GNTM: "Έσκασαν" νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες οι τέσσερις κριτές!

GNTM:

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του GNTM "έσκασαν" λίγες ώρες, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπράτη.

Σχεδόν ενάμιση μήνα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι μοντέλων, οι τέσσερις κριτές βρίσκονται σε πυρετώδης προετοιμασίες, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε δυο στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους από τα γυρίσματα.

Μάλιστα, πόζαρε μαζί με τον Άγγελο Μπράτη, τον πιο πολυσυζητημένο κριτή, αφού έκανε χαμό στο Twitter με την μια και μοναδική έκφραση του.

GNTM 2 - αποκλειστικό: Πασίγνωστο μοντέλο μπαίνει στο παιχνίδι!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr πασίγνωστο μοντέλο μπαίνει στο παιχνίδι του STAR, GNTM 2 και θα προκαλέσει ταραχή!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα πριν από λίγα λεπτά, πληροφορίες που δεν έχει γράψει κανείς άλλος και θα τις μάθετε πρώτοι εδώ! Γιατί είμαι πάντα ένα βήμα παραπέρα...

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή μου τα στελέχη του STAR πριν από λίγες ημέρες έκαναν πρόταση στη Βίκυ Κουλιανού για να εμφανιστεί για κάποια επεισόδια!

GNTM 2 - αποκλειστικό: Πασίγνωστο μοντέλο μπαίνει στο παιχνίδι!

Ο ρόλος της θα είναι ως guest για να μεταδώσει σε κάποια από τα κόνσεπτ την εμπειρία της και να καθοδηγήσει τα επίδοξα μοντέλα ώστε να τα ολοκληρώσουν επιτυχώς.

GNTM 2 - αποκλειστικό: Πασίγνωστο μοντέλο μπαίνει στο παιχνίδι!

Τα γυρίσματα στα οποία θα συμμετάσχει έχουν οριστεί για τα μέσα Σεπτεμβρίου και αν εκείνη απαντήσει θετικά τότε μιλάμε για μια συνάντηση κορυφής μεταξύ εκείνης και της Βίκυς Καγιά!

GNTM 2: Βγήκε η ημερομηνία της πρεμιέρας!

Βγήκε η ημερομηνία της πρεμιέρας του GNTM 2 από το STAR και όλοι μετράνε αντίστροφα!

Κριτές και διαγωνιζόμενες είναι πανέτοιμοι για το πρώτο επεισόδιο!

Η αντίστροφη μέτρηση για το GNTM2 έχει ξεκινήσει, καθώς ορίστηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας!

Πότε θα δούμε την μεγάλη πρεμιέρα στους δέκτες μας;

Το TV24 έχει την απάντηση! Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου από το STAR θα δούμε το πρώτο επεισόδιο και τη μετάδοση των audiotions!