Σεισμός στην Αθήνα: Η αντίδραση του Σπύρου Χαριτάτου στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ! (Βίντεο)

Κουνήθηκε όλο το πλατό!

Σεισμός στην Αθήνα: Η αντίδραση του Σπύρου Χαριτάτου στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ! (Βίντεο)

Η αντίδραση του Σπύρου Χαριτάτου στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ την ώρα που γινόταν ο σεισμός στην Αθήνα!

Αδιανόητη η στάση του παρουσιαστή και δημοσιογράφου!

Την ώρα της εκπομπής στην ΕΡΤ που παρουσιάζει ο Σπύρος Χαριτάτος, εκδηλώθηκε ο σεισμός στην Αθήνα με τον δημοσιογράφο να κατορθώνει να συγκρατήσει την ψυχραιμία του.

Εν ώρα εργασίας συνέλαβε ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ, χιλιάδες ανθρώπους στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής. Ανάμεσά τους και οι δημοσιογράφοι στην τηλεόραση που παρουσίαζαν ζωντανές εκπομπές. Στο στούντιο του ΣΚΑΙ, το οποίο ταρακουνήθηκε από τη σεισμική δόνηση, εκείνη την ώρα βρισκόταν ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης. Σεισμός στην Αθήνα: Αδιανόητη αντίδραση από τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΣΚΑΪ! (Βίντεο)

Ο Σπύρος Χαριτάτος στην ΕΡΤ την ώρα του σεισμού
Στις 14.13, όταν και ξέσπασε ο σεισμός στην Αθήνα, βρισκόταν στην ΕΡΤ σε εξέλιξη η εκπομπή «Για την Ελλάδα» με τον Σπύρο Χαριτάτο. Ο δημοσιογράφος είχε καλεσμένο τον καθηγητή Διεθνούς Δικαίου Αγγελο Συρίγο, όταν ξεκίνησε ο σεισμός. «Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι γιατί έχουμε σεισμική δόνηση και να συνεχίσουμε την εκπομπή μας και ό, τι νεότερο έχουμε θα σας ενημερώσουμε» δήλωσε εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

Σεισμός στην Αθήνα: Η αντίδραση της παρουσιάστριας ειδήσεων στο OpenTv! (Βίντεο)

Η αντίδραση της παρουσιάστριας των ειδήσεων του OpenTv κατά την ώρα που γινόταν ο σεισμός στην Αθήνα ήταν απίστευτη!

Ο σεισμός που πραγματοποιήθηκε 13 λεπτά μετά τις 14:00 το μεσημέρι στην Αθήνα αναστάτωσε τους πάντες!

Εκείνη την ώρα στον τηλεοπτικό στυαθμό Open Beyond βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και ο παρουσιαστής φανερά έντρομος είχε την αντίδραση που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο!

Η παρουσιάστρια Λίνα Δρούγκα το διαχειρίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία και είπε τα εξής λόγια:

«Γίνεται σεισμός, διαρκεί αρκετά. Ελπίζουμε να μην έχουμε απώλειες και να μην υπάρχουν ζημιές. Θα τα παρακαλουθούμε όλα αυτά», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Ελπίζουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να πάμε όλα καλά. Θα επικοινωνήσουμε με το Αστεροσκοπείο και σε λίγα ώρα θα έχουμε νεότερα για το πόσο ισχυρός ήταν ο σεισμός που σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά».

Δείτε το σχετικό βίντεο: