Ξέσπασε σάλος: Αγαπημένος κριτής του Master Chef κλέβει τους υπαλλήλους του!

Δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς!

Ξέσπασε σάλος: Αγαπημένος κριτής του Master Chef κλέβει τους υπαλλήλους του!

Μεγάλος σάλος ξέσπασε με αγαπημένο κριτή του Master Chef ο οποίος κλέβει τους υπαλλήλους του!

Οι αποκαλύψεις σοκάρουν και ο γνωστός σεφ έβγαλε ανακοίνωση!

Ο λόγος για τον διάσημο Ελληνοαυστραλός σεφ, Τζορτζ Καλομπάρις, ο οποίος ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι είχε καταβάλει μικρότερους μισθούς κατά περίπου 5,62 εκατ. Δολάρια, σε εκατοντάδες εργαζομένους στα εστιατόριά του μέσα σε μια εξαετία.

Ο Τζορτζ Καλομπάρις που έγινε παγκοσμίως διάσημος μέσω του τηλεοπτικού σόου «Masterchef» καταχράστηκε τα χρήματα των εγαζομένων του και δήλωσε ότι θα αποπληρώσει τους 515 εν ενεργεία και πρώην υπαλλήλους που υποαμείβονταν από το 2011 έως το 2017.

Ξέσπασε σάλος: Αγαπημένος κριτής του Master Chef κλέβει τους υπαλλήλους του!

Η απολογία του διάσημου σεφ

«Ζητάμε συγγνώμη από όλα τα μέλη της ομάδας μας που επηρεάστηκαν, πρώην και εν ενεργεία». Είναι προτεραιότητά μας να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι υπάλληλοί μας νιώθουν πως τους σεβόμαστε, τους ανταμείβουμε και τους στηρίζουμε στα καθήκοντά τους».

Το κοινό, μάλιστα, έχει ξεσπάσει εναντίον του και ζητά την απόλυση του από το Master Chef ωστόσο η παραγωγή παραμένει στο πλευρό του.

Master Chef: Οι παίκτες... γέρασαν με το FaceApp! Θα κλάψετε με τον "Εν κουλί"!

Οι παίκτες του Master Chef... γέρασαν μέσω της εφαρμογής FaceApp και θα κλάψετε μόλις δείτε τον "Εν κουλί"! Τρομερή φωτογραφία!

Μερικοί είναι αγνώριστοι και άλλοι δεν έχουν αλλάξει καθόλου!

Χαμός γίνεται με το FaceApp, παρά τους κινδύνους που υπάρχουν για όσους χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή που μετατρέπει να πρόσωπα σε διαφορετικές ηλικίες.

Αυτό έκανε, λοιπόν, και ο Χαράλαμπος Κοτσώνης ο γνωστός "Εν κουλί" με τον ίδιο και τους πρώην συμπαίκτες του στο Master Chef!