Κωνσταντίνος Αργυρός: Το μωρό που αλλάζει τη ζωή του!

Νέα δεδομένα για τον τραγουδιστή!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το μωρό που αλλάζει τη ζωή του!

Η άφιξη του μωρού που αλλάζει τη ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού, με τον τραγουδιστή να είναι τρισευτυχισμένος!

Πλέον τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί και ο Κωνσταντίνος θα έχει ευθύνες!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λοιπόν, έγινε νονός καθώς βάφτισε το παιδάκι του κολλητού του! Κωνσταντίνος Αργυρός: «Φωτιά και λάβρα» με το μαγιό του! Ανεβάζει την θερμοκρασία!

Ο Θοδωρής Γκιώνης και η Αναστασία Μεντρινού βάφτισαν το κοριτσάκι τους, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι ο ευτυχισμένος νονός ενώ πριν ένα χρόνο είχε παντρέψει το ζευγάρι!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το μωρό που αλλάζει τη ζωή του!

Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής μπαίνει στο κλίμα των παιδιών, καθώς μελλοντικά θα γίνει κι αυτός πατέρας!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το μωρό που αλλάζει τη ζωή του!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η σχέση του τραγουδιστή που δεν ξέραμε! Οι πρώτες δηλώσεις...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για μια σχέση του που δεν ξέραμε, κάνοντας έτσι και τις πρώτες δηλώσεις.

Ο τραγουδιστής, μίλησε στο περιοδικό People και έκανε αποκαλύψεις.

Έχω παρατηρήσει ότι αποφεύγεις τις κοσμικές εκδηλώσεις και δεν δίνεις πολλές συνεντεύξεις. Γιατί το κάνεις αυτό;

Όταν δεν έχω κάτι να πω, δεν βρίσκω τον λόγο να μιλάω. Προτιμώ να εκφράζομαι μέσα από τη δουλειά μου, τα τραγούδια μου. Από εκεί και πέρα, όποιος θέλει μπορεί να έρθει στο καμαρίνι μου και να συζητήσουμε για οτιδήποτε έχει στο μυαλό του. Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι αποκαλύψεις για το χωρισμό του! «Δεν άντεξε και προτίμησε να...»!

undefined

Ποια είναι η συνηθέστερη ερώτηση που σου κάνουν όταν σε επισκέπτονται στο καμαρίνι;

Γενικά είναι πολλές οι ερωτήσεις που μου κάνουν: «Πώς τα έχεις καταφέρει;», «Τι έχεις κάνει;». Εκεί, λοιπόν, εγώ τους λέω ότι νιώθω πως δεν έχω καταφέρει τίποτα. Όταν νιώσεις ότι έχεις καταφέρει κάτι σημαντικό, είναι και το τέλος σου, γιατί πάντα θα υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από αυτό που ήδη κάνεις.

Όμως, με αυτό που λες μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν επιβραβεύεις ποτέ τον εαυτό σου. Λες «μπράβο» στον Κωνσταντίνο;

Λέω «μπράβο» στους συνεργάτες μου, δεν λέω ποτέ στον εαυτό μου, γιατί δεν είναι δική μου η δουλειά. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύει μαζί και μου αρέσει να επιβραβεύω όσους δουλεύουν. Είμαι, όμως, και απαιτητικός ταυτόχρονα. Επειδή είμαι εργασιομανής, θέλω αυτός που θα δουλεύει μαζί μου, αν εγώ, για παράδειγμα, φεύγω από το στούντιο στις 7.00 το πρωί, εκείνος να φεύγει στις 9.00, δηλαδή να είναι παθιασμένος. Δεν μπορώ τον άνθρωπο που είναι συμβατικός και σκέφτεται ότι «Σε πέντε λεπτά τελειώνει η δουλειά γιατί μέχρι εκεί πληρώθηκα». Είναι και η φύση της δουλειάς μας που απαιτεί χρόνο και συναίσθημα, οπότε δεν μπορώ να το κοστολογήσω και να το βάλω σε χρονικά πλαίσια.

Πώς νιώθεις όταν βλέπεις τη ζωή σου κρεμασμένη στα περίπτερα; Ποια είναι η σκέψη σου;

Νιώθω ότι αυτό δεν αφορά κανέναν.

undefined

Έχεις κάνει ποτέ σχέση με αναγνωρίσιμη γυναίκα χωρίς να το μάθει κανείς;

Ναι. Αυτή είναι μια σχέση εμπιστοσύνης.

Συχνά, ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει πράγματα για την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου που τον έχει αγαπήσει μέσα από τη δουλειά του. Γιατί το αποφεύγεις;

Κοίτα, όταν κάτι επισημοποιηθεί και έχει περάσει καιρός, τότε είναι αναπόφευκτο να γίνει γνωστό. Όταν είναι όμως στο αρχικό στάδιο, δεν έχεις δικαίωμα να εκθέσεις μια κοπέλα επειδή εσύ είσαι δημόσιο πρόσωπο. Η κοπέλα μπορεί να μη θέλει να φανεί, γιατί δεν ξέρει πού θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση. Με το να αποφεύγω, λοιπόν, να μιλάω για την προσωπική μου ζωή προστατεύω και τον άλλο άνθρωπο.