Θρήνος: Πέθανε ο σπουδαίος Ρομπέρτο

Κρίμα!

Θρήνος: Πέθανε ο σπουδαίος Ρομπέρτο

Θρήνος με τον θάνατο του σπουδαίου Ρομπέρτο Φερνάντες Ρεταμάρ, ο οποίος ήταν ένας μεγάλος συγγραφέας!

Έφυγε σε ηλικία 89 ετών!

Ο ποιητής και δοκιμιογράφος Ρομπέρτο Φερνάντες Ρεταμάρ, σπουδαία μορφή των γραμμάτων στην Κούβα, πέθανε χθες, Σάββατο σε ηλικία 89 ετών, ανακοίνωσε σήμερα το Casa de las Americas, ένας πολιτιστικός οργανισμός που έχει την έδρα του στην Αβάνα, του οποίου προήδρευε από το 1986, αφού κατά το παρελθόν είχε διατελέσει διευθυντής του.

Διανοούμενος, υποστηρικτής της κουβανικής επανάστασης του 1959 και συνεργάτης του Φιντέλ Κάστρο, ο Ρομπέρτο Φερνάντες Ρεταμάρ κατείχε διάφορα πολιτικά αξιώματα, μεταξύ των οποίων αυτό του μέλους του Κρατικού Συμβουλίου (κυβέρνηση) αρμόδιου για τον πολιτισμό.

«Αγαπητέ Ρομπέρτο, ευχαριστώ που μας άφησες το έργο σου, την πνευματική σου διαύγεια του και τη δέσμευσή σου», έγραψε ο πρόεδρος της Κούβας Μιγκέλ Ντίας-Κάνελ στο Twitter.

Απίστευτο σοκ: Πέθανε ο Γιάννης Γκίνης! Έδινε μάχη με τον καρκίνο!

Ο Γιάννης Γκίνης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και ο θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ!

Έδινε αρκετά χρόνια τον αγώνα του κόντρα στην αρρώστια.

Έφυγε από τη ζωή ο διευθυντής ειδήσεων και αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΑΘΗΝΑ 9,84 Γιάννης Γκίνης, μετά από μία γενναία, πολύχρονη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΑΘΗΝΑ 9,84 αποχαιρετούν με οδύνη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν υπέροχο φίλο, που αφήνει ανεξίτηλο στίγμα στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Πασίγνωστη Ελληνίδα αθλήτρια την ώρα του σεισμού ήταν στο χειρουργείο για τον καρκίνο!

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά και η πρώτη του δημοσιογραφική άπασχοληση ήταν το 1980 στην Εφημερίδα «Αυριανή». Μετά εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ως προϊστάμενος του ελεύθερου δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ. Εν συνεχεία προσελήφθη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για αρκετό χρονικό διάστημα, ακολούθως δε απασχολήθηκε μεταξύ των άλλων στην εφημερίδα «Βραδυνή» και από εκεί εργάστηκε μέχρι την ημέρα που απεβίωσε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις.

Ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Αγαπητός σε όλους, καλός συναδελφος, έχαιρε εκτιμήσεως από τους συναδέλφους του διατηρώντας άριστες σχέσεις με όλους όσους συνεργάστηκε. Διακρινόταν για το ήθος και την ευπρέπεια του, βοηθώντας ταυτόχρονα πολλά νέα παιδιά που άρχιζαν την καριέρα τους ως δημοσιογράφοι.

Θρήνος στην Ελλάδα! Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Λαβράνος

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Λαβράνος! Θρήνος στην Ελλάδα!

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 σε ηλικία 86 ετών ο συνθέτης Νίκος Λαβράνος. Ένας σημαντικός μουσικός, συνθέτης και μαέστρος με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό του οποίου τη μουσική και τα τραγούδια του τα χιλιοτραγουδήσαμε και συνεχίζουν να αγαπιούνται πάρα πολύ.

Στο πλάι του πάντα η αγαπημένη του σύζυγος και τραγουδίστρια Μίλλη Καραλή σε μια κοινή πορεία ζωής και μουσικής.

Tο πολυτραγουδισμένο και μια από τις μεγάλες επιτυχίες «Για Πάντα Μαζί» με τον Γιάννη Πάριο μουσική Νίκος Λαβράνος, στίχοι Δημήτρης Ιατρόπουλος.

Απαρηγόρητη και συντετριμμένη η σύζυγός το Μίλλη Καραλή τον αποχαιρετά μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook

Θρήνος στην Ελλάδα! Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Λαβράνος