Μέγκι Ντρίο: Η δημόσια υπόσχεση που έκανε! Τώρα δεν μπορεί να το αλλάξει!

Τι ετοιμάζει άραγε;

Μέγκι Ντρίο: Η δημόσια υπόσχεση που έκανε! Τώρα δεν μπορεί να το αλλάξει!

Η δημόσια υπόσχεση που έκανε η Μέγκι Ντρίο! Τώρα δεν μπορεί να το αλλάξει!

Τι ετοιμάζει άραγε το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας του STAR, GNTM;

Η Μέγκι Ντρίο έθεσε ένα ερώτημα στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Τον αδερφό της τον έχετε δει; Μοιάζουν πολύ!

Το ερώτημα αυτό είχε να κάνει με τα μαλλιά της! Συγκεκριμένα τους ρώτησε αν πρέπει να κόψει τα μαλλιά της και να επιστρέψει στο παλιό μήκος, έτσι όπως την είχαμε πρωτογνωρίσει, δηλαδή!

Το 70% των απαντήσεων ήταν θετικό. Έτσι λοιπόν η Μέγκι Ντρίο πήρε το θάρρος και υποσχέθηκε δημόσια ότι θα γυρίσει στο κοντό μαλλί από χειμώνα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Μέγκι Ντρίο: Η δημόσια υπόσχεση που έκανε!

Μέγκι Ντρίο: Απίστευτο από πότε έχει να κάνει σ3ξ!

Η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε πόσο καιρό έχει να κάνει σ3ξ, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και το πρόβλημα που έχει με τους άντρες!

Είχε κάνει ντόρο στο GNTM και ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν!

Tην Μέγκι Ντρίο την γνωρίσαμε όλοι μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star και όπως δήλωσε η ίδια η συμμετοχή της στο παιχνίδι της έκανε κακό στην προσωπική της ζωή.
Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι οι άντρες με φοβούνται γιατί είμαι έντονος χαρακτήρας. Αυτό που θέλω εγώ από έναν άντρα είναι συναίσθημα και όχι υλικά αγαθά. Δυστυχώς, με την τεχνολογία και την εξέλιξη, έχουν χαθεί όμορφα πράγματα, όπως το φλερτ. Γενικά, είμαι μια γυναίκα που δεν χρειάζεται την επιβεβαίωση. Έχω να κάνω σεξ τέσσερις μήνες, αλλά δεν με πειράζει. Έχω συνηθίσει τη μοναξιά, επειδή τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Κατά βάθος μου λείπει ένας άνθρωπος που θα μου βγάλει συναισθήματα όπως αγάπη, πάθος, τρυφερότητα και προστασία».

Μέγκι Ντρίο: Το «κράξιμο» για τη γυμνή φωτογραφία και η απάντησή της! «Κοριτσάκι, γιατί δεν πας...»

Η Μέγκι Ντρίο προκάλεσε με μία γυμνή φωτογραφία, δέχτηκε επικριτικά σχόλια αλλά απάντησε δημοσίως!

Η πρώην παίκτρια του GNTM ξέσπασε.

H Mέγκι Ντρίο ανέβασε προημερών μία φωτογραφία από το μπάνιο της, κρατώντας με τα χέρια της το γυμνό της στήθος.

Τα σχόλια ήταν πολλά που δέχθηκε στο instagram και ένα από αυτά τη... δίκασε: «Και τι ακριβώς βλέπουμε εδώ; Δύο ανύπαρκτα β@@ιά; Και η θεματολογία ποια είναι ακριβώς; Πολύ χαμηλού επιπέδου φωτογράφιση. Και τα Play Boy καλύτερα από αυτό είναι».

Η πρώην παίκτρια του GNTM δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο, γράφοντας: «Αφού γιατί δεν πας στην επιτροπή του GNTM αφού τα ξέρεις όλα τόσο καλά».

topless φωτογραφία Ντρίο

Μέγκι Ντρίο: Πολύ άσχημα τα νέα για την πρώην παίκτρια του GNTM!

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για την πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Τα όσα μου αποκάλυψε η έγκυρη πηγή μου, θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog, για την πόρτα που "έφαγε" η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι του STAR αλλά και για την ψυχολογική κατάρρευση την οποία και βιώνει!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, η Μέγκι Ντρίο παρακαλούσε εδώ και καιρό τους ιθύνοντες του STAR να συμμετέχει στην δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού που όπου να 'ναι θα ξεκινήσει, αφού τα γυρίσματα έχουν κιόλας αρχίσει!

Οι ιθύνοντες, όμως, του STAR της είχαν ξεκαθαρίσει επανειλημμένες φορές πως δεν μπορεί να συμμετέχει ξανά στο παιχνίδι και είχαν ακυρώσει το αίτημά της! Εκείνη, όπως μου μεταφέρθηκε όμως, δεν το έβαζε κάτω και συνέχιζε να "ενοχλεί" τους υπεύθυνους!

Σύμφωνα με τα όσα μου αναφέρθηκαν από άτομο που βρίσκεται μέσα στο κανάλι, η Μέγκι θεωρεί πως άφησε μισό κάτι που ξεκίνησε και θέλει να επιστρέψει για να το... τελειώσει!

Μάλιστα, την άκουσαν να ψιθυρίζει σε κάποιο πολύ σημαντικό πρόσωπο του καναλιού, πως θα είναι η ευκαιρία τους να την έχουν μέσα αφού στην προηγούμενη σεζόν είχε προκαλέσει σάλο το όνομά της τώρα ο κόσμος θα το παρακολουθεί για να την βλέπει, άρα θα έχουν υψηλή τηλεθέαση...

Κάτι που βέβαια, δεν κατάφερε να "ψήσει" την παραγωγή του GNTM, η οποία της έριξε πόρτα!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, αποκλειστικές, καμία κοπέλα που βρέθηκε στον περσινό κύκλο δεν έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει ξανά!