Φαίη Σκορδά: Έπιασε δουλειά! Επέστρεψε στα παλιά της λημέρια!

Που βρίσκεται η παρουσιάστρια;

Φαίη Σκορδά: Έπιασε δουλειά! Επέστρεψε στα παλιά της λημέρια!

Η Φαίη Σκορδά έπιασε δουλειά! Επέστρεψε στα παλιά της λημέρια!

Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως ακόμη και το καλοκαίρι το περνάει δουλεύοντας.

Η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ότι γύρισε στο στούντιο, όπου περνούσε άπειρες ώρες δουλεύοντας εκεί! Φαίη Σκορδά: Έσκασε ακόμα μια αποχώρηση "βόμβα" από το Πρωινό!

Η όμορφη παρουσιάστρια, δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου βρίσκεται στο καμαρίνι της στα στούντιο του ΑΝΤ1 και σχολίασε «Here I am again».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Φαίη Σκορδά: Έπιασε δουλειά! Επέστρεψε στα παλιά της λημέρια!

Φαίη Σκορδά: Χάλασαν τα σχέδια των διακοπών της! Μένει εσπευσμένα εδώ! Τι συνέβη; Αποκάλυψη!

Τι συνέβη με την Φαίη Σκορδά και χάλασαν τα σχέδια των διακοπών της; Εσπευσμένα μένει εδώ η παρουσιάστρια! Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Η αυλαία της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν έπεσε πριν από λίγες ημέρες και η παρουσιάστρια μπήκε πια σε πιο ξεκούραστους καθημερινούς ρυθμούς.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεται για το πρωινό ξύπνημα ούτε βέβαια για τα νούμερα τηλεθέασης και την οργάνωση του «Πρωινού». Και ενώ θα περίμενε κανείς να πάρει το πρώτο καράβι για την Τήνο ή να πάει αμέσως στην πατρίδα της τις Σέρρες, για να ξεκινήσει και επίσημα τις διακοπές της, τα σχέδιά της άλλαξαν.

Ο πρώτος λόγος ήταν γιατί η Φαίη έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα λόγω των συσκέψεων με τα στελέχη του ΑΝΤ1 και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής της, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά τόσο στη θέση της αρχισυντάκτριας -μετά την αποχώρηση της Ελεάννας Τρυφίδου- όσο και κάποιων άλλων δημοσιογράφων που δεν θα συνεχίσουν μαζί της. Η συνεργασία ακόμη και με τον στενό της φίλο και ενδυματολόγο της την τελευταία δεκαετία Βαγγέλη Ζάχο τερματίστηκε και η παρουσιάστρια καλείται να κάνει πλήρη αναδόμηση της εκπομπής της, αν θέλει να σταθεί επάξια στον ανταγωνισμό.

Ο δεύτερος λόγος ήταν πως ο γιος της Γιάννης συμμετείχε πρόσφατα σε ένα τουρνουά στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με την ομάδα πόλο στην οποία είναι αθλητής και η περήφανη μαμά θα έπρεπε να είναι μαζί του για τον εμψυχώσει και να τον καμαρώσει. Οι βόλτες σε φίλους της στην Αθήνα με ή χωρίς τα παιδιά της ήταν τις τελευταίες ημέρες οι στιγμές που ένιωθε ανανεωμένη. Ήταν και αυτές μια μικρή δόση διακοπών μέσα στην πόλη!