Θα δώσουν "μάχη" Ζαρίφη - Σπυροπούλου! Τι συνέβη;

Θα είναι δυνατός αγώνας!

Θα δώσουν

Θα δώσουν "μάχη" σε λίγες ημέρες η Κατερίνα Ζαρίφη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τι συνέβη ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες και αποκαλύφθηκε δημόσια;

Η «Queen Ντίνα» η οποία βρίσκεται στη Ρόδο την περασμένη εβδομάδα την εκπομπή «Καλοκαίρι Not» όταν η παρουσιάστρια την σχολίασε σε ένα βίντεο της, την ώρα που έκανε μάθημα τένις.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λοιπόν για το λόγο αυτό την προκάλεσε σε έναν αγώνα τένις και η παρουσιάστρια της εκπομπής δέχθηκε και τόνισε: «Δώσαμε τα χέρια με την Κωνσταντίνα και θα μας δείτε σε αγώνα τένις τις επόμενες μέρες»!

Μάλιστα, πριν από αυτό η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε ποιους "απέλυσε".

Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκαλύπτει σε ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έστειλε μήνυμα και δεν της απάντησε ποτέ! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποκαλύπτει σε ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έστειλε μήνυμα και δεν της απάντησε ποτέ!

Η γνωστή παρουσιάστρια στην σημερινή (17/7) εκπομπή της «Καλοκαίρι #not», στο Open, έκανε μια απίστευτη δήλωση!

Αυτόν τον μήνα επιστρέφει η πασίγνωστη σειρά «La casa de papel» και όλοι ανυπομονούν να δουν τι θα συμβεί στον τρίτο κύκλο!

Με αφορμή αυτό το γεγονός λοιπόν, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως ακολούθησε στο Instagram τον τηλεοπτικό «el professor» αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό! Του έστειλε και μήνυμα!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε:

«Tου έκανα follow στο Instagram, δεν έκανε follow back… του έστειλα και μήνυμα! Δεν χρειάζεται να τα κρύψουμε αυτά… Του είπα “Hi el professor come to Greece για να τη βρεις”. Δεν μου απάντησε ποτέ φυσικά…».

Δείτε το σχετικό βίντεο: