Φαφούτης ο πρίγκιπας! Οι φωτογραφίες με το αποκαλυπτικό χαμόγελο!

Δεν τον ενοχλεί καθόλου!

Φαφούτης ο πρίγκιπας! Οι φωτογραφίες με το αποκαλυπτικό χαμόγελο!

Φαφούτης ο πρίγκιπας, με την φωτογραφία από τα γενέθλιά του και το χαμόγελό του να το αποκαλύπτουν όλα!

Ο πρίγκιπας Τζορτζ γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου το 2013 και η σημερινή είναι ημέρα γιορτής για τη βασιλική οικογένεια. Ο τρίτος διάδοχος του βασιλικού θρόνου, έγινε έξι ετών!

Το βρετανικό παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα πορτραίτα του χαριτωμένου πρίγκιπα Τζορτζ, τρεις φωτογραφίες τις οποίες έχει τραβήξει φυσικά η Κέιτ Μίντλετον. Άλλωστε η ίδια συνηθίζει να κάνει πορτραίτα των παιδιών της, αφού αγαπά ιδιαίτερα τη φωτογραφία. «Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ χαρούμενοι που δημοσιοποιούν τρεις νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ για τα έκτα γενέθλιά του», έγραφε το σημείωμα που συνόδευε τις τρεις νέες φωτό του πρίγκιπα Τζορτζ.

Φαφούτης ο πρίγκιπας! Οι φωτογραφίες με το αποκαλυπτικό χαμόγελο!

Οι νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ για τα έκτα γενέθλιά του

Στις φωτογραφίες διακρίνεται η μεγάλη αγάπη του πρίγκιπα Τζορτζ για το ποδόσφαιρο, σαν γνήσιος Βρετανός, καθώς σε δύο από τα τρία πορτραίτα φοράει τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι γνωστός φαν της Αστον Βίλα και δεν λείπει ποτέ μα ποτέ από μεγάλα ματς ποδοσφαίρου.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μάρκλ: Με ποιον τρόπο τίμησαν την Νταϊάνα στην βάπτιση του γιου τους; (Βίντεο)

Τα δύο συγκεκριμένα πορτραίτα τραβήχτηκαν στον κήπο του παλατιού του Κένσιγκτον, όπου διαμένουν οι Κέιμπριτζ, πιθανότατα κατά την διάρκεια του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, για τη ζωηράδα του οποίου και τις σκανταλιές του έχουν μιλήσει αρκετές φορές η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον και ο πατέρας του πρίγκιπας Γουίλιαμ, στις δύο αυτές φωτογραφίες του δείχνει όλο του το... ταλέντο: Σκασμένος στα γέλια κυλιέται στο γρασίδι, ενώ αποκαλύπτονται και κάποιες... απώλειες στα δόντια!

Φαφούτης ο πρίγκιπας! Οι φωτογραφίες με το αποκαλυπτικό χαμόγελο!

Η τρίτη φωτογραφία έχει τραβηχτεί επίσης από την Κέιτ Μίντλετον στο Μιστίκ, το ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάθε χρόνο οι Κέιμπριτζ, παρέα με τους γονείς της Κέιτ Μίντλετον.

Ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ, πιο σοβαρός σε σχέση με τα άλλα δύο πορτραίτα, ποζάρει στο φακό αποκαλύπτοντας και την άλλη, πιο συνεσταλμένη του πλευρά. Στη φωτό αυτό, φαίνεται να φοράει ένα μαγιό με άσπρες και μπλε ρίγες H&M, ενώ από πάνω ένα μπλουζάκι τύπου πόλο της ίδιας εταιρείας, κόστους περίπου 10 ευρώ.

Δεύτερο παιδί για την Μέγκαν Μαρκλ; Είναι σίγουρο!

Δεύτερο παιδί για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι; Το θεωρούν σίγουρο!

Χαμός γίνεται στη Βρετανία με το συγκεκριμένο θέμα να απασχολεί!

Δεν πρόλαβε να γεννήσει το πρώτο της παιδί η Μέγκαν Μαρκλ και οι ειδικοί σε θέματα βασιλικής οικογένειας λένε πως σύντομα θα κάνει κι άλλο παιδί.

Ο 34χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ καλωσόρισαν τον μικρό Άρτσι στις αρχές Μαΐου, με την βάπτισή του να πραγματοποιείται το περασμένο Σάββατο στο ιδιωτικό εκκλησάκι εντός των τειχών του κάστρου Γουίνδσορ.

Και πριν προλάβει καν να τελειώσει η άδεια μητρότητας της Μέγκαν Μαρκλ - παρόλο που έκανε δύο αναπάντεχες εμφανίσεις στο Γουίμπλετον και τον φιλανθρωπικό αγώνα πόλο που συμμετείχε ο σύζυγός της – τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα μπορούσαν να προσθέσουν κι άλλο μέλος στην οικογένειά τους, το 2020, καθώς είναι «πρόθυμοι να δώσουν αδελφάκια στον Άρτσι». Σύμφωνα μάλιστα, με πηγές, το ευτυχισμένο ζευγάρι θέλει να κάνει μια πολύ μεγάλη οικογένεια αλλά προς το παρόν επικεντρώνονται στον μόλις δύο μηνών γιο τους.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, η βασιλική ανταποκρίτρια του Vanity Fair, Κέιτι Νικόλ, είπε: «Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμη να μιλήσει κανείς για ένα δεύτερο μωρό. Τούτου λεχθέντος, πηγές κοντά στο ζευγάρι μου είπαν πως πραγματικά θα ήθελαν να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια. Θέλουν πολύ να έχουν αδέλφια για τον Άρτσι, επομένως πιθανόν να έχουμε μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι κάποια στιγμή του χρόνου». Ωστόσο τόνισε πως «προς το παρόν, εστιάζουν προφανώς στον Άρτσι». «Σεισμός» στο παλάτι! Η επίθεση που δέχτηκε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι!

Πήραν φωτιά τα γραφεία στοιχημάτων

Και φυσικά, τα γραφεία στοιχημάτων δεν άργησαν να αρχίσουν τις πιθανότητες. Το Coral δίνει πιθανότητες 1/2 για μια πιθανή ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ για το 2020, με το 2012 να είναι στα 7/4 και το 2022 ή αργότερα με 4/1. Ο επικεφαλής του γραφείου στοιχημάτων, Χάρι Αϊτκενχέντ δήλωσε στην Daily Mail: «Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν κρύψει ποτέ την επιθυμία τους πως θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειάς τους και αυτό σημαίνει πως η επόμενη χρονιά είναι πιο ευνοϊκή στα στοιχήματα, για την άφιξη ενός νέου μωρού».

Πηγή: iefimerida.gr