Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός τα βάζει με την ΔΕΗ για τους φουσκωμένους λογαριασμούς!

Έξαλλος έγινε!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός τα βάζει με την ΔΕΗ για τους φουσκωμένους λογαριασμούς!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός τα βάζει με την ΔΕΗ για τους φουσκωμένους λογαριασμούς που στέλνουν!

Ο τελευταίος λογαριασμός που δέχτηκε ήταν η αφορμή για το ξέσπασμά του!

Ο λόγος για τον ηθοποιό Χρήστο Σπανό, ο οποίος έγινε πασίγνωστος μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 «Άκρως Οικογενειακόν», όπου υποδυόταν τον τηλεοπτικό Ερμή.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός τα βάζει με την ΔΕΗ για τους φουσκωμένους λογαριασμούς!

Χρήστος Σπανός: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του και την κόρη τους!

Ο ίδιος είναι πολύ ενεργός στα social media και δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram με τον τελευταίο λογαριασμό που δέχτηκε από την ΔΕΗ.

Ο Χρήστος Σπανός φάνηκε να ξαφνιάστηκες καθώς το ποσό που πρέπει να πληρώσει είναι 495 ευρώ!

Έτσι τα έβαλε με την ΔΕΗ σχολιάζοντας στην φωτογραφία του το εξής:

«Τι γίνεται με τη ΔΕΗ παιδιά;».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός τα βάζει με την ΔΕΗ για τους φουσκωμένους λογαριασμούς!

Αυτός είναι άντρας! Ο Χρήστος Σπανός αποκαλύπτει το τρυφερό μυστικό του γάμου του!

Ο Χρήστος Σπανός παντρεύτηκε πριν από δεκαέξι χρόνια την καθηγήτριά του, Μελίνα Παιονίδου και μάλιστα μαζί έχουν αποκτήσει και μια κούκλα κόρη, τη Μαρίνα!

Ο ηθοποιός έχει επέτειο γάμου σήμερα και πόσταρε φωτογραφία από το μυστήριο όμως το θέμα είναι αλλού!

Ο Χρήστος Σπανός ανάμεσα σε όλα αποκάλυψε πως ο γάμος του οργανώθηκε από άλλους σαν έκπληξη για το ζευγάρι! Συγκεκριμένα έγραψε: «Σε ένα μικρό εκκλησακι,στα Βατσα Κεφαλλονιάς.Μόνο εσύ κι εγώ.Τρεις ψάλτες που μετά γίνανε οι κανταδόροι μας,δυο αγαπημένοι μας άνθρωποι που μας άλλαξαν τα στέφανα και τις βέρες η Πίτσα @koutoufa.pitsa και ο Φωκάς @fokasevagelinos και που οργάνωσαν όλο αυτό τον παραμυθένιο γάμο χωρίς να πάρουμε χαμπάρι.

Σε ένα δεκαήμερο διακοπών μας.Μας άνοιξαν την αγκαλιά τους.Μετά το μυστήριο,φαγητο στο παραλιακό ταβερνάκι στην ίδια παραλία.Ενα μεγάλο ξύλινο τραπέζι.Θυμαμαι αστακομακαρονάδες...Με πόδια στην άμμο...απλά και όμορφα.Τις επόμενες μέρες γνωρίσαμε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.Σήμερα,16 χρόνια μετά...εδώ πάλι.Μαζί.
Σ αγαπω @melinapeonidou?
#anniversary #vintage #photo #kefallonia #kefalonia #vatsa»»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Χρήστος Σπανός: "Δεν ρισκάρω να τη χάσω"! - Για πρώτη φορά μιλάει για τη γυναίκα του και τις κρίσεις στον γάμο τους!

Τον γνωρίσαμε μέσα από το "Άκρως Οικογενειακόν", όμως από τότε ο Χρήστος Σπανός ή... "Ερμής" όπως ακόμα τον φωνάζουν μεγάλωσε, παντρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε!

Ο γοητευτικός ηθοποιός εξομολογείται στο youweekly.gr τον έρωτα του για τη μαέστρο του Εθνικού Θεάτρου, τη γυναίκα της ζωής του Μελίνα Παιονίδου και αποκαλύπτει αν έχουν περάσει κρίσεις στο γάμο τους.

"Θα είναι ψέματα αν πω ότι η σχέση μου και ο γάμος μου με τη Μελίνα δεν πέρασε από διακυμάνσεις... Δεν ρισκάρω όμως να την χάσω" λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Υπάρχει όμως μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο; Ο Χρήστος Σπανός απαντάει: "Όλες οι σχέσεις περνούν διακυμάνσεις. Θα είναι ψέματα αν σου πω ότι δεν πέρασε από καμία διακύμανση η δική μας σχέση.
Το θέμα είναι ότι στη διάρκεια του χρόνου συνειδητοποιώ κάθε φορά γιατί είμαι σε αυτή τη σχέση, θυμάμαι πως ξεκίνησε και τι θα κάνω αν τη χάσω, γι' αυτό κιόλας δεν ρισκάρω.