Σύρος: Βρέθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη γνωστός επιχειρηματίας!

Σοκαρισμένοι όλοι στο νησί!

Σύρος: Βρέθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη γνωστός επιχειρηματίας!

Νεκρός βρέθηκε στη Σύρο γνωστός επιχειρηματίας, το πτώμα του οποίου ήταν σε προχωρημένη σήψη!

Στο νησί των Κυκλάδων είναι όλοι σοκαρισμένοι με το τραγικό γεγονός!

Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης ανακαλύφθηκε σήμερα το απόγευμα σε οικία στη Φάμπρικα της Σύρου (κοντά στην πρώην ταβέρνα Αιγαίο), το πτώμα του 83χρονου Συριανού, πρώην, επιχειρηματία Α.Κ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομική Δνση Κυκλάδων, συνταξιούχος αστυνομικός ενημέρωσε την Αστυνομία, ότι είχε πολύ καιρό να δει το εκλιπόντα.

Αξιοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, κλιμάκιο μετέβη στην οικία του, αναζητώντας τον. Τροχαίο-σοκ με 15 νεκρούς! Το βαν διαλύθηκε!

Καθώς δεν υπήρξε ανταπόκριση στις κρούσεις τους, κλήθηκε κλειδαράς προκειμένου να ανοίξει την πόρτα και να τους επιτραπεί η πρόσβαση στο εσωτερικό της οικίας.

Παρουσία δικαστικού λειτουργού οι αστυνομικοί εισήλθαν στην οικία, αντικρίζοντας το πτώμα του εξαφανισμένου Συριανού σε προχωρημένη σήψη.

Σοκ! Βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα ο...

Σοκ! Βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα ο...

Άμεσα ειδοποίηθηκε το Λιμενικό, με στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας -όπου υπάγεται η περιοχή- να φτάνουν στο σημείο με σκάφος για την ανάσυρση της σορού.

Τη σορό ενός άνδρα με στολή υποβρύχιου ψαρέματος, εντόπισε επαγγελματίας ψαράς, το μεσημέρι της Πέμπτης (18/7) στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Σκροπονερίου στο Βόρειο Ευβοϊκό. Τροχαίο-σοκ με 15 νεκρούς! Το βαν διαλύθηκε!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lamia Report, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα του ψαροντουφεκά, καθώς δεν είχε δηλωθεί κάποια εξαφάνιση ούτε κάποιο άλλο πρόσωπο αναζήτησε στους Λιμενικούς Σταθμούς αγνοούμενο.

Πιθανόν ο άτυχος άνδρας να μην είχε πολλές ώρες στη θάλασσα και να μην τον έχουν αναζητήσει οι δικοί του άνθρωποι.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός επρόκειτο να σταλεί για νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στη Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 3χρονο αγοράκι! Ποια η κατάστασή του;

Σοκ στη Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 3χρονο αγοράκι! Ποια η κατάστασή του

Ενα 3χρονο αγόρι Ρομά, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης στη Λαμία.

Το ατύχημα έγινε στην οδό Παπακυριαζή, στη διασταύρωση με την οδό Καποδιστρίου στο κέντρο της πόλης, όταν ο μικρός, σύμφωνα με το lamiareport, ξέφυγε από την αγκαλιά της γιαγιάς του και προσπάθησε να περάσει το δρόμο πλησίον του Ταχυδρομείου. Την ίδια ώρα ένα αυτοκίνητο έστριβε στην οδό Καποδιστρίου και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Τα κλάματα του παιδιού έκαναν τον κόσμο να τρέξει αμέσως, με τον οδηγό να βγαίνει έξω σοκαρισμένος.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρέθηκε στο σημείο, όπου διαπίστωσαν πως ο 3χρονος, ευτυχώς πέρα από μώλωπες, δεν είχε κάτι άλλο σοβαρό. Τον μετέφεραν ωστόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας, για να του γίνουν περαιτέρω εξετάσεις, ώστε να είναι σίγουροι πως δεν διατρέχει κάποιος κίνδυνος.

Τροχαίο σοκ στην Λαμία! Ξεψύχησε ενώ οδηγούσε!

Τροχαίο σοκ έγινε στην Λαμία, και ο οδηγός ξεψύχησε ενώ οδηγούσε!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα ο ηλικιωμένος άνδρας με ταχύτητα 120χλμ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες και σύρθηκε για αρκετά μέτρα μέχρι να σταματήσεις στη μέση του δρόμου.

Στο σημείο του τροχαίου

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας και διασώστες του ΕΚΑΒ με συνοδεία γιατρού, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν νεκρός. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ίδιας πηγής, από τις συνθήκες του τροχαίου, αλλά και από την κατάσταση του 73χρονου, ο οποίος δεν είχε εμφανή σημάδια από τη σύγκρουση, εικάζεται ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, πιθανότατα ανακοπή, ωστόσο αυτό θα το δείξει η ιατροδικαστική έκθεση, αφού παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Το συγκεκριμένο τροχαίο έρχεται λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που ΙΧ παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα μπροστά στα μάτια του άνδρα της.