Θυμάστε τον Σαρμπέλ; Δεν θα τον αναγνωρίζατε με τίποτα αν τον βλέπατε σήμερα στο δρόμο!

Άλλαξε κάτι στο πρόσωπό του;

Θυμάστε τον Σαρμπέλ; Δεν θα τον αναγνωρίζατε με τίποτα αν τον βλέπατε σήμερα στο δρόμο!

Δεν θα τον αναγνωρίζατε με τίποτα τον Σαρμπέλ αν τον βλέπατε σήμερα στο δρόμο! Τον θυμάστε από την Eurovision; Η μεγάλη αλλαγή!

Τον αποθέωσε το κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην Eurovision με το τραγούδι «Γεια σου Μαρία» το 2007. Ο τραγουδιστής κατάφερε να λάβει την 7η θέση και κάπως έτσι ξεκίνησε την μεγάλη καριέρα του στην μουσική.

Για επτά χρόνια ήταν το "χρυσό" αγόρι της διασκέδασης και της δισκογραφίας με αρκετά τραγούδια του να γίνονται επιτυχίες.

Την πρώτη του εμφάνιση την έκανε το 2004 κυκλοφορώντας το πρώτο του CD με γενικό τίτλο, τον τίτλο του τραγουδιού "Σε πήρα σοβαρά" όπου είδε μεγάλη επιτυχία. "Χρυσός" έγινε το 2005 με τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο "παράξενο αγόρι".

Πάθαμε πλάκα! Ο Σαρμπέλ μας άνοιξε το πολυτελές σπίτι του στο Λονδίνο! Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Το 2008, στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ο τραγουδιστής μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου το 2014 παντρεύτηκε τη γυναίκα της καρδιάς του, Ελπίδα Τούμα και ασχολείται με τη μουσική, το θέατρο και την αρχιτεκτονική.

Σήμερα, ο Σαρμπέλ παραμένει γοητευτικός όπως τότε με κάποιες όμως αλλαγές στην εμφάνισή του.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Θυμάστε τον Σαρμπέλ; Δεν θα τον αναγνωρίζατε με τίποτα αν τον βλέπατε σήμερα στο δρόμο!

Θυμάστε τον Σαρμπέλ; Δεν θα τον αναγνωρίζατε με τίποτα αν τον βλέπατε σήμερα στο δρόμο!

Θυμάστε τον Σαρμπέλ; Δεν θα τον αναγνωρίζατε με τίποτα αν τον βλέπατε σήμερα στο δρόμο!

Θυμάστε τον Σαρμπέλ; Δεν θα τον αναγνωρίζατε με τίποτα αν τον βλέπατε σήμερα στο δρόμο!

Δύσκολες ώρες για τον Σαρμπέλ! Το πρόβλημα υγείας που τον τσάκισε!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Σαρμπέλ, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα για τις ανάγκες του Your Face Sounds Familiar και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον κάλεσε στο «The 2night show», ώστε να μιλήσουν για τo πρόβλημα υγείας του!

Ο τραγουδιστής μίλησε για τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Ο Σαρμπέλ, εξήγησε πως εκείνη την περίοδο ήταν άρρωστος ο πατέρας του και ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του και αποκάλυψε ότι έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε για την απώλεια του πατέρα του, ο Σαρμπέλ «λύγισε» on air και είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει, καθώς είναι ένα θέμα που τον στενοχωρεί, καθώς ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή με άσχημο τρόπο.

Τέλος, ο τραγουδιστής εξήγησε πως έχει ρίξει την περισσότερη προσοχή του στην μητέρα του, την οποία έχει σαν παιδί.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εάν η μητέρα του σκέφτεται να ξαναφτιάξει τη ζωή της, ο Σαρμπέλ είπε πως του έχει πει ότι αυτό είναι κάτι που δεν θα ξανακάνει, καθώς πιστεύει πως δεν θα ξαναβρεί τέτοιο άντρα.

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο δικό του πρόβλημα υγείας, όταν διαγνώστηκε με όγκο στο λαιμό και οι γιατροί μετά την επέμβαση του απαγόρευσαν να μιλήσει για έναν μήνα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σαρμπέλ: H εξομολόγηση και η νέα του ζωή στην Αγγλία - «Μετά τον θάνατό του έπαθα κατάθλιψη»! (Βίντεο)

Ο Σαρμπέλ μετά την συμμετοχή του στην Eurovision το 2007, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας και να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Έχοντας πλέον περάσει 12 περίπου χρόνια από εκείνη την περίοδο, ο τραγουδιστής μίλησε για την νέα του ζωή στην Αγγλία.

Ο Σαρμπέλ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κούκου», και αναφέρθηκε στον λόγο που αποχώρησε από την μουσική σκηνή, αλλά και στην νέα του ζωή στην Αγγλία έχοντας στο πλευρό την σύζυγο του.

«Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις. Έχω περιουσία. Είμαι ιδιοκτήτης. Νοικιάζω χώρους. Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω για μένα. Είχα κουραστεί λίγο. Ήταν μετά Eurovision. Μετά αρρώστησε και ο πατέρας μου και ήταν κάπως τα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κάνω κάτι αν δεν το αισθάνομαι. Τον έχασα τον πατέρα μου πριν δυο χρονιά. Μετά τον θάνατό του έπαθα κατάθλιψη», είπε χαρακτηριστικά ο Σαρμπέλ.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Απίστευτο!Δείτε τι δουλειά κάνει σήμερα ο Σαρμπέλ!

Βρε Σαρμπέλ από εδώ, Σαρμπέλ από εκεί...τον βρήκαμε τελικά! Πολλα χρόνια έχουμε να δούμε και να ακούσουμε αυτό το παλικάρι που είπε «Γειά σου Μαρία» στην Eurovision και μετά μην τον είδατε τον... Παναή! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Star, πλέον ζει στο Λονδίνο και ασχολείται με το θέατρο. Η κάμερα του Star «τσάκωσε» τον Σαρμπέλ σε νυχτερινή του έξοδο και εκείνος αναφέρθηκε στη νέα του ζωή στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας και πατρίδα του Σαίξπηρ.

«Πηγαινοέρχομαι συνέχεια Αθήνα - Λονδίνο» μας είπε ο πάλαι ποτέ τραγουδιστής, προσθέτοντας πως κάνει θέατρο εδώ και 2 χρόνια! Βέβαια, η Ελλάδα του έχει λείψει, όμως, ας όψεται η τέχνη που τον κέρδισε: «Λείπω και έχω πάθει στέρηση», δήλωσε χαρακτηριστικά. Πάντως, ο Σαρμπέλ δεν παρέλειψε να πετάξει και τα «καρφάκια» του με φόντο την Eurovision. «Ήταν μόνος του όπως και εγώ», είπε για τον Γιώργο Αλκαίο, προσθέτοντας πως η χορογράφος του «Opa» ήταν ένα από τα κορίτσια του μπαλέτου στο «Γειά σου Μαρία». Γειά σου Σαρμπέλ και χαιρετίσματα στο Big Ben...