Μπάγια Αντωνοπούλου: Ευχάριστα νέα! Η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα!

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Ευχάριστα νέα! Η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα!

Ευχάριστα νέα για την Μπάγια Αντωνοπούλου, καθώς η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα και το ανακοίνωσε!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ γέμισε με χαμόγελο για τη νέα ζωή που έρχεται!

Με μήνυμά της στο instagram η Μπάγια Αντωνοπούλου μας ενημέρωσε πως φέτος δεν θα κάνει διακοπές, αλλά αυτό θα είναι για καλό λόγο!

Συγκεκριμένα η Μπάγια αλλάζει σπίτι και η μετακόμιση θα την κρατήσει στην Αθήνα. Αυτό βέβαια δεν την στεναχωρεί καθόλου, καθώς όπως γράφει η ίδια μπορεί πλέον να κάνει νέα όνειρα για το μέλλον! Μπάγια Αντωνοπούλου: Για μπάνιο στην Κόρινθο! Αρετουσάριστο το κορμί της!

«Φωτογραφία διακοπών... Από πέρυσι γιατί φέτος δεν προβλέπεται... Φέτος το ταξίδι μου είναι αλλαγή σπιτιού... μετακόμιση σε μια νέα ζωή και όσοι το έχετε κάνει ξέρετε... καλοκαίρι στην Αθήνα λοιπόν, ανάμεσα σε κούτες και έπιπλα να πηγαινοέρχονται, αγκαλιά με χαμόγελα και όνειρα για το μέλλον...», ανέφερε στην ανάρτησή της!

Δείτε την!

Γιώργος Παπαδάκης: Ζει ξανά τον "εφιάλτη" της Μπάγιας Αντωνοπούλου! Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Παπαδάκης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ζει ξανά τον "εφιάλτη" της Μπάγιας Αντωνοπούλου και το τι ακριβώς συμβαίνει θα σας το μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog...

Αξέχαστη έχει μείνει η αποχώρηση της παρουσιάστριας από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" καθώς οι αποκαλύψεις που άρχισαν να γίνονται για συμπεριφορές και... μπινελίκια είχαν αφήσει άφωνο τον κόσμο...

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, όπως φαίνεται ξανά βιώνει τον εφιάλτη αυτό, αφού σύμφωνα με όσα μου μεταφέρθηκαν ακόμα ένα συνεργάτης τον αφήνει και φεύγει!

Συγκεκριμένα, μετά το κλείσιμο της τελευταίες του εκπομπής του ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Ντίνο Σιωμόπουλο, αναπάντεχα, πως μετά από 7 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας θέλει να κλείσει την πόρτα πίσω του! Σύμφωνα με πηγή μου, μάλιστα, έχει δεχτεί πρόταση από άλλο κανάλι με καλές οικονομικές απολαβές...

Γιώργος Παπαδάκης: Ζει ξανά τον

Εκτός από αυτόν, όμως, αποφάσισε να κλείσει την πόρτα πίσω της και η συνεργάτιδά του, Σάρα Σιαμπλή, η οποία είχε λίγους μήνες που ήταν στο πρωινό...

Από όσο έμαθα μάλιστα από την ίδια πηγή, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν πήρε καθόλου ψύχραιμα τις ανακοινώσεις αυτές αλλά... δεν μπορούσε να κάνει και τίποτα...

Ποιοι θα τον πλαισιώνουν από εδώ και πέρα; Θα επανέλθω στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, φυσικά...

ANT1: Παπαδάκης - Αντωνοπούλου: «Το κοριτσάκι το έχει καβαλήσει! Κάνει υστερίες και...»

Ακούω και διαβάζω διάφορα για την κόντρα του Γιώργου Παπαδάκη και της Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Αν μπορεί βεβαίως να υπάρξει τέτοια κόντρα , μόνο που κάποιοι το γράφουν μου προκαλούνε γέλιο.

Ακούω διάφορα αριστερά δεξιά... Τι έκανε ο Παπαδάκης, πώς αντέδρασε η Αντωνοπούλου και πάει λέγοντας.
Αποφάσισα να κάνω δύο τηλέφωνα για να βγάλω την αλήθεια από αυτή την ιστορία που ειλικρινά μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργη. Την Μπάγια Αντωνοπούλου την ξέρουμε ελάχιστα εδώ στο Youweekly.gr.

Έχουμε κάνει μια δυο συνεντεύξεις και όσοι συνεργάστηκαν μαζί της μόνο καλά λόγια λένε για την νεαρή δημοσιογράφο.

Το Γιώργο Παπαδάκη όμως τον ξέρουμε πολύ καλά και από την καλή κι απ’ την ανάποδη καθώς είναι ένας δεινόσαυρος της δημοσιογραφίας και λίγο έως πολλοί φίλοι και γνωστοί έχουμε συνεργαστεί μαζί του.

Άρα όπως καταλαβαίνετε λόγω της θέσεως μας δεν είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε την αλήθεια για αυτή την ιστορία. Μία αλήθεια που δε γράφετε για πολλούς και διάφορους λόγους.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε εδώ από το Vanda's blog τα στοιχεία εκείνα που θα σας διαφωτίσουν. Όσοι έχουνε περάσει ακόμη και έξω απ’ το γραφείο του Γιώργου Παπαδάκη ξέρουνε πώς δουλεύει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.


Ο Γιώργος Παπαδάκης δουλεύει εδώ και 45 χρόνια όπως δουλεύουν όλοι οι παλιοί δημοσιογράφοι στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι άνθρωποι που έχουνε φάει το πεζοδρόμιο με το κουτάλι είναι άνθρωποι, που δεν τους χαρίστηκε τίποτα. Είναι δημοσιογράφοι που στη ζωή τους το λιγότερο που δουλεύουνε ημερησίως είναι 15 ώρες

Ο Γιώργος Παπαδάκης για όσους το γνωρίζουν έχει φοβερά υψηλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες του και δεν μπορεί τρία πράγματα: Την τεμπελιά, το καβάλημα του καλαμιού, και την αχαριστία.

Σε αυτά τα τρία πράγματα αυτός ο δεινόσαυρος της δημοσιογραφίας δεν κάνει βήμα πίσω. Τι συνέβη λοιπόν με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Ο Γιώργος Παπαδάκης φέτος έχει μια δύσκολη χρονιά. Πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα ο Δημήτρης Οικονόμου μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου τον περνάνε στα νούμερα. Δεν είναι τυχαίο ότι φέτος την εκπομπή την ξεκινάει ακριβώς την ίδια ώρα που την ξεκινάει και ο Δημήτρης Οικονόμου. Έχει προειδοποιήσει λοιπόν όλους τους συνεργάτες του ότι παιδιά τώρα τα δίνουμε όλα και ξεπερνάμε τον εαυτό μας.

Όλοι ανταποκρίθηκαν, όλοι βάζουνε πλάτη στην εκπομπή, όλοι προσπαθούν ξεπερνώντας τις φυσικές τους δυνατότητες.

Όλοι... εκτός από την Μπάγια Αντωνοπούλου. Το κορίτσι λένε άνθρωποι της εκπομπής του Παπαδάκη είναι ένα άλλο παιδί από αυτό που βλέπαμε πριν την καλοκαιρινή σεζόν.

Θέλετε η κούραση, θέλετε ότι πήγε καλά το καλοκαίρι κάνοντας την εκπομπή με το Ρογκάκο, θέλετε επειδή μπορεί να έχει δικά της προβλήματα; Κανείς δεν ξέρει. Αυτό που βλέπανε όλοι όμως ήταν ότι της μιλάει ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μπαγια ήταν στον κόσμο της.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παπαδάκης απασφάλισε! Της τα έχωσε χοντρά γιατί είναι ένας τύπος που έτσι λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που τα χώνει στην Μπάγια Αντωνοπούλου; Όχι βέβαια, τον πρώτο καιρό της συνεργασίας τους η κοπέλα έφτυνε το γάλα της μάνας της. Είχε πρόβλημα; ΚΑΝΕΝΑ!

Άρα αυτά που διαρρέουν ότι δήθεν ο Παπαδάκης την στόλισε με εκφράσεις πεζοδρομίου είναι μυθεύματα. Ο Παπαδάκης της μίλαγε πολύ χειρότερα τα πρώτα χρόνια της συνεργασίας τους και την είχε σούζα την κοπέλα!

Τίποτα διαφορετικό δεν έκανε ο Παπαδάκης στη συγκεκριμένη περίπτωση. Απλά η νεαρή δημοσιογράφος έχει γίνει περισσότερο ευαίσθητη.

Έτσι είναι τα πράγματα... Ο κόσμος στην εκπομπή καιγότανε και η Μπάγια ήταν στο Instagram! Ε δεν θέλει και πολύ ο Παπαδάκης να αρχίσει τα «γαλλικά»!

Μου έκανε εντύπωση που βγήκε ο Παπαδάκης και απολογήθηκε στον αέρα για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Εμμέσως ζητούσε συγνώμη. Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο μεγάλη ψυχή έχει αυτός ο τεράστιος δημοσιογράφος για να ασχολείται με ένα κοριτσάκι και να απολογείται στον αέρα της εκπομπής του.

Η απάντηση της δημοσιογράφου ήταν η αδιαφορία,έβαλε ένα post στο Instagram για τα γενέθλια της δείχνοντας ότι ο Παπαδακης είναι ψεύτης και ότι δεν είναι άρρωστη!

Αντί η Μπάγια να βγει και να πει ότι δεν έγινε τίποτα και ότι θα επιστρέψω στην εκπομπή ή ότι για προσωπικούς λόγους αποχώρησα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη επέλεξε αυτή τη στάση. Φυσικά τα σχόλια στο προφίλ της ήταν καταιγιστικά εναντίον του Παπαδάκη. (Δείτε εδώ)

Ότι και να ‘χει γίνει για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους που είναι μέσα στην ένταση καθημερινά όλα ξεχνιούνται την επόμενη μέρα ή την επόμενη ώρα σαν τις ειδήσεις που δεν έχουν αξία μετά από 24 ώρες.
Η νεαρή δημοσιογράφος όμως κρατάει μανιάτικο το παίζει σε έναν άνθρωπο που την έκανε παρουσιάστρια. Νομίζει ότι έτσι η καριέρα της θα απογειωθεί. Μπάγια βάζουμε στοίχημα ότι θα συμβεί το εντελώς αντίθετο;
«Παιδιά μην το ψάχνετε το κοριτσάκι η Μπάγια μας με την επιτυχία που έκανε το καλοκαίρι το έχει καβαλήσει και κάνει υστερίες. Κάποιος έξυπνος από το κανάλι της φούσκωσε τα μυαλά ότι μπορεί να κάνει καριέρα και μόνη της και γι’ αυτό έχει σηκώσει παντιέρα.» Αυτό μου μετέφερε άνθρωπος μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη! Αλήθεια ψέμα τι να σας πω....