Η σύντροφος γνωστού ποδοσφαιριστή έκανε την Μύκονο να αναστενάζει με την πίσω όψη και το κοφτό μαγιό της!

Το κλικ με δική σας ευθύνη!

Η σύντροφος γνωστού ποδοσφαιριστή έκανε την Μύκονο να αναστενάζει με την πίσω όψη και το κοφτό μαγιό της!

Η σύντροφος γνωστού ποδοσφαιριστή κόλασε την Μύκονο και την έκανε να... αναστενάζει με την πίσω όψη της και το κοφτό μαγιό της σε παραλία του νησιού.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί των ανέμων για να απολαύσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα καταγάλανα νερά του Αιγιαίου και τις βόλτες στα σοκάκια.

Ο λόγος για τον τον νεαρό άσο της Παρί Σεν Ζερμέν Μάρκο Βεράτι, ο οποίος πρέπει να νιώθει υπερήφανος δίπλα στην καλλονή σύντροφό του, Τζέσικα Αΐντι, μοντέλο από την Γαλλία.

Άναψε φωτιές στη Μύκονο η σύντροφος κορυφαίου ποδοσφαιριστή με την πίσω της όψη!!

Η κάμερα Mykonos Live TV την απαθανάτισε στην Ψαρρού να κάνει τις βουτιές της, ενώ τα μάτια σχεδόν όλου του ανδρικού πληθυσμού ήταν πάνω της.

"Λιώμα" από το ποτό πασίγνωστος ποδοσφαιριστής στη Μύκονο! Προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν!

Σάλος έχει ξεσπάσει με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έγινε "λιώμα" από το ποτό στη Μύκονο και προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν!

Οι εικόνες από σοκάρουν από τις απεγνωσμένες προσπάθειες της συντρόφου του!

Ο λόγος για τον διεθνή Άγγλο σταρ της Τότεναμ, Ντέλε Άλι!

Ο ποδοσφαιριστής έγινε... λιώμα από το ποτό και δεν μπορούσε να σηκωθεί από την ξαπλώστρα!

Η σύντροφό τους προσπαθούσε να τον συνεφέρει και κάλεσε σε βοήθεια προκειμένου να τον μεταφέρουν υποβασταζόμενο από την παραλία!

Σάλος στην showbiz! Έφτιαξαν τυρί από τους μύκητες των ποδιών του!

Σάλος στην showbiz μετά την είδηση ότι έφτιαξαν τυρί από τους μύκητες των ποδιών του!

Δεν κάνουμε πλάκα, είναι πραγματικότητα!

Ο λόγος για τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Σάλος στην showbiz! Έφτιαξαν τυρί από τους μύκητες των ποδιών του!

Ένα μουσείο του Λονδίνου πήρε μύκητες από τα πόδια διάσημων Άγγλων και τους πρόσθεσε στο γάλα, ώστε να γίνει η ζύμωση και να φτιαχτεί τυρί!

Το συγκεκριμένο πείραμα έχει ως στόχο να δημιουργήσει μία εναλλακτική λύση με διαφορετικό φαγητό με βάση τα βακτήρια από πρώην ποδοσφαιριστές...

«Ξέρω ότι ακούγεται αηδιαστικό, αλλά είναι πραγματικά έξυπνο, δεν είναι όλα τα βακτήρια άσχημα. Δεν θα έλεγα απαραίτητα να το δοκιμάσετε στο σπίτι, αλλά σίγουρα δείχνει την πλάκα που μπορείς να έχεις με το φαγητό, αν θέλεις να το βγάλεις από το κουτί.

Σε μια εποχή με σπουδαίες περιβαλλοντικές προκλήσεις, ραγδαίες αλλαγές στις κοινωνίες και τεχνολογικές εφευρέσεις, τώρα είναι σημαντικό να μην ζητάμε μόνο να φάμε αύριο, αλλά τι είδους φαγητό θέλουμε. Πως θα μπορούσε να είναι;» είπε η δημιουργός του.

Δείτε την σχετική φωτογραφία: