Ζήνα Κουτσελίνη: Έγιναν όλα συντρίμμια! Η φωτογραφία που ψυχοπλακώνει!

Η παρουσιάστρια συγκλονίζει!

Ζήνα Κουτσελίνη: Έγιναν όλα συντρίμμια! Η φωτογραφία που ψυχοπλακώνει!

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέβασε μία φωτογραφία που ψυχοπλακώνει, με τα πάντα να έχουν γίνει μαύρα συντρίμμια και στάχτη!

Η παρουσιάστρια συγκλόνισε με τη εικόνα που πόσταρε στο instagram!

Όλη η Ελλάδα είχε σοκαριστεί με την φονική πυρκαγιά στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018 και σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μαύρη εκείνη ημέρα!

Η Ζήνα Κουτσέλινη δημοσίευσε μία φωτογραφία στο instagram από το εσωτερικό ενός καμένου σπιτιού στο Μάτι, το οποίο έχει γίνει στάχτη!

Ζήνα Κουτσελίνη: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια; Απειλείται από...

Η εκπομπή της είχε κάνει αυτοψία στο σημείο πριν από δύο μήνες και σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα!

Συγκεκριμένα η Ζήνα Κουτσελίνη έγραψε: «Δεν ξεχνάμε 23 Ιουλίου 2018. Όλα είναι ακόμη έτσι... Η φωτογραφία από την αυτοψία της εκπομπή, δύο μήνες πριν».

Ζήνα Κουτσελίνη: Έγιναν όλα συντρίμμια! Η φωτογραφία που ψυχοπλακώνει!


Ζήνα Κουτσελίνη: Βουρκωμένη συγκλόνισε στο φινάλε! Ο θάνατος και το τροχαίο που την "λύγισαν"! (Βίντεο)

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο φινάλε της εκπομπής της στο STAR βούρκωσε, καθώς ένα θάνατος και ένα τροχαίο την "λύγισαν"!

Η παρουσιάστρια ήταν φανερά συγκινημένη και δεν μπορούσε να το κρύψει!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12/7) η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε φινάλε στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η παρουσιάστρια μίλησε για δύο τραγικά περιστατικά που συνέβησαν και συγκεκριμένα έναν θάνατο και ένα τροχαίο, τα οποία συγκλόνισαν την ίδια και τους συνεργάτες της και αφορούσαν ανθρώπους της εκπομπής!

Συγκεκριμένα είπε: Η Βενετία μας, που ήταν στο μοντάζ, δυστυχώς μετά από ένα ατύχημα τους τελευταίους μήνες είναι στο σπίτι της… Ερχόταν στη δουλειά, πήγαινε να πάρει τον καφέ της σε ένα συνηθισμένο σημείο και πέρασε ένας οδηγός και την πέταξε μακριά. Την περιμέναμε για να μοντάρει, ήταν συνεπής στο ραντεβού της και τότε ανησυχήσαμε. Αφού ξύπνησε από το λήθαργο, γιατί δεν είχε τις αισθήσεις της, επικοινώνησε και είπε όλη την αλήθεια… Τέλος στο μοντάζ θέλω να μείνουμε στην απώλεια ενός ανθρώπου που μας στιγμάτισε και μας δυσκόλεψε την καθημερινότητά μας του Παντελή του Γαλάνη.

Ο Παντελής ήταν εδώ μαζί μας την Παρασκευή, μας κέρασε γλυκά γιατί οι εξετάσεις του ήταν καλές μεσολάβησε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, η μανούλα του τον αναζητούσε τη Δευτέρα γιατί δεν την πήρε τηλέφωνο, όπως συνήθιζε… Ο Παντελής δεν σήκωνε το τηλέφωνό του. Ο Παντελής είχε πάθει έμφραγμα. Ο Παντελής ήταν το στήριγμα και η κολώνα αυτής της εκπομπής. Με τρία παιδιά ξεκινήσαμε στο μοντάζ, τη Φανή, τη Βενετία και τον Παντελή…

Σκεφτείτε το δικό μας συναίσθημα να βγαίνουμε να κάνουμε εκπομπή όταν η Βενετία έχει παρασυρθεί από αυτοκίνητο και ο Παντελής έχει φύγει από τη ζωή και η Φανή έμεινε μόνη στο μοντάζ να ανάβει το καντηλάκι στον Παντελή… γιατί έτσι είναι οι εκπομπές. Η μία αλήθεια είναι αυτή που βλέπετε εσείς και η μια αλήθεια που ζούμε εμείς…».

Ζήνα Κουτσελίνη: Το τροχαίο ατύχημα που την συγκλόνισε! «Χρειαζόμαστε την προσευχή σας...»

Ένα τροχαίο ατύχημα είναι αυτό που συγκλόνισε τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ζήτησε την προσευχή όλων!

Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό το περιστατικό μέσα από την εκπομπή της στο STAR «Aλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα μία συνεργάτιδα της εκπομπής της, την ώρα που πήγαινε να πάρει τον καφέ της παρασύρθηκε από ένα όχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο!

«Εμείς θέλουμε να μας ξεματιάσετε γιατί συμβαίνουν διάφορα στα εσωτερικά της εκπομπής. Να πούμε περαστικά στην Βενετία μας, στην μοντέρ μας. Σήμερα πήγε να πάρει τον καφέ της κι ένας οδηγός την πέταξε απέναντι. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, όλα καλά ελπίζουμε. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πούμε αλλά δυστυχώς λίγο μας έχει πάρει από κάτω ως εκπομπή. Ευτυχώς η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια αλλά ως άνθρωποι πια νιώθουμε πως χρειαζόμαστε κι εμείς την προσευχή και πραγματικά να ενισχύσουμε την πίστη μας», ήταν τα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη η οποία πρόσφατα βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση!