Ούτε το μωρό δεν μπορεί να κρατήσει η Μέγκαν Μαρκλ! «Πήγε να της πέσει από τα χέρια!»

Τρελό κράξιμο!

Ούτε το μωρό δεν μπορεί να κρατήσει η Μέγκαν Μαρκλ! «Πήγε να της πέσει από τα χέρια!»

Ούτε το μωρό δεν μπορεί να κρατήσει η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς πήγε να της πέσει από τα χέρια!

Στο διαδίκτυο έχει πέσει τρελό κράξιμο για τη δούκισσα του Σάσεξ!

Τι το ‘θελε να κάνει μια αναπάντεχη εμφάνιση η Μέγκαν Μαρκλ με τον μόλις δύο μηνών γιο της; Ο τρόπος που κρατούσε το μωρό της αποτέλεσε θέμα έντονου σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους επικριτές να λένε πως το κρατούσε τόσο χάλια που παραλίγο να της πέσει.

Η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ έδωσε το παρών χθες για να στηρίξει, μαζί με τον γιο της, τον πρίγκιπα Χάρι που αγωνιζόταν ενάντια στον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα πόλο. Στο παιχνίδι, παρούσα ήταν και η Κέιτ Μίντλετον με τα τρία της παιδιά, με τις δύο συνυφάδες να αστειεύονται, δίνοντας τέλος στις φήμες πως είναι στα μαχαίρια.

Μέγκαν Μαρκλ: Νέα κακότροπη συμπεριφορά! Έσπασε ξανά το πρωτόκολλο!

Πέρυσι, κατά την διάρκεια του ίδιου αγώνα πόλο, ο πρίγκιπας Τζορτζ είχε κλέψει την παράσταση, με τις σκανταλιές το, την τούμπα του και το γεγονός πως έτρεχε ξυπόλητος στο χορτάρι με την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

«Τι ντροπή! Δεν ξέρει να κρατά το μωρό της»

Φυσικά, οι κάμερες ήταν πάλι εκεί για να καταγράψουν την βρετανική βασιλική οικογένεια σε πιο χαλαρές στιγμές. Πού να το φανταζόντουσαν όμως οι παπαράτσι, πως θα έβλεπαν την Μέγκαν Μαρκλ με τον μικρό Άρτσι, να κάνει την πρώτη του δημόσια εκδρομή, μόλις μία εβδομάδα μετά την βάφτισή του.

Τα ταμπλόιντς κυκλοφόρησαν σήμερα με φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ με αγκαλιά τον νεογέννητο Άρτσι. με πολλούς να την επικρίνουν για τον τρόπο που κρατά το μωρό της. «Η Μέγκαν δείχνει έτοιμη να της πέσει το μωρό» έγραψε ένας χρήστης στο Instagram, με έναν άλλον να προσθέτει: «Θα της πέσει το μωρό» ενώ ένας τρίτος σχολίασε: «Η Μέγκαν Μαρκλ δεν ξέρει πώς να κρατήσει το ίδιο της το παιδί! Τι ντροπή!».

Και δεν ήταν μόνο αυτά τα σχόλια. Ένας ακόμη έγραψε: «Ο τρόπος που κρατάει τον μικρό Άρτσι. Τρομακτικός!». Παρόλο που η Μέγκαν Μαρκλ έδειχνε απίστευτα στοργική και τρυφερή με το νεογέννητο μωρό της, οι επικριτές και οι κακότροποι δεν μπορούσαν να αντισταθούν και να μην σχολιάσουν όλα όσα μπορεί και να έκανε λάθος. «Θα έπρεπε να φορά καπέλο και κάλτσες στο δύστυχο μωρό! Και δεν είναι καν σε θέση να κρατήσει καλά τον γιο της» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να αναφέρει με πολύ σκληρό τρόπο: «Μπορείς να πεις πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το παιδί της. Τι είδους μητέρα κρατά το μωρό της έτσι».

Πώς την υπερασπίστηκαν οι θαυμαστές της

Βέβαια, υπάρχουν και οι θαυμαστές της που μπροστά σε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια δεν μπορούσαν να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα (ή τα χείλη σφραγισμένα) και έσπευσαν να την υπερασπιστούν. «Πραγματικά δεν την συμπαθώ, αλλά δεν μπορεί να την κράζετε γιατί δεν είναι επαγγελματίας στο να κρατά ένα μωρό» έγραψε κάποια. «Είναι ακόμη νέα σε αυτό το θέμα και όλοι μας έχουμε κρατήσει περίεργα τα μωρά. Μπορεί στο σπίτι να τα πηγαίνει περίφημα με το μωρό αλλά πιθανότατα να προσπαθεί να αποφύγει τις κάμερες» πρόσθεσε «Υποθέτω πως κανείς δεν μπορεί να το δει έτσι γιατί όλοι σας είστε τέλειοι γονείς».


Μια άλλη, έσπευσε να γράψει: «Είναι μια νέα μητέρα. Σταματήστε να την κρίνετε. Θεέ μου!» ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος χρήστης του Instagram επεσήμανε πως πολλοί νέοι γονείς δυσκολεύονται να κρατήσουν τα νεογέννητά τους. «Υπάρχουν μαμάδες που δεν ξέρουν πώς να αλλάξουν καν το μωρό τους, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο, γι’ αυτό αφήστε την ήσυχη. Και οι βασιλικοί είναι άνθρωποι».

Ειδικοί διάβασαν τα χείλη της Μπιγιονσέ: Τι είπε στην Μέγκαν Μαρκλ; (Βίντεο)

Οι ειδικοί διάβασαν τα χείλη της Μπιγιόνσε και αποκάλυψαν τι είπε στην Μέγκαν Μαρκλ μόλις την συνάντησε!

Πραγματοποιήθηκε προχθες στο Λονδίνο η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας The Lion King, από την οποία ξεχώρισε η συνάντηση της Μπιγιονσέ και του Jay-Z, με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μπιγιονσέ, η οποία δανείζει τη φωνή της στον χαρακτήρα «Νάλα» επιφύλασσε θερμή υποδοχή στον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ. Μόλις την είδε, την αγκάλιασε σφιχτά και της είπε: «Σας αγαπάμε πολύ» ενώ ο σύζυγός της Jay-Z τους συνεχάρη για την γέννηση του γιου τους. «Συγχαρητήρια για τη γέννηση του μωρού σας. Είναι πολύ όμορφος», είπε ο ράπερ στον Χάρι, ο οποίος με τη σειρά του τον ευχαρίστησε και τον ρώτησε τι κάνουν τα δίδυμα. «Δεν είναι εδώ. Δεν τα παίρνουμε μαζί σε κάθε ταξίδι. Αυτή τη φορά τα αφήσαμε σπίτι αλλά θα ήθελαν πολύ να βρίσκονται εδώ» απάντησε η Μπιγιονσέ.

«Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω, είναι να προσπαθείτε πάντα να βρίσκετε λίγο χρόνο για εσάς», είπε επίσης ο Jay-Z στους νέους γονείς. Το κλίμα μεταξύ των δύο ζευγαριών ήταν ιδιαίτερα θερμό και φιλικό. Ένας ειδικός στο διάβασμα των χειλιών, υποστηρίζει πως η Μπιγιονσέ την ώρα που χαιρετούσε την Μέγκαν Μαρκλ, την αποκάλεσε «πριγκίπισσα». Συγκεκριμένα, η 37χρονη τραγουδίστρια της είπε: «Γεια! Πριγκίπισσά μου». Μέγκαν Μαρκλ: Νέα κακότροπη συμπεριφορά! Έσπασε ξανά το πρωτόκολλο!

Το βίντεο έγινε αμέσως viral, ενθουσιάζοντας τους χρήστες του twitter, οι οποίοι «έλιωσαν» με αυτή την κίνηση της Μπιγιονσέ και δεν την άφησαν φυσικά ασχολίαστη. «Ω Θεέ μου, όταν η Μπιγιονσέ είπε ‘πριγκίπισσά μου’ στη Μέγκαν Μαρκλ την ώρα που χαμογελούσε και την αγκάλιαζε, ήταν τόσο αξιολάτρευτο», έγραψε χαρακτηριστικά μία κοπέλα. «Συγκινήθηκα τόσο πολύ», είπε ένας άλλος. «Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Το γεγονός ότι χάρηκαν τόσο πολύ που είδαν η μία την άλλη, ή το ότι η Μπιγιονσέ είπε στη Μέγκαν Μαρκλ 'πριγκίπισσά μου';» σχολίασε κάποιος άλλος.

Λέγεται πως χθες ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν όλοι από κοντά, αλλά η Μπιγιονσέ είναι γνωστό πως είναι θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας.