Φλογερό υλικό: Οι φωτογράφοι βρήκαν πρώην παίκτρια του Survivor στην παραλία!

Αποκλειστικές φωτογραφίες με το κορμί της!

Φλογερό υλικό: Οι φωτογράφοι βρήκαν πρώην παίκτρια του Survivor στην παραλία!

Οι φωτογράφοι βρήκαν στην παραλία πρώην παίκτρια του Survivor και το υλικό που έφεραν στα γραφεία του Youweekly.gr είναι φλογερό!

Τη γνωρίσαμε πέρσι στην παραλία του Santo Domingo, φέτος τη συναντήσαμε και στην παραλία του Ορνού.

Φλογερό υλικό: Οι φωτογράφοι βρήκαν πρώην παίκτρια του Survivor στην παραλία!

Η Βιργινία Δικαιούλια ήταν από τις πλέον «αθόρυβες» παρουσίες του περσινού «Survivor», παρ' ότι κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό, τερματίζοντας τέταρτη πίσω από τη Μελίνα Μεταξά. Έναν χρόνο αργότερα η 24χρονη πρώην «Μαχήτρια» εντυπωσίασε με το κορμί που διατηρεί, αποτέλεσμα της πολυετούς ενασχόλησής της με το βόλεϊ, παίζοντας στην ομάδα του Μαρκόπουλου.

Φλογερό υλικό: Οι φωτογράφοι βρήκαν πρώην παίκτρια του Survivor στην παραλία!

Μάλιστα διατηρεί άψογες σχέσεις μέχρι σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, όπως την Όλγα Φαρμάκη, τον Γιάννη Δρυμωνάκο, τον Στέλιο Κρητικό, τον Πάνο Θεοδώρου και τον περσινό νικητή Ηλία Γκότση, ενώ έστειλε τα συγχαρητήριά της στην Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία ήταν μαζί στο περσινό «Survivor» και κέρδισε το φετινό.

Survivor: Ποια Δαλάκα; Αυτή η κουκλάρα είναι μαζί με τον Ατακάν! Δείτε την!

Μάριος Πρίαμος: Για πρώτη φορά η Βιργινία Δικαιούλια απαντά για την σχέση τους!

Μας έλυσε όλες τις απορίες και επιτέλους ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο!

Στην εκπομπή ευχηθείτε η Βιργινία Δικαιούλια παραχώρησε μια συνέντευξη και εννοείται πως ερωτήθηκε για το αν βρίσκεται τελικά σε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor λοιπόν ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Τον Μάριο τον γνώριζα προσωπικά πριν μπω στο παιχνίδι, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και θαυμάζω… Βρίσκεται ψηλά στην υπόληψή μου αλλά ως εκεί!Βγήκα μία βόλτα στην Γλυφάδα, πήρα και το σκυλάκι μου ξέρω ότι και αυτός έχει ένα ξεκίνημα καινούργιο μπροστά του.Μοιράζεται τα νέα του μαζί μου, μοιράζομαι και εγώ τα δικά μου μαζί του και από την στιγμή που ήταν στην Αθήνα, βρεθήκαμε για να τα πούμε και από κοντά»

Survivor 2: Επέστρεψε η Βιργινία! Πως την υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες της; Τι της είπαν οι γιατροι; (βίντεο)

Γύρισε η Βιργινία στην καλύβα των Διασήμων! Μετά τον τραυματισμό της πήγε στην κλινική για να δεχτεί την φροντίδα των γιατρών.

Ευτυχώς εκτός από τον πόνο που θα πρέπει να τον υποστεί για τδυο τρεις μέρες, δεν έχει κάτι άλλο σοβαρό.

Η Βιργινία Δικαιούλια σοκαρίστηκε από το σκηνικό... Τρόμαξε που πήγε στο νοσοκομείο μόνη της και όταν είδε τις συμπαίκτριες της ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά τους που προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν.

Λίγο αργότερα και για να την βοηθήσουν, η Κατερίνα και η Μελίνα, λόγω διαφοράς ύψους, έγιναν οι πατερίτσες της και την βοήθησαν να κατέβει τα σκαλιά.

Περαστικά Βιργινία!

Δείτε το απόσπασμα: