La Casa de Papel: Μετράμε αντίστροφα για τον 4ο κύκλο! Πότε θα κυκλοφορήσει;

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει!

La Casa de Papel: Μετράμε αντίστροφα για τον 4ο κύκλο! Πότε θα κυκλοφορήσει;

Ο 3ος κύκλος της σειράς "La Casa de Papel" κυκλοφόρησε, όμως ήδη φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον 4ο! Πότε θα κυκλοφορήσει;

Δεν έχει προλάβει καλά, καλά να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός από τη νέα, τρίτη σεζόν του La Casa de Papel που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα του Netflix στις 19 Ιουλίου και η ισπανική παραγωγή έχει ήδη βάλει μπροστά νέα επεισόδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού el Periodico, η σειρά φαινόμενο του Netflix που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ στην ιβηρική χερσόνησο, αλλά και παγκοσμίως, αναμένεται να επιστρέψει με νέα, τέταρτη σεζόν. Για την ακρίβεια, φαίνεται πως τα γυρίσματα του νέου κύκλου του La Casa de Papel έχουν ήδη ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται πως επιβεβαίωνε στις 26 Ιουνίου και κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την τρίτη σεζόν, ο δημιουργός του La Casa de Papel, Αλεξ Πινά. «Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ακόμη πολλά να πουν. Χρειάστηκε καιρός για να πάρουμε την απόφαση, θέλαμε να σεβαστούμε τη δουλειά μας» δήλωσε ο Πινά. Από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης της σειράς, Χεζούς Κολμενάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επανένωση όλου του καστ, την οποία χαρακτήρισε «σαν reunion παλαιών συμφοιτητών».

Οσο για το πότε θα έχουμε στους υπολογιστές μας την τέταρτη σεζόν του La Casa de Papel και κατά πόσο αυτή θα είναι και η αυλαία για την τέλεια ληστεία που απογείωσε την καριέρα των ισπανών συντελεστών της σειράς του Netflix, θα πρέπει να αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της πλατφόρμας.

Ελένη Φουρέιρα: Μπαίνει στο «La Casa de Papel»! (Bίντεο)

Η Ελένη Φουρέιρα έχει μαγέψει την Ευρώπη και η εκρηκτική τραγουδίστρια μπαίνει στη σειρά του Netflix, που κάνει πάταγο, La Casa de Papel!

Το βίντεο αποκάλυψη!

Η Ελένη Φουρέιρα στο La Casa de Papel! Αυτό είδαμε στο βίντεο του Netflix, με την τραγουδίστρια να κάνει τον ρόλο της Lisboa! Οι Ισπανοί θα είδαν και πώς έβαλε φωτιά στο Τελ Αβίβ με το μαγιό της!

Ποια είναι η αλήθεια πίσω απ΄ αυτό;

Η εκπομπή του Alpha TV «Καλύτερα δε γίνεται» και η Ναταλία Γερμανού ανέφερε πως η τραγουδίστρια θα κάνει μία guest εμφάνιση στη σειρά!

Όσο για το βιντεάκι που κυκλοφόρησε είναι μία... παρωδία και σύμφωνα με το σενάριο, η Betty Missiego, που εκπροσώπησε την Ισπανία στην Eurovision του 1979 κατακτώντας τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνει μία επίλεκτη ομάδα Ισπανών καλλιτεχνών που έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό με στόχο να… κλέψουν το κρυστάλλινο μικρόφωνο, το τρόπαιο που παίρνει ο νικητής και να το επιστρέψουν στη χώρα τους που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και 40 χρόνια.