H ανάρτηση κόλαφος της Στέλλας Μιζεράκη! «Ο Θεός, το σύμπαν, τα ακούνε αυτά»!

Το δημόσιο ξέσπασμα! Σε ποιους τα έχωσε;

H ανάρτηση κόλαφος της Στέλλας Μιζεράκη! «Ο Θεός, το σύμπαν, τα ακούνε αυτά»!

Μια ανάρτηση κόλαφο στα Instastories της έκανε η Στέλλα Μιζεράκη. «Ο Θεός, το σύμπαν, τα ακούνε αυτά», είπε μεταξύ άλλων η νικήτρια του πρώτου κύκλου του Power of love και ξέσπασε.

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, που την "τσάκισε" ψυχολογικά, έχει ξεκινήσει να χαμογελάει ξανά, αφού έτσι ήθελε να την βλέπει και εκείνος.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Στέλλα Μιζεράκη, μέσω videos που δημοσίευσε, ευχαρίστησε όσους της κάνουν όμορφα σχόλια, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε εκείνους που της σχολιάζουν με αρνητικά σχόλια, εκφράζοντας την κακία τους προς το πρόσωπο της.

«Επίσης έχω μια άλλη απορία. Όλοι εσείς που μπαίνετε στα προφίλ άλλων ανθρώπων και βγάζετε την κακία και την αρνητικότητά σας, τα έχετε όλα λυμένα στη ζωή σας και είστε όλοι οι πιο τέλειοι;

Δεν έχετε εσείς προβλήματα να ασχοληθείτε; Δεν έχετε πράγματα να κάνετε στη ζωή σας; Γιατί ασχολείστε με τη ζωή των άλλων, όταν δεν σας ενοχλούν; Και ναι μπορούμε να μιλήσουμε για δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Αλλά η ελευθερία του λόγου είναι μέχρι εκεί που λέμε τη γνώμη μας χωρίς να προσβάλλουμε τους άλλους. Όταν μιλάμε άσχημα και προσβάλλουμε τους άλλους αυτό δεν είναι δημοκρατία, αυτό είναι ξεκάθαρη κακία.

Και πολλοί θα με ρωτήσετε γιατί κάνω αυτά τα stories; Γιατί θέλω να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας και γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να μη ζηλεύω και όταν βλέπω ανθρώπους που κάνουν πράγματα που τους αρέσει και να είναι ευτυχισμένοι, να χαίρομαι και εγώ.

Γιατί ό,τι ευχόμαστε στους άλλους, η μοίρα, ο Θεός, το συμπάν, τα ακούνε αυτά. Και ό,τι βγάζουμε από μέσα μας προς τους άλλους, είτε θετικό, είτε αρνητικό, αυτό θα έρθει και πάλι σε εμάς. Αυτά από μένα» ακούγεται να λέει.

Στέλλα Μιζεράκη: Το ιλιγγιώδες μπούστο πιο προκλητικό από ποτέ!

Η Στέλλα Μιζεράκη πόζαρε με το ιλιγγιώδες μπούστο της, το οποίο ήταν πιο προκλητικό από ποτέ!

Το λευκό μαγιό ήταν ό,τι καλύτερο για να αναδείξει το κορμί της!

Η Στέλλα Μιζεράκη βρίσκεται σε καλοκαιρινή διάθεση, με την πρώην παίκτρια και νικήτρια του Power of Love να... κολάζει με την τελευταία της ανάρτηση στο instagram!

Φορώντας ένα λευκό μαγιό η Στέλλα πόζαρε δείχνοντάς μας τις καυτές της αναλογίες και ιδιαίτερα το ιλιγγιώδες μπούστο της! Δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει καυτή φωτογραφία!

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της!

Στέλλα Μιζεράκη: Το ιλιγγιώδες μπούστο πιο προκλητικό από ποτέ!

Στέλλα Μιζεράκη: Στον πλαστικό χειρούργο! Η αλλαγή που έκανε πάνω της!

H Στέλλα Μιζεράκη επισκέφτηκε τον πλαστικό της χειρούργο! Ποια είναι η αλλαγή που έκανε πάνω της;

Η Στέλλα Μιζεράκη έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Power of Love. Στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ έκανε μεγάλη εντύπωση στο κοινό και αγαπήθηκε σχεδόν αμέσως από τον κόσμο

Μετά τον χαμό του πρώην αγαπημένου της, Πάνου Ζάρλα, προσπαθεί να ορθοποδήσει και να αφήσει το ατυχές συμβάν πίσω της.

Η ίδια μας αποκάλυψε με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ότι επισκέφτηκε τον πλαστικό της χειρούργο.

Η αλλαγή που έκανε πάνω της δεν είναι εμφανής. Η ίδια είχε δηλώσει και παλιότερα ότι βάζει υαλουρονικό στα χείλη οπότε ίσως η επίσκεψη της να οφείλεται στην ανανέωση του υαλουρονικού.

Στην φωτογραφία πάντως έγραψε: «Με τον καλύτερο πλαστικό χειρούργο. Σε ευχαριστώ για όλα»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Στέλλα Μιζεράκη: Στον πλαστικό χειρούργο! Η αλλαγή που έκανε πάνω της!

Στέλλα Μιζεράκη: Φωτογραφία-spoiler από το Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5!

Η Στέλλα Μιζεράκη ανέβασε μία φωτογραφία-spoiler από την ταινία Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5!

Η πρώην παίκτρια του Power of Love και νικήτρια του παιχνιδιού θα παίξει στην ταινία!

Η Στέλλα Μιζεράκη θα βρίσκεται στην ταινία Ρόδα, τσάνα και κοπάνα 5 και μας έβαλε στο... mood των γυρισμάτων!

Συγκεκριμένα πόσταρε μία φωτογραφία από ένα πλάνο που πρωταγωνιστεί, περιμένοντας και εκείνη η ταινία να προβληθεί!

Στέλλα Μιζεράκη: Φωτογραφία-spoiler από το Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5!