Μαρία Εκμετσίογλου: "Γυαλιά και θρύψαλα!" Συγκλονίζει η ανάρτησή της!

Έζησε τον μεγάλο σεισμό!

Μαρία Εκμετσίογλου:

Συγκλονίζει η ανάρτηση της Μαρίας Εκμετσίογλου που βίωσε τον μεγάλο σεισμό! - "Γυαλιά και θρύψαλα!"

Μεγάλος σεισμός έγινε αισθητός στις 14:13 στην Αθήνα, ξυπνώντας μνήμες από τον ισχυρό σεισμό του 1999 στην Πάρνηθα.Η δόνηση ήταν μεγέθους 5,1 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 4 χιλιόμετρα βόρεια της Μαγούλας και 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας. Όλοι στην Αττική ταρακουνήθηκαν.

Και η Μαρία Εκμετσίογλου σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Φοβηθήκαμε αρκετά ,ακόμα τρέμω ,όλα όμως καλά,δόξα τον Θεό ,αλλα στο σπίτι και στο μαγαζί γυαλιά και θρύψαλα»!

Μαρία Εκμετσίογλου: 'Γυαλιά και θρύψαλα!' Συγκλονίζει η ανάρτησή της!

Δύσκολες ώρες για την Μαρία Εκμετσίογλου! Το σοβαρό ατύχημα και η ολοκληρωτική ακινησία (video)

Τραγικές ώρες για την αγαπημένη μαγείρισσα Μαρία Εκμετσίογλου.

Η ίδια παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, «Εμείς» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων το σοβαρό ατύχημα που έπαθε και την ταλαιπώρησε πολύ καθώς έπρεπε για έναν μήνα να βρίσκεται σε ολοκληρωτική ακινησία.

«Έχω ένα μήνα ολοκληρωτικής ακινησίας… Έσπασα το κόκκαλο που είναι από τον αστράγαλο ως το μικρό δάχτυλο. Ήταν σοβαρό, ήταν σπάσιμο, το είχα στο γύψο πολύ καιρό και τώρα το έχω στο νάρθηκα… Με τον νάρθηκα με βλέπετε και την γόβα… πόνεσα πάρα πολύ. Έχω αντοχές στον πόνο, αλλά πραγματικά πονά, έκανα ενέσεις είκοσι μέρες. Τρεις εβδομάδες ήμουν στο κρεβάτι, σε πλήρη ακινησία! Ήταν μία δύσκολη περιπέτεια για εμένα…»!

Δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη στο παρακάτω βίντεο: