Δέσποινα Βανδή: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της! Αυτός είναι!

Είναι κούκλος! Σε ποιον μοιάζει;

Δέσποινα Βανδή: Μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της! Αυτός είναι!

Η Δέσποινα Βανδή μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο τους γιου της, με αφορμή τα γενέθλια της. Αυτός είναι ο ένας από τους δυο άνδρες της ζωής της και είναι κούκλος.

Η τραγουδίστρια, η οποία σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στην παρουσίαση του X-factor απολαμβάνει κάθε ευτυχισμένη στιγμή από την καθημερινότητα της.

Η Δέσποινα Βανδή, προσπαθεί όσο μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μέχρι και σήμερα το έχει καταφέρει. Τόσο η κόρη της, όσο και ο γιος της έχουν μεγαλώσει και πλέον δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπο τους στα social media.

Μετά και με την κόρη της, η τραγουδίστρια μας έδειξε για πρώτη φορά και το πρόσωπο του γιου της, λίγα λεπτά μετά την έκπληξη που της έκαναν επί σκηνής για τα γενέθλια της.

Δέσποινα Βανδή: Έπινε κρασί με καλή παρέα και χωρίς τον Ντέμη!

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Παρασκευής βρισκόταν με καλή παρέα, πίνοντας το κρασί της, αλλά χωρίς τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Η τραγουδίστρια ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Μετά το τέλος της παράστασης "Το δικό μας σινεμά", το βράδυ της Παρασκευής (19/7), η Δέσποινα Βανδή είχε χαλαρή έξοδο για κρασάκι!

Η τραγουδίστρια βρέθηκε μαζί με την Παρθένα Χοροζίδου και πέρασε πολύ όμορφα.

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Χαμόγελα ευτυχίας για το ζευγάρι! Τα κατάφεραν μετά από πολύ προσπάθεια...

Μαζί της δεν ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης, με την Δέσποινα να γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί με καλή παρέα σε μια όμορφη αυλή! Αυτό ήθελα χθες βράδυ μετά την παράσταση! Και περάσαμε όμορφα!».

Δείτε την

 Δέσποινα Βανδή: Έπινε κρασί με καλή παρέα και χωρίς τον Ντέμη!

Δέσποινα Βανδή: «Από τότε που παντρευτήκαμε με τον Ντέμη...» Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας που θα συζητηθεί!

Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου People και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση ζωής με το σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη.

Με τον Ντέμη είστε μαζί από το 2003 και βλέπουμε να υπάρχει πολλή τρυφερότητα μεταξύ σας στις δημόσιες εμφανίσεις σας. Είναι πολύ γλυκιά εικόνα για ένα ζευγάρι μετά από τόσα χρόνια. Φαντάζομαι πως έχετε περάσει και τα πάνω και τα κάτω σας.


Φυσικά υπάρχουν φάσεις σε μια σχέση που είναι κάτω και φάσεις που είναι πάνω. Το θέμα είναι να μην είσαι σε μία ευθεία. Η ευθεία είναι αυτή που σκοτώνει, ακόμα και στο καρδιογράφημα. Τα πάνω και τα κάτω δεν πειράζουν.

Ξέρεις, αυτό που ασυναίσθητα μας συνέβαινε είναι ότι πάντα προσπαθούσαμε να κρατήσουμε το «γκομενικό» κομμάτι, που είναι πολύ εύκολο να το χάσεις σε μία σχέση χρόνων. Εμείς το έχουμε κρατήσει, για αυτό και όταν βγαίνουμε έξω είμαστε δύο άνθρωποι που δείχνουν σαν να τα έχουν φτιάξει πρόσφατα.

Nomads: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα για την ατομική ασυλία! Διέρρευσαν φωτογραφίες…

Προκύπτει εντελώς αβίαστα. Όταν βγαίνουμε έξω, φλερτάρουμε ο ένας τον άλλον. Γιατί στο σπίτι, με τα παιδιά και την καθημερινότητα, είσαι σε μία κατάσταση που δεν μπορεί να συμβεί πάντα. Όταν βγαίνεις έξω με το σύντροφό σου, θα ντυθείς όμορφα, θα ακούσεις ένα ωραίο τραγούδι, θα πιεις ένα ποτό. Ξαναβρίσκεται η μαγεία. Ανανεώνει πολύ μία σχέση.

Πολλές φορές, όμως, γράφονταν διάφορα, πως δεν τα πάτε καλά, πως περνάτε κρίση…

Αυτά γράφονταν από την ώρα που παντρευτήκαμε. Θυμάμαι που έβαζαν στοιχήματα σε πόσο καιρό θα χωρίσουμε. Ήταν κάτι που άκουγα εξαρχής, αλλά αποφάσισα εδώ και πάρα πολλά χρόνια να μην ασχολούμαι με ένα κομμάτι εκεί έξω που πάντα θα υπάρχει παραφιλολογία. Δεν μπορούσα να ξοδέψω ούτε ρανίδα από το αίμα μου για να ασχοληθώ με αυτό. Η επικέντρωσή μου ήταν στη ζωή μου και πώς θα είναι όσο πιο όμορφη και ευτυχισμένη.