Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Ψινάκη! Ο θάνατος που τον «τσάκισε»...

«Πέρνα καλά και σου έρχομαι....»

Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Ψινάκη! Ο θάνατος που τον «τσάκισε»...

Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Ψινάκη, αφού ένας θάνατος τον τσάκισε και ο ίδιος, έκανε μια μακροσκελής δημόσια ανάρτηση στα social media.

Ο ίδιος, πενθεί για τον αγαπημένο του φίλο και μάλιστα δηλώνει ότι θα πάει να τον συναντήσει σύντομα στην γειτονιά των Αγγέλων.

«Ο δικός μου Μάνος Ελευθέριου. Ένα χρόνο χωρίς τον καλό μου φίλο. Μάνο μου ξέρω ότι περνάς υπέροχα με τον Χατζηδάκη, τον Τσαρούχη, τον Ελύτη, τον Εγγονόπουλο, την Μελίνα, το Αλικάκι, τον Γκάτσο, τον Φωτόπουλο και όλη μας την παρέα και είμαι σίγουρος οτι θα ξεκαρδίζονται στα γέλια με το βιτριολικό σου χιούμορ και οχι μόνο...Μου λείπεις αφάνταστα. Πέρνα καλά και σου έρχομαι. Να μου τους φιλήσεις όλους...!!!» γράφει μεταξύ άλλων ο Ηλίας και συγκινεί. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Hλίας Ψινάκης: Έριξε «βόμβα» με μανιφέστο! «Θα πάρετε τον μπού@@ και θα σέβεστε!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο δικός μου Μάνος Ελευθέριου. Ένα χρόνο χωρίς τον καλό μου φίλο. Μάνο μου ξέρω ότι περνάς υπέροχα με τον Χατζηδάκη, τον Τσαρούχη, τον Ελύτη, τον Εγγονόπουλο, την Μελίνα, το Αλικάκι, τον Γκάτσο, τον Φωτόπουλο και όλη μας την παρέα και είμαι σίγουρος οτι θα ξεκαρδίζονται στα γέλια με το βιτριολικό σου χιούμορ και οχι μόνο...Μου λείπεις αφάνταστα. Πέρνα καλά και σου έρχομαι. Να μου τους φιλήσεις όλους...!!! ❤️ #manoseleftheriou #legend #bestfriends