Αντελίνα Βαρθακούρη: Είναι έγκυος για τρίτη φορά; Όλη η αλήθεια!

Τι ισχύει με την εγκυμοσύνη;

Αντελίνα Βαρθακούρη: Είναι έγκυος για τρίτη φορά; Όλη η αλήθεια!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, σύζυγος του Χάρη, αποκάλυψε αν είναι έγκυος για τρίτη φορά και είπε όλη την αλήθεια!

Υπήρξαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να περιμένει το τρίτο της παιδάκι!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δέχθηκε πολλές ευχές για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, ωστόσο εκείνη με ένα μακροσκελές κείμενο στο instagram το διέψευσε!

Συγκεκριμένα, έγραψε: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

Καλημέρα οοοόλη μέρα!!!! Καταρχάς χίλια ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά για τις τοοοοοοόσες ευχές που μου στείλατε...ήταν υπέροχες...με συγκινήσατε και τις κρατώ με μεγάλη αγάπη αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!

Ο άντρας μου @harryvarthakouris χθες κάνοντας μπανάκι με τις κόρες μας κι ενώ εγώ μαγείρευα και δεν άκουγα έψαχναν να βρουν πως θα ονόμαζαν το αδελφάκι τους ΑΝ περιμέναμε τρίτο παιδάκι.
Είχαν έναν ενδιαφέρον - αστείο διάλογο και αυτό ο αντρας μου το έγραψε σαν ιστορία στο προφίλ του χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ γιατί θεωρούσε δεδομένο πως αν ημουν δεν θα το ανακοίνωνε με αυτόν τον τρόπο.
Βέβαια απ’ όλο αυτό προκύπτει ποοοοόσο πολύ ανυπομονεί ο Χάρης για τρίτο μωράκι

Ευχαριστώ το site που ενδιαφέρθηκε να γράψει τα νέα μας...δεν φταίει το site για την λάθος πληροφορία...λογικό όπως το διάβασε ο/η δημοσιογράφος να κατάλαβε αυτό που όλοι κατάλαβαν.

Τα παιδάκια είναι η μεγαλύτερη ευλογία κι εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις γλυκές μανούλες και μπαμπάδες που περιμένουν τα μωράκια τους με το καλό...καλότυχα και πάντα ευτυχισμένα!!! Υ.Γ Εννοείται δεν σταματάω την δουλειά μου!!!!Τώρα θα σταματήσω;;;;;Καλά καλά δεν άρχισα....τώρα έρχονται τα καλύτερα και σε λίγο καιρό θα έχουμε να πούμε και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα!!!

Σας αγαπώ όλους απεριόριστα....να περνάτε μαγικά και να χαμογελάτε πολυυυ!!

Ευαγγελία Αραβανή: "Είχα μείνει έγκυος και..." - Αδιανόητες δηλώσεις! "Πάγωσε" τους δημοσιογράφους!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έδωσε κανονικά Παλαιολόγου και Πάριο! «Χίλια συγγνώμη, αλλά θα τα πω…»! (Βίντεο)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Ooh la la” και μίλησε για όλους και για όλα!

Η νύφη του Γιάννη Πάριου δεν δίστασε να μίλησε ανοικτά για την επανασύνδεση του Γιάννη Πάριου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που έγινε μετά από 7 ολόκληρα χρόνια χωρισμού! Διαβάστε παρακάτω....


«Είμαι πάρα πολύ τυχερή, όχι που τον έχω πεθερό, που μπορεί να έχω πάει στο σπίτι του, που τον έχω δει απλά να είναι εκεί στο γραφειάκι του, να έχει το καφεδάκι του και να τον έχω ακούσει να μιλάει, να με συμβουλεύει και αυτό δεν πληρώνεται με όλο το χρυσάφι του κόσμου. Πατερούλη μου γλυκέ, γιατί έτσι τον φωνάζω, χίλια συγγνώμη, αν τη δεις τη συνέντευξη μην με πάρεις τηλέφωνο και φωνάζεις, αλλά θα τα πω. Απέκτησε το σπίτι αρώματα ωραία, γυναικείο γούστο… Είχε πάντα ο πεθερός μου γούστο, αλλά άλλο να μπαίνει μια γυναίκα στο σπίτι…

Και είδα τον πεθερό μου αδυνατισμένο, ωραίο, σούπερ… Δηλαδή, τρελάθηκα! Πολύ μου αρέσουν και μου αρέσει φυσικά αυτή η σχέση. Η επανασύνδεση είναι πολλά χρόνια μετά, αλλά πάντα ο πεθερός μου με την Αλεξάνδρα διατηρούσαν πολύ καλή σχέση… Και η Αλεξάνδρα ήταν πάντα δίπλα στην οικογένεια. Είναι μια γυναίκα που μας αγαπάει όλους. Έχει έναν δικό της τρόπο κι ένα δικό της ταπεραμέντο. Αν εγώ, φυσικά και ο Χάρης και τα παιδάκια μας, βλέπουμε τον παππού μας καλά κι ευτυχισμένο, τρελαινόμαστε και αγαπάμε την Αλεξάνδρα πέντε φορές περισσότερο», είπε όλο νόημα η Αντελίνα Βαρθακούρη. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Δήμος Βερύκιος σε επικό άδειασμα για την Αντελίνα Βαρθακούρη! «Από που είναι; Έρχεται από κάποιο κανάλι»; (Βίντεο)

Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε στο πάνελ του Happy Day το πρωί της Τρίτης αλλά αυτή της η εμφάνιση θα μείνει αξέχαστη!


Η ίδια ήταν φανερά ευδιάθετη και μίλησε για τα επαγγελματικά της πλάνα αλλά η εμφάνιση του Δήμου Βερύκιου άλλαξε το όλο κλίμα! Διαβάστε παρακάτω...

«Να σου πούμε ότι είναι στην παρέα μας η Αντελίνα Βαρθακούρη», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και τότε ο Δήμος Βερύκιος έδωσε ρεσιτάλ!

«Και είναι από πού; Είναι σε κανάλι;», ρώτησε ο δημοσιογράφος! Αφού το πάνελ εξήγησε στον Δήμο Βερύκιο ποια είναι η καλεσμένη και ότι έχει ξαναέρθει στο στούντιο, εκείνος συνέχισε να ρωτά: «Ήρθε τώρα ως άλλο κανάλι»;

Αργότερα μάλιστα ήρθε και η δεύτερη βόμβα για την Αντελίνα Βαρθακούρη! «Να σου πω κάτι; Δεν μου αρέσει το τόσο πολύ ξανθό μαλλί! Φτιάξε το μαλλί σου. Είσαι εντυπωσιακή κοπέλα…», κατέληξε ο Δήμος Βερύκιος και την στόλισε κανονικά!

Δείτε το σχετικό βίντεο: