Χριστίνα Αλεξανιάν: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! Ο θάνατος που την "λύγισε"

Βουτήχτηκε στην θλίψη!

Χριστίνα Αλεξανιάν: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! Ο θάνατος που την

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό, Χριστίνα Αλεξανιάν! Ένας θάνατος ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου την "λύγισε"

Τι συνέβη ακριβώς;

Ο Νίκος Λαβράνος ήταν ένας σημαντικός μουσικός, συνθέτης και μαέστρος με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η μουσική και τα τραγούδια του έγραψαν ιστορία και αγαπήθηκαν πολύ.

Στο πλευρό του πάντα η αγαπημένη του σύζυγος και τραγουδίστρια Μίλλη Καραλή.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της συνεργάτη δημόσια.

Έτσι δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Έφυγες Νίκο μας..Nikos Lavranos, ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένας μοναδικός μαέστρος. Ένας τρυφερός φίλος. Πολύτιμες οι στιγμές που μοιραστήκαμε. Θα σου χρωστάω πάντα πολλά και κυρίως το κουράγιο που μου έδωσες, να σταθώ μόνη στην σκηνή και να τραγουδήσω. Εκεί δεξιά μου ήσουν στα ντραμς και μου χαμογελούσες κάθε φορά που ανταμώνανε τα μάτια μας. Σε ευχαριστώ. Μίλλη Καραλή θερμά συλλυπητήρια…».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Χριστίνα Αλεξανιάν: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! Ο θάνατος που την 'λύγισε'

Η μεγάλη εξομολόγηση της Χριστίνας Αλεξανιάν: "Είμαι ερψτευμένη αλλά...."

Ήρεμη, γλυκιά, αντράκι, τσαούσα και φυσικά ταλαντούχα. Η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας και ταυτόχρονα το φιγουρίνι στο πιο εκλεπτυσμένο εξώφυλλο περιοδικού μόδας. Όσοι την γνωρίζουν, την αγαπούν και θέλουν να τη φροντίσουν…


Την μάθαμε από τη νεανική σειρά του ΜEGA«Λόγω τιμής» το 1996. Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε. Φέτος την βρίσκουμε στο «Badminton», με το έργο «Η Μαρινέλλα συναντά την Βέμπο», σε μια μεγάλη παραγωγή που την ενθουσιάζει. Το YOU συνάντησε τη Χριστίνα Αλεξανιάν λίγο πριν ανοίξει η αυλαία...

Έχεις ξεκινήσει από μικρή ηλικία την καριέρα σου στην τηλεόραση, τότε που οι μισθοί ήταν παχυλοί. Έχεις καταφέρει να αποκτήσεις πλούτη από αυτήν τη δουλειά;


Τα χρήματα που έβγαλα από την τηλεόραση δεν είναι περιουσίες που θα έλεγε κανείς «τα βάζω στην άκρη», είναι λεφτά για να ζεις άνετα το διάστημα που εργάζεσαι. Δεν έχω κάνει περιουσία ούσα ηθοποιός, σίγουρα θα διάλεγα άλλο επάγγελμα αν ήθελα να βγάλω πολλά λεφτά. Μου αρέσει να αμείβομαι καλά και να ζω από τη δουλειά που κάνω.

Είχες φέτος προτάσεις για την τηλεόραση;


Όχι, αν μου είχαν γίνει… σίγουρα κάπου θα με βλέπατε».


Έχεις δηλώσει πως «εύκολα αγαπιέσαι, δύσκολα αγαπάς»… Πώς γίνεται αυτό;


Συμβαίνει… Δεν είναι πάντα αμφίδρομο αυτό. Τυχαίνει πολλές φορές να έχουμε μόνο αγαπηθεί και άλλες να έχουμε μόνο αγαπήσει. Όταν ταυτιστούν αυτά τα δύο και το τόξο πάει κι έρχεται είναι το ιδανικό! Αλλά δεν συμβαίνει πάντα.

Δεν έχεις κάνει ούτε καν «απόπειρα» να παντρευτείς. Δεν έχεις ανάγκη ή δεν έχεις βρει τον ιδανικό;


Τον γάμο δεν μπορείς να τον πάρεις σαν «απόπειρα», δεν μπορείς να πεις «θα δοκιμάσω να δω αν μπορώ να πέσω από το ποδήλατο, θα δοκιμάσω να κάνω κατάδυση…». Δεν είναι κοινωνική υποχρέωση για μένα. Αν δω ότι μπορώ να συμπορευτώ με κάποιον θα το κάνω. Δεν μπορώ να πω «άντε ας το κάνω» λες και πάω ν’ αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια!


Ερωτευμένη είσαι;


Ναι. Αλλά για μένα γενικά είναι πολύ ρευστά τα όρια του έρωτα και του μη έρωτα. Σήμερα που μιλάμε, ναι είμαι ερωτευμένη! Δεν τον ξέρετε, δεν είναι του καλλιτεχνικού χώρου. Γενικότερα οι σχέσεις μου ήταν πάντα εκτός… Είμαστε πολύ καλά. Προσπαθώ να το ζω, προστατευμένα όλο αυτό.