Σεισμός στην Αθήνα: «Πάγωσε» η παρουσιάστρια των ειδήσεων του STAR! (Βίντεο)

«Κανονικά θα έπρεπε να μπω κάτω από το τραπέζι»!

Σεισμός στην Αθήνα: «Πάγωσε» η παρουσιάστρια των ειδήσεων του STAR! (Βίντεο)

«Πάγωσε» η παρουσιάστρια των ειδήσεων του STAR την ώρα που γινόταν ο σεισμός στην Αθήνα!

Ο πρώτος μεγάλος σεισμός σημειώθηκε 13 λεπτά μετα τις 14:00 το μεσημέρι και έσπειρε τον τρόμο.

Πολλοί ήταν οι μετασεισμοί που ακολούθησαν κι εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη το δελτίο ειδήσεων του STAR με παρουσιάστρια την Ελένη Τσαγκά. Σεισμός στην Αθήνα: Η αντίδραση της παρουσιάστριας ειδήσεων στο OpenTv! (Βίντεο)

Η δημοσιογράφος «πάγωσε», αλλά προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της on camera.

Είπε συγκεκριμένα στους τηλεθεατές:

«Το στούντιο κουνιέται. Προσπαθούμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι, ισχυρός και αυτός ο μετασεισμός. Είμαστε καλά όμως. Το κτήριο του STAR αντέχει. Χαμογελάμε για να περάσει κι αυτό. Όπως κάνουμε σε όλες τις ανάλογες συνθήκες.».

Και συνέχισε, εννοώντας κάθε της λέξη:

«Κανονικά θα έπρεπε να μπω κάτω από το τραπέζι, αλλά η θέση μου δεν το επιτρέπει. Έτσι έκανα πριν από μία ακριβώς ώρα. Μπήκα κάτω από το γραφείο μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σεισμός στην Αθήνα: Η αντίδραση του Σπύρου Χαριτάτου στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ! (Βίντεο)

Η αντίδραση του Σπύρου Χαριτάτου στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ την ώρα που γινόταν ο σεισμός στην Αθήνα!

Αδιανόητη η στάση του παρουσιαστή και δημοσιογράφου!

Την ώρα της εκπομπής στην ΕΡΤ που παρουσιάζει ο Σπύρος Χαριτάτος, εκδηλώθηκε ο σεισμός στην Αθήνα με τον δημοσιογράφο να κατορθώνει να συγκρατήσει την ψυχραιμία του.

Εν ώρα εργασίας συνέλαβε ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ, χιλιάδες ανθρώπους στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής. Ανάμεσά τους και οι δημοσιογράφοι στην τηλεόραση που παρουσίαζαν ζωντανές εκπομπές. Στο στούντιο του ΣΚΑΙ, το οποίο ταρακουνήθηκε από τη σεισμική δόνηση, εκείνη την ώρα βρισκόταν ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης.

Ο Σπύρος Χαριτάτος στην ΕΡΤ την ώρα του σεισμού
Στις 14.13, όταν και ξέσπασε ο σεισμός στην Αθήνα, βρισκόταν στην ΕΡΤ σε εξέλιξη η εκπομπή «Για την Ελλάδα» με τον Σπύρο Χαριτάτο. Ο δημοσιογράφος είχε καλεσμένο τον καθηγητή Διεθνούς Δικαίου Αγγελο Συρίγο, όταν ξεκίνησε ο σεισμός. «Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι γιατί έχουμε σεισμική δόνηση και να συνεχίσουμε την εκπομπή μας και ό, τι νεότερο έχουμε θα σας ενημερώσουμε» δήλωσε εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr