Αντίνοος Αλμπάνης: Το νέο μήνυμα μετά την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας του

Τι δημοσίευσε ο ηθοποιός;

Αντίνοος Αλμπάνης: Το νέο μήνυμα μετά την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας του

Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει το νέο μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με θάρρος και δύναμη ψυχής!

Αρχικά, ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες του με ξυρισμένο το κεφάλι και όλοι πίστευαν ότι το έκανε για κάποιο ρόλο. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια μέσω Instagram, δηλαδή ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες με τις δυσάρεστες συνέπειες της διαδικασίας αυτής να είναι φανερές στην καθημερινότητά του.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Αντίνοος δημοσίευσε στα Instastories του ένα κείμενο για την αγάπη και τη ζωή, με τους followers του να είναι συνεχώς στο πλευρό του...

«Αυτό έχω αρχίσει κι εγώ να καταλαβαίνω απ’ τον εαυτό μου. Αυτό το πολύ απλό και ακατανίκητο αίσθημα, τη δίψα για ζωή. Σκεφτόμουν πως κι αν ακόμα πάψω να πιστεύω στη ζωή, κι ο κόσμος όλος μοιάζει στα μάτια μου ένα τυχαίο χάος χωρίς αρμονία και χωρίς σκοπό. Αν κι αυτός ακόμα ο θεϊκός αιθέρας δεν είναι τίποτε πια για μένα παρά μια σιχαμένη σύναξη από λοιμώδεις υδρατμούς, δεν θα σβήσει μέσα μου η θέληση για ζωή. Αυτή τη δίψα της ζωής που μερικοί τη λένε συχνά πρόστυχη και την οποία καμιά απελπισία και καμιά ηθική αναστολή δεν μοιάζει ικανή να την αναχαιτίσει. Μπορεί να μην πιστεύω στην τάξη των πραγμάτων, αγαπώ τα μικρά νωπά ανοιξιάτικα φύλλα, τον γαλάζιο ουρανό, αυτόν ή εκείνον τον άνθρωπο. Αγαπάς με τα σπλάχνα σου, με την κοιλιά σου. Καταλαβαίνεις;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη

Αντίνοος Αλμπάνης: Τα μηνύματα που πρόδιδαν ότι τον έχει «χτυπήσει» ο καρκίνος και δεν το είχε καταλάβει κανείς!

Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκλονιστικό του μήνυμα: «Αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορώ να...»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορέσει να το χαρεί!

Ο γνωστός ηθοποιός δίνει την μάχη του, ωστόσο αντιμετωπίζει τα πάντα με αισιοδοξία!


Σοκ προκάλεσε η είδηση με τις χημειοθεραπείες του Αντίνοου Αλμπάνη, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο instagram, το οποίο αφορά τους πάντες!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορώ να κάθομαι στον ήλιο και τη θάλασσα. Εσείς όμως φιλαράκια μου να την προσέχετε για να μπορώ του χρόνου να κολυμπάω σε καθαρά νερά».