Έσκασε τώρα το πρώτο συμβόλαιο του καλοκαιριού! Ποιος παρουσιαστής έκλεισε για τη νέα σεζόν;

Τι έγραψε ο παρουσιαστής του καναλιού;

Έσκασε τώρα το πρώτο συμβόλαιο του καλοκαιριού! Ποιος παρουσιαστής έκλεισε για τη νέα σεζόν;

Αυτό είναι το πρώτο συμβόλαιο του καλοκαιριού και μόλις... έσκασε! Ποιος όμως είναι ο παρουσιαστής που έκλεισε για τη νέα σεζόν;

Ο Τάσος Δούσης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ανακοινώσει επίσημα τη συνέχεια της ταξιδιωτικής εκπομπής "Εικόνες" στο Opentv!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, έγραψε χαρακτηριστικά: " Η εκπομπή ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ και την νέα σεζόν στην τηλεόραση του @opentvgr! Ευχαριστώ το κανάλι και τα στελέχη του για την εμπιστοσύνη και στο πρόσωπο μου αλλά και στην εκπομπή που τόσο αγάπησε ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια. Οι #eikonesbytasosdousis θα κλείσουν την καλοκαιρινή σεζόν με 2 καταπληκτικά επεισόδια για το Ντουμπάϊ και θα επανέλθουν με νέα και ολόφρεσκα επεισόδια από τον Νοέμβριο! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την στήριξη. Με την ομάδα μου ετοιμάζουμε ήδη το νέο κύκλο... Μείνετε συντονισμένοι Σάββατο στις 20:00 για το πρώτο επεισόδιο από το Ντουμπάϊ και ξεχάστε όσα ξέρατε γι αυτό το θρυλικό εμιράτο...", ενώ οι followers δεν σταμάτησαν στιγμή τα likes και τα σχόλια, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους στην εκπομπή που τόσο αγαπήθηκε όλα τα χρόνια και αποτελεί σταθερή αξία!

Οι "Εικόνες" θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν να μαγεύουν το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο!

Ο Τάσος Δούσης φωτογραφίζεται για τις Εικόνες στο Opentv

Ο Τάσος Δούσης φωτογραφίζεται για τις Εικόνες στο Opentv

Ωστόσο μην ξεχνάτε να δηλώνετε συμμετοχή στον σούπερ διαγωνισμό που τρέχει για ένα μαγευτικό ταξίδι στις Μαλδίβες!

Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης ταξιδεύει στο μαγευτικό Ντουμπάι! (Βίντεο)

Εικόνες: Το πρώτο μέρος από το ταξίδι του Τάσου Δούση στο Ντουμπάι! (Βίντεο)

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» και ο Τάσος Δούσης συνεχίζουν το ταξίδι τους αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 20.00 στο OPEN με το πρώτο μέρος από το Ντουμπάι!

Το επεισόδιο από τη μαγευτική πόλη των Εμιράτων δεν χάνεται!


Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των «ΕΙΚΟΝΩΝ» και αυτό το Σάββατο ετοιμάζουν ένα μαγικό ταξίδι σε πανέμορφα μέρη. Ο προορισμός τους, αυτή τη φορά, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα το Ντουμπάι, η Ντίσνεϋλαντ των ενηλίκων.

Ο Τάσος Δούσης στο Dubai



Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, ο Τάσος Δούσης ανεβαίνει στον 148 ο όροφο του υψηλότερου κτηρίου του κόσμου, στο Μπουρζ Χαλίφα. Ανακαλύπτει το Dubai Mall, το μεγαλύτερο shopping mall της γης, φτάνοντας μέσω της Σέιχ Ταγεντ Ρόουντ, εκεί όπου οι ουρανοξύστες κάνουν skyline.

Ο Τάσος Δούσης στο Dubai

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής για το Ντουμπάι ο κόσμος θα ζήσει ένα αληθινό παραμύθι στα περίφημα σιντριβάνια του Μπουρζ Χαλίφα και στη Μπαστακίγια, το παραδοσιακό Ντουμπάι που έχει τη γοητεία άλλης εποχής. Open: Γιατί έχει «τρελάνει» ο Τάσος Δούσης τους τηλεθεατές του καναλιού με τις «Εικόνες»;

Ο Τάσος Δούσης στο Dubai

Το ρεπορτάζ έχει ακόμη και κρουαζιέρα στον ποταμό Κρικ Ρίβερ, τρελά παζάρια στην σκεπαστή αγορά της πόλης, όπως και εξερεύνηση στο κάστρο του The Palm, το ξενοδοχείο Atlantis το οποίο στη βάση του κρύβει το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου, εκεί όπου οι δύτες ταΐζουν τα σαλάχια στο στόμα!

Ακόμα ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο «ΕΙΚΟΝΕΣ» ξεκινά!

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Σάββατο 20 Ιουλίου στις 20.00 στο OPEN #eikonesbytasosdousis

Δείτε το τρέιλερ