Γιώργος Πρίντεζης: Η κίνηση αγάπης που τον συγκίνησε! Η αποκάλυψη και το δημόσιο ευχαριστώ!

Αυτό δεν το περίμενε!

Γιώργος Πρίντεζης: Η κίνηση αγάπης που τον συγκίνησε! Η αποκάλυψη και το δημόσιο ευχαριστώ!

Μια κίνηση αγάπης προς το πρόσωπο του, τον συγκίνησε πολύ. Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε την αποκάλυψη, ενώ θέλησε να πει και ένα δημόσιο ευχαριστώ.

Ο αθλητής, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την Στέλλα Κωστοπούλου και πέρυσι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κορούλας του, ζει ευτυχισμένες στιγμές.

Μαζί με την οικογένεια του τις καλοκαιρινές τους στιγμές, τις περνάνε το περισσότερο διάστημα στην Σύρο, τον τόπο κατατωγής του. Μάλιστα, οι κάτοικοι του νησιού του έχουν μεγάλη αδυναμία, αφού τους έχει κάνει υπερήφανους.

Για να του εκφράσουν την αγάπη που του έχουν, έκαναν γκράφιτι το πρόσωπο του στον τοίχο του αθλητικού κέντρου. Η συγκίνηση του Γιώργου Πρίντεζη ήταν μεγάλη, αφού δεν το περίμενε.

Η κίνηση αγάπης που συγκίνησε τον Γιώργο Πρίντεζη

Γιώργος Πρίντεζης -Στέλλα Κωστοπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους μας ξετρέλανε!

Ο Γιώργος Πρίντεζης και η Στέλλα Κωστοπούλου παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2018.

Μάλιστα, το ζευγάρι βάφτισε και την κορούλα του, που ήταν ενός έτους,η οποία ήταν και παρανυφάκι στον γάμο των γονιών της.

H καρδιά του ελληνικού μπάσκετ, συγκεκριμένα, χτύπησε το βράδυ της Δευτέρας 25 Ιουνίου 2018 στα νότια προάστια της Αθήνας, στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο "Island" στη Βάρκιζα. Διεθνείς αθλητές, προπονητές, παράγοντες βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τον παίκτη του Ολυμπιακού σε μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής του.

Κουμπάρος ήταν ο συμπαίκτης του υπαρχηγού του Ολυμπιακού,Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο άσος του Ολυμπιακού και η πανέμορφη μελαχρινή γυναίκα του είχαν έναν παραμυθένιο γάμο.

Οι φωτογραφίες τους ήταν μοναδικές. Τώρα, το φως της δημοσιότητας είδε μια νέα φωτογραφία. Ο φωτογράφος του γάμου ανέβασε στο Facebook μια αδημοσίευτη φωτογραφία του ζευγαριού από την ημέρα του γάμου τους. Ποζάρουν χαμογελαστοί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ σε ένα σκηνικό άκρως παραμυθένιο!