Γάμος-βόμβα για Έλληνα κληρονόμο! Παντρεύεται την πρώην του Αμπράμοβιτς! (Βίντεο)

Θα είναι ο γάμος της χρονιάς!

Γάμος-βόμβα για Έλληνα κληρονόμο! Παντρεύεται την πρώην του Αμπράμοβιτς! (Βίντεο)

Γάμος-βόμβα για Έλληνα κληρονόμο, ο οποίος θα παντρευτεί την πρώην σύζυγο του Ρομάν Αμπράμοβιτς!

Η πρόταση ήδη έγινε!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σταύρος Νιάρχος ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την πρώην σύζυγο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Γάμος σήμερα στην ελληνική showbiz! Δεν το ήξερε κανείς για την τραγουδίστρια! (Βίντεο)

Η πρόταση γάμου φέρεται να έγινε στο πάρτι γενεθλίων της Ντάσα Ζούκοβα, η οποία φυσικά την αποδέχθηκε!

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του STAR

Ο άγνωστος γόνος της βαθύπλουτης οικογένειας Νιάρχου!

Ο άγνωστος γόνος της βαθύπλουτης οικογένειας Νιάρχου!

Προέρχεται από τις μια πιο πλούσιες οικογένειες της Ελλάδας και δεν το γνώριζε κανένας!

Πρόκειται για τον Νικόλα-Σταύρο Νιάρχο, είναι εγγονός του μεγιστάνα Σταύρου Νιάρχου, γιος του Σπύρου Νιάρχου και της Δάφνης Γκίνες. Ανήκει σε μια βαθύπλουτη οικογένεια, όμως ο ίδιος αποφάσισε να μην βασιστεί καθόλου στο όνομα του. Θυμάστε το θρίλερ που είχαν περάσει στο "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος"; Ήταν εγκλωβισμένα 42 παιδιά!

Ο άγνωστος γόνος της βαθύπλουτης οικογένειας Νιάρχου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νικόλας Νιάρχος από πολύ μικρό παιδί ήθελε να γίνει δημοσιογράφος, κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ και η ζωή του δε θυμίζει σε τίποτα τους υπόλοιπους απογόνους του μεγιστάνα Σταύρου Νιάρχου.

Σήμερα είναι 30 ετών και τα έχει καταφέρει πολύ καλά, αφού κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, έγινε δημοσιογράφος και πλέον τα ρεπορτάζ του φιλοξενούνται στα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά «καταστήματα» του πλανήτη, όπως οι «Guardian», «Independent», «Οbserver» και «Huffington Post», ενώ από το 2014 είναι τακτικός συνεργάτης του New Yorker».

Ο Νικόλας Νιάρχος αγαπά την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται πολύ συχνά ενώ στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη βρέθηκε στο Άγιο Όρος απ' όπου ανέβαζε φωτογραφίες στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ο άγνωστος γόνος της βαθύπλουτης οικογένειας Νιάρχου!

Τον Απρίλιο επισκέφτηκε το hot spot της Σάμου, ως δημοσιογράφος, όπου συγκλονισμένος, «αφουγκράστηκε» τα προβλήματα μεταναστών και προσφύγων, αποτυπώνοντας την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στο νησί μέσα σε ένα κείμενο 3.000 λέξεων που δημοσιεύτηκε πριν από 10 ημέρες στον «Νew Yorker».

Έχει επιλέξει να μην ακολουθήσει τον δρόμο που ακολουθούν συνήθως οι απόγονοι τέτοιων πλούσιων οικογενειών, και προτιμά να μην τραβάει καθόλου τα βλέμματα, καθώς και να μην κάνει μια high social life.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που είναι ελάχιστες οι φωτογραφίες του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και ακόμα λιγότερες έως μηδαμινές οι αναφορές στην προσωπική ζωή του, την οποία φροντίζει να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό.

Ο άγνωστος γόνος της βαθύπλουτης οικογένειας Νιάρχου!

«Ο Νικόλας δεν στηρίχτηκε ούτε στο όνομα ούτε στις γνωριμίες των γονιών του», λένε άτομα από το περιβάλλον του και η μέχρι σήμερα πορεία του το αποδεικνύει περίτρανα αυτό, καθώς είναι τελείως αποκομμένοι από τους κοινωνικούς κύκλους της δύναμης, της δόξας και του χρήματος. Πολύ απλά γιατί προτιμά το όνομα του να βρίσκεται κάτω από άρθρα που αφορούν στη δυστυχία του πλανήτη και όχι σε έντυπα που ασχολούνται με το gossip, δηλαδή με το που εμφανίστηκε, σε ποιο πάρτι πήγε, με ποιο πανάκριβο κότερο, ποια τον συνόδευσε, τι φόρεσε και όλα αυτά..

Ο ίδιος μιλάει πέντε γλώσσες, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε Λογοτεχνία και Πολιτική στο περίφημο Γέιλ ενώ πήρε το μεταπτυχιακό του από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια με εξειδίκευση πάνω στη δημοσιογραφία.

Ο άγνωστος γόνος της βαθύπλουτης οικογένειας Νιάρχου!

Όσο σπούδαζε δημοσίευε άρθρα του στην εφημερίδα του πανεπιστημίου κι έκανε εκπομπές στο ραδιόφωνο του Γέιλ. Πήρε συνεντεύξεις για την εφημερίδα του πανεπιστημίου του από πρωταγωνιστεί της διεθνούς σοουμπίζ, που σπανίως μιλούσαν δημόσια. Σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως να «εκμεταλλεύτηκε» το όνομα της διάσημης μητέρας του, άλλοτε μούσας του Αλεξάντερ ΜακΚουίν και σίγουρα το απόλυτο fashion icon της υψηλής κοινωνίας παγκοσμίως.