Έλενα Παπαρίζου: Στη δημοσιότητα το βίντεο που προδίδει την αλήθεια! Είναι έγκυος;

Παρατηρήστε το πολύ καλά!

Έλενα Παπαρίζου: Στη δημοσιότητα το βίντεο που προδίδει την αλήθεια! Είναι έγκυος;

Είναι έγκυος ή όχι τελικά η Έλενα Παπαρίζου; Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά το βίντεο που προδίδει την αλήθεια για την τραγουδίστρια!

Όλα ξεκίνησαν μετά την εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards με ένα κολλητό μπλε φόρεμα που έδειχνε ξεκάθαρα την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η τραγουδίστρια δεν έχει πάρει θέση για όλο αυτό και ούτε έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει το αν είναι έγκυος ή όχι! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται καθημερινά στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους κι ένα βίντεο που ανέβασε ήταν η αφορμή να συνεχίσουν οι φήμες αυτές να "τρέχουν".

Το βίντεο είναι από μια πρόσφατη συναυλία στην οποία τα πλάνα είναι τραβηγμένα από κάτω και σε κάποιες κινήσεις της φαίνεται μέσα από το σορτσάκι που φοράει με την φαρδιά(!!!) μπλούζα που πέφτει από πάνω να συνεχίζει να φουσκώνει η κοιλίτσα της!

Δείτε το βίντεο, παρατηρήστε το καλά και τα συμπεράσματα δικά σας:

Έλενα Παπαρίζου: Φουσκωμένη η κοιλίτσα της! Το μπλε φόρεμα που "έκαψε" το μυστικό της!

Το μπλε φόρεμα μάλλον "έκαψε" την Έλενα Παπαρίζου! Αποκλειστικές φωτογραφίες δείχνουν την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Είναι έγκυος ή όχι η τραγουδίστρια στο πρώτο της παιδί; Αποκάλυψη τώρα στο Vanda's blog!

Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκα στα γυρίσματα των Mad VMA 2019 και εννοείται πως δεν μπορούσα να μην παρατηρήσω πως εκτός από υπέρλαμπρη - όπως πάντα - η Έλενα Παπαρίζου ήταν και λίγο φουσκωμένη στην κοιλίτσα της!

Κάποια πιο καχύποπτη από μένα θα έλεγε πως ίσως και να περιμένει τον πελαργό αλλά εγώ θα αφήσω τις αποκλειστικές φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους και να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα...

Ιδού:

Έλενα Παπαρίζου: Φουσκωμένη η κοιλίτσα της! Το μπλε φόρεμα που

Έλενα Παπαρίζου: Φουσκωμένη η κοιλίτσα της! Το μπλε φόρεμα που

Έλενα Παπαρίζου: Φουσκωμένη η κοιλίτσα της! Το μπλε φόρεμα που

Έλενα Παπαρίζου: Φουσκωμένη η κοιλίτσα της! Το μπλε φόρεμα που

Έλενα Παπαρίζου: Φουσκωμένη η κοιλίτσα της! Το μπλε φόρεμα που

Το who is who του 42χρονου συντρόφου της Έλενας Παπαρίζου.

Έλενα Παπαρίζου: Φουσκωμένη η κοιλίτσα της! Το μπλε φόρεμα που

Η Έλενα Παπαρίζου διανύει μια απο τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. Στην επαγγελματική της επιτυχία έχει προστεθεί και η προσωπική της ευτυχία και ο συνδυασμός την κάνει να λάμπει.

Ο άνθρωπος που... "κρύβεται" κυριολεκτικά - καθώς είναι χαμηλών τόνων- πίσω απο την ευτυχία της είναι ο 42 χρονος πολιτικός μηχανικός, που της έχει κλέψει την καρδιά.

Ο Ανδρέας Καψάλης, γεννήθηκε το 1970, είναι γόνος εύπορης οικογένειας του Κολωνακίου με οικονομική επιφάνεια και επαγγελματική ισχύ. Είναι ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιου Καψάλη, πολιτικού μηχανικού που το 1965 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία "Κάστωρ" και διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΑΤΕ (Σύνδεσμος Ανωνύμων Τεχνικών Εταιριών). Έχει ακόμη δύο αδέλφια επίσης μηχανικούς τον Τάκη 40 χρονών, πολιτικό μηχανικό και τον Αντώνη 37 χρονών ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Μια πολύ δεμένη οικογένεια - Οι παράλληλοι βίοι των τριών αδελφών

Και τα τρία αδέλφια είναι απόφοιτοι του κολεγίου Αθηνών. Και οι τρείς σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Ελβετία, στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Και οι τρείς δούλεψαν στην εταιρεία του πατέρα τους και όταν στα μέσα της δεκαετίας το ΄90 πουλήθηκε στην "Άκτωρ", μεταπήδησαν στην συγκεκριμένη εταιρεία και εργάστηκαν στην ίδια θέση του Construction Site Manager και Project Manager, για κάποια περίοδο ταυτόχρονα αλλά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους λόγω της διαφοράς ηλικίας. Και οι τρείς, ανεξάρτητα απο τις θέσεις που διατηρούν σε άλλες εταιρείες, είναι ιδιοκτήτες της οικογενειακής τους εταιρείας "Momentum Development" που ίδρυσαν το 2002.

Ο θάνατος του πατέρα τους πριν απο οκτώ χρόνια έκανε τα αδέλφια μια γροθιά.

Μέχρι πρότινος και οι τρείς ζούσαν στην Αθήνα σε κοντινές περιοχές, αλλά απο το φετινό καλοκαίρι που ο μικρός τους αδελφός, ο οποίος δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά και στο Rio de Janeiro, παντρεύτηκε με τη Βραζιλιάνικης καταγωγής σύντροφό του - ο γάμος έγινε στη Μύκονο -, τα αδέλφια χωρίστηκαν αφού εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Βραζιλία.

Έλενα Παπαρίζου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάει ποτέ για τον σύζυγο της!

Για τον σύζυγο της Ανδρέα Καψάλη μίλησε η Έλενα Παπαρίζου!

Η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή Dot αποκάλυψε τον λόγο που δεν μιλάει ποτέ για τον σύζυγο της.

Δεν είναι ότι δεν θέλω να μιλάω για τον Αντρέα δημόσια, αυτός δεν θέλει. Μου είπε ότι "εγώ δεν θέλω να ανακατευτώ σε όλο αυτό το δημόσιο που έχεις εσύ, γιατί αυτό ήταν δική σου επιλογή. Εγώ επιλέγω εσένα σαν Έλενα, αλλά θέλω το σπίτι μας...". Η αλήθεια είναι ότι κάθε σπίτι σε ένα ζευγάρι είναι ο ναός του, είναι ιερό. Ο Ανδρέας ήταν συμμαθητής του άντρα της κολλητής μου κι έτσι γνωριστήκαμε σε φιλικό σπίτι.."αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου!

H Έλενα Παπαρίζου μιλάει για τον σύζυγό της: Την πρόταση γάμου δεν την περίμενα

Για τον σύζυγό της μίλησε η Έλενα Παπαρίζου στην πρεμιέρα της εκπομπής Dot. H γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Ανδρέας Καψάλης της έχει ζητήσει να μην μιλάει για εκείνον δημόσια και για αυτό εκείνη είναι φειδωλή σε όλα όσα λέει.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μιλάω για τον Αντρέα δημόσια, αυτός δεν θέλει. Μου είπε ότι “εγώ δεν θέλω να ανακατευτώ σε όλο αυτό το δημόσιο που έχεις εσύ, γιατί αυτό ήταν δική σου επιλογή. Εγώ επιλέγω εσένα σαν Έλενα, αλλά θέλω το σπίτι μας…”. Η αλήθεια είναι ότι κάθε σπίτι σε ένα ζευγάρι είναι ο ναός του, είναι ιερό. Ο Ανδρέας ήταν συμμαθητής του άντρα της κολλητής μου κι έτσι γνωριστήκαμε σε φιλικό σπίτι», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου.

Όσον αφορά την πρόταση γάμου, η Έλενα είπε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου το γάμο. Την πρόταση γάμου δεν την περίμενα. Πρώτα μου έκανε την πρόταση γάμου και μετά ήρθε το δαχτυλίδι. Συγκινήθηκα πάρα πολύ στην αρχή κι έλεγα “Θεέ μου, τι ωραία που νιώθω. Αυτό θέλω να νιώθω στη ζωή μου”. Εννοείται ότι έκλαψα. Οι δυο μας ήμασταν στο σπιτάκι μας. Πρώτα πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου…».

Έλενα Παπαρίζου: Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη! Αποκάλυψη για τις εξετάσεις...

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr για τις εξετάσεις της Έλενας Παπαρίζου! Όλη η αλήθεια, αποκλειστικά, για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας!

Η εμφάνιση της στα βραβεία Mad έκλεψε τις εντυπώσεις αλλά μέσα στο μπλε φόρεμά της έκανε κάποιους να αναρωτιούνται αν είναι ή όχι έγκυος στο πρώτο της παιδί! Στο Vanda's blog σήμερα θα μάθετε όλοι την αλήθεια γιατί... εμένα δεν μου ξεφεύγει τίποτα!

Είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής της και περνάει τον δεύτερο μήνα του μέλιτός της με τον σύζυγό της, όμως... όχι δυστυχώς δεν είναι έγκυος!

Άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον μου αποκάλυψε πως πρόσφατα είχε πάει για κάποιες εξετάσεις γιατί αντιμετωπίζει ένα γυναικολογικό πρόβλημα, όχι κάτι σοβαρό, αλλά της έχει δημιουργήσει πόνους και πρήξιμο...

Άρα, τουλάχιστον ακόμα δεν θα γίνει μανούλα...