερηεγκυμοσύνη της και έχει μεγάλη αγωνία! Φυσικά, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι στο πλευρό της....

Η Δούκισσα, περιμένει με χαρά την πρώτη της κόρη, καρπό του μεγάλου έρωτά της με τον άντρα της! Όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια, ενώ η σιλουέτα της κόβει ανάσες!

Ωστόσο, πέρασε μεγάλη αγωνία και μόνο εγώ στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr έχω όλες τις λεπτομέρειες! Η Δούκισσα, εκμυστηρεύτηκε στα δικά της άτομα ότι ανησυχεί πολύ πώς θα πάρει ο μικρός Σάββας τον ερχομό της αδερφούλας του! Βλέπετε, ο γιος της έχει τα πρωτιά και την απόλυτη προσοχή όλων, όπως είναι φυσικό.

Όπου βρισκόταν η Δούκισσα, ήταν το μόνιμο θέμα συζήτησης το «πώς είναι η ζωή με δύο παιδιά» και μάλιστα, είχε ζητήσει βοήθεια από φίλες της, για το τι μπορεί να κάνει ώστε ο μικρός της Σάββας να μην νιώσει λεπτό παραμελημένος. Ο Δημήτρης της, αλλά και η μητέρα της, την καθησύχασαν λέγοντάς της ότι αυτό το... σύνδρομο «χτυπάει» όλες τις μέλλουσες μανούλες που κυοφορούν δεύτερο παιδάκι και η Ούρσουλα Νομικού μάλιστα της τόνισε, σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι ότι και εκείνη είχε τις ίδιες ανησυχίες.

Ωστόσο, θέτοντας ως παράδειγμα την σχέση που έχει η Δούκισσα με τον αδερφό της, όχι μόνο την καθησύχασε αλλά την γέμισε χαμόγελα! Εξάλλου η Δούκισσα είναι μια από τις πιο τρυφερές μανούλες της ελληνικής showbiz και αυτό είναι προς τιμήν της!

Δούκισσα Νομικού: Το στενό κίτρινο φόρεμα που δείχνει ξεκάθαρα την φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, με ένα κίτρινο στενό φόρεμα!

Η παρουσιάστρια θα κάνει την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η Δούκισσα Νομικού πόσταρε μία φωτογραφία στο instagram, όπου φοράει ένα κατακίτρινο φόρεμα και φαίνεται ευδιάκριτα η φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Θυμίζουμε πως η Δούκισσα βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνη της και περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία, στην οποία γράφει: «Να 'μαι λοιπόν. Αύριο, Τρίτη, στην εκπομπή της αγαπημένης @nonoram! Έχουμε να πούμε πολλά».