Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Αν με δεις θα νομίζεις ότι δεν έχω να ντυθώ, δεν έχω να φάω...»

Ποια το είπε;

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Αν με δεις θα νομίζεις ότι δεν έχω να ντυθώ, δεν έχω να φάω...»

Η πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε για την οικονομική εξαπάτηση, αλλά και τη ζωή μου κάνει!

Μιλώντας στην εκπομπή του OPENtv "Καλοκαίρι #not" η καλλιτέχνης τα αποκάλυψε όλα!

Ο λόγος για την Κατερίνα Στανίση, η οποία αναφέρθηκε στη ζωή που κάνει τονίζοντας πως αν κάποιος τη δει στο σπίτι της θα νομίζει ότι δεν έχει να φάει και να ντυθεί καθώς ζει λιτά!

«Έχω μοχθήσει για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν έκανα τη μεγάλη ζωή εγώ, τα ταξίδια τα πολλά. Θα μου πεις «ζει σε ένα σπίτι που είναι πολύ καλό». Εντάξει, πολύ καλό για άλλους, για μένα πολύ νορμάλ γιατί μεγάλωσα σε ένα χαμόσπιτο. Οπότε μετά είχαμε και το απωθημένο να απλωθώ να έχω πιο άνετο σπίτι. Αν με δεις στο σπίτι θα νομίζεις ότι δεν έχω να ντυθώ, δεν έχω να φάω. Ζω όσο πιο λιτά μπορώ», ανέφερε αρχικά.

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Δεν έχω να ντυθώ, δεν έχω να φάω...»

Όσο για τα χρήματα που έχασε, η Κατερίνα Στανίση είπε: «Εξαπατήθηκα. Τα δούλεψα, δεν τα βρήκα στο δρόμο και μόνο εγώ ξέρω. Θα προτιμούσα να τα δώσω στους φτωχούς, να κάνω μια καλή πράξη, παρά να τα φάει η τράπεζα. Για ποιο λόγο»;

"Δεν έχουν θέματα και κουτσομπολεύουν σπίτια!" Απίστευτο ξέσπασμα της Κατερίνας Στανίση για το Happy Day! Τι εξόργισε την τραγουδίστρια; (βίντεο)

Απίστευτο ξέσπασμα της Κατερίνας Στανίση στο σημερινό LaBiriBiri.

Η Τραγουδίστρια φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από τον τρόπο που σχολιάστηκε το σπίτι της, από το Happy Day, καθώς και από τη Νάνσυ Παραδεισιανού, η οποία της είχε πάρει και τη σχετική συνέντευξη για το "Σπίτι μου, σπιτάκι μου".

"Φαίνεται δεν έχουν άλλα θέματα και κουτσομπολεύουν σπίτια. Είναι πολύ άσχημο. Σε παρακαλάνε για μια συνέντευξη και μετά σχολιάζουν άσχημα! Τότε τι μας βγάζουνε, μην έρχεστε καθόλου! Μας πειράζει η διακόσμηση! Να φωνάξουμε την Τσιμτσιλή να μας το φτιάξει το σπίτι, πώς το θέλει το σπίτι, όλους εκεί!

Εσύ τα παπούτσια που φοράς δεν είναι δερμάτινα; Τα είχαμε και τα πήραμε! Τι να κάνουμε, να τα πετάξουμε; Ντρεπόμαστε να ντυθούμε, τι να κάνω, την κακομοίρα; Δούλευα και τα έπαιρνα! Φοβόμαστε να μιλήσουμε, να ντυθούμε! Τα 'χουμε!" ξεσπάθωσε η τραγουδίστρια.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Η εξομολόγηση από καρδιάς της Κατερίνας Στανίση για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον γιο της Σακελλαρίου και οι ευθύνες που προσάπτει στην τραγουδίστρια (Βίντεο)

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής παραχώρηση η Κατερίνα Στανίση στην κάμερα των "Αποκαλυπτικών".

Η κορυφαία τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που βίωσε, στον ξυλοδαρμό και σε όλα όσα την βασάνιζαν χρόνια τώρα...

"Συνέβησαν πράγματα όπως συνέβαιναν σε κάθε σπίτι. Υπήρξε καταπίεση. Τραβούσα αυτό που τραβούσα κι έλεγα πως ίσως είναι η τύχη μου. Σε κανέναν δεν αξίζει αυτό το πράγμα. Η μάνα η σωστή, χωρίς να κατηγορίσω, πρέπει να πει τα λάθη του παιδιού της."