Μέγκι Ντρίο: Η απάντηση - καρφί στην Ραμόνα Βλαντή!

«Μήπως θέλεις λίγη δημοσιότητα;»!

Μέγκι Ντρίο: Η απάντηση - καρφί στην Ραμόνα Βλαντή!

Η Μέγκι Ντρίο έδωσε μια απάντηση - καρφί στην Ραμόνα Βλαντή!

Πριν από λίγη ώρα η Ραμόνα Βλαντή από το My Style Rocks έκανε μια ξαφνική και απρόσμενη επίθεση στην Μέγκι Ντρίο, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια του My Style Rocks σχολίασε την πρώην παίκτρια του GNTM ως «άλιεν» με το Photoshop που χρησιμοποιεί στις φωτογραφίες της.

Η Μέγκι Ντρίο έδωσε την δική της απάντηση - καρφί στην Ραμόνα Βλαντή με ένα κείμενο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Κοπέλα μου με ξέρεις; Με είδες ποτέ από κοντά και κάθεσαι και σχολιάζεις τις φωτό μου; Η μήπως θέλεις και εσύ λίγο δημοσιότητα; Πληροφοριακά Photoshop δεν υπάρχει καθόλου εδώ, μόνο φίλτρο. Μήπως να την πάμε και την Ραμόνα στο GNTM2 φέτος να σχολιάζει μαζί με τους κριτές;».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 Μέγκι Ντρίο: Η απάντηση - καρφί στην Ραμόνα Βλαντή!

Μέγκι Ντρίο: Η δημόσια υπόσχεση που έκανε! Τώρα δεν μπορεί να το αλλάξει!

Η δημόσια υπόσχεση που έκανε η Μέγκι Ντρίο! Τώρα δεν μπορεί να το αλλάξει!

Τι ετοιμάζει άραγε το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας του STAR, GNTM;

Η Μέγκι Ντρίο έθεσε ένα ερώτημα στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Το ερώτημα αυτό είχε να κάνει με τα μαλλιά της! Συγκεκριμένα τους ρώτησε αν πρέπει να κόψει τα μαλλιά της και να επιστρέψει στο παλιό μήκος, έτσι όπως την είχαμε πρωτογνωρίσει, δηλαδή!

Το 70% των απαντήσεων ήταν θετικό. Έτσι λοιπόν η Μέγκι Ντρίο πήρε το θάρρος και υποσχέθηκε δημόσια ότι θα γυρίσει στο κοντό μαλλί από χειμώνα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Μέγκι Ντρίο: Η δημόσια υπόσχεση που έκανε!

Μέγκι Ντρίο: Απίστευτο από πότε έχει να κάνει σ3ξ!

Η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε πόσο καιρό έχει να κάνει σ3ξ, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και το πρόβλημα που έχει με τους άντρες!

Είχε κάνει ντόρο στο GNTM και ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν!

Tην Μέγκι Ντρίο την γνωρίσαμε όλοι μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star και όπως δήλωσε η ίδια η συμμετοχή της στο παιχνίδι της έκανε κακό στην προσωπική της ζωή.
Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι οι άντρες με φοβούνται γιατί είμαι έντονος χαρακτήρας. Αυτό που θέλω εγώ από έναν άντρα είναι συναίσθημα και όχι υλικά αγαθά. Δυστυχώς, με την τεχνολογία και την εξέλιξη, έχουν χαθεί όμορφα πράγματα, όπως το φλερτ. Γενικά, είμαι μια γυναίκα που δεν χρειάζεται την επιβεβαίωση. Έχω να κάνω σεξ τέσσερις μήνες, αλλά δεν με πειράζει. Έχω συνηθίσει τη μοναξιά, επειδή τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Κατά βάθος μου λείπει ένας άνθρωπος που θα μου βγάλει συναισθήματα όπως αγάπη, πάθος, τρυφερότητα και προστασία».