Αννίτα Πάνια: Μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Η μεγάλη στιγμή ήρθε!

Δεν κρύβεται πια η Αννίτα!

Αννίτα Πάνια: Μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Η μεγάλη στιγμή ήρθε!

Η Αννίτα Πάνια μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα και η μεγάλη στιγμή ήρθε!

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά η Αννίτα Πάνια πήρε θέση στις φήμες που τις τελευταίες ημέρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και τη θέλουν να παντρεύεται με τον Νίκο Σαμοΐλη! Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια απάντησε με ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της, Νίκου Καρβέλα για το αν παντρεύεται ξανά ή όχι.

«Σας απαντώ με το τραγούδι “Δεν Παντρεύομαι” του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη», είπε με το γνώριμο ύφος της η παρουσιάστρια στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά. Η ίδια παράλληλα επιβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή!

Αννίτα Πάνια: Στο πλευρό της ο Νίκος Σαμοΐλης αυτές τις στιγμές... Τι συνέβη;

Τι συνέβη κι αυτές τις στιγμές είναι στο πλευρό της Αννίτας Πάνια ο σύντροφός της Νίκος Σαμοΐλης; Το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Δύσκολες ώρες πέρασε τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια του EPSILON αφού ο θάνατος του πατέρας της την καταρράκωσε κυριολεκτικά. Ωστόσο, τώρα, λίγους μήνες μετά φαίνεται πως προσπαθεί να ορθοποδήσει...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, τώρα που το τέλος της σεζόν αυτής έφτασε και όλα τα κανάλια κάνουν διαπραγματεύσεις για τη νέα τηλεοπτική "φουρνιά" η Αννίτα Πάνια βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι OPEN για να αναλάβει μια δική της εκπομπή!

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε πως θέλει να αλλάξει κανάλι και να εξελιχθεί και εννοείται πως σε κάθε της απόφαση βρίσκεται κοντά της και την στηρίζει ο δικός της άνθρωπος! Άλλωστε σε συνέντευξη του είχε αποκαλύψει τα συναισθήματά του για εκείνη χωρίς ενδοιασμούς...

Οι ώρες για εκείνη είναι ώρες αγωνίας γιατί την ενδιαφέρει πολύ η επαγγελματική της εξέλιξη! Ούτως ή αλλιώς έχει δείξει πως είναι γυναίκα καριέρας...

Αννίτα Πάνια: Ντύνεται νυφούλα για δεύτερη φορά; Όλη η αλήθεια!

Ντύνεται νυφούλα για δεύτερη φορά η Αννίτα Πάνια; Όλη η αλήθεια μόνο στο Youweekly.gr!

Αποκαλύψεις φωτιά θα σας κάνω μέσα από το Vanda's blog για την σχέση της παρουσιάστριας του EPSILON με το Νίκο Σαμοΐλη! Τελικά ανεβαίνουν ή όχι τα σκαλιά της εκκλησίας;

Σύμφωνα με πάρα μα πάρα πολύ έγκυρη πηγή μου, η οποία προέρχεται από το πολύ κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η Αννίτα να παντρευτεί, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, και όχι μόνο το Νίκο αλλά και οποιονδήποτε άλλο!

Αννίτα Πάνια: Ντύνεται νυφούλα για δεύτερη φορά; Όλη η αλήθεια!

Η Αννίτα είναι κατά όλου αυτού του σκηνικού, δηλαδή εκκλησίες, νυφικά, προετοιμασίες, γαμήλιες τελετές και τα σχετικά! Ο ένας και μοναδικός γάμος που είχε κάνει ήταν με το Νίκο Καρβέλα! Και τότε μάλιστα είχε δηλώσει πως, εντάξει... το έκανε μια φορά κι άλλη δεν θα υπάρξει!

Αννίτα Πάνια: Ντύνεται νυφούλα για δεύτερη φορά; Όλη η αλήθεια!

Οπότε, μπορεί η παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του οικονομολόγου - δημοσιογράφου, ωστόσο, δεν σκέφτεται σε καμία των περιπτώσεων να φορέσει λευκό νυφικό! Άλλωστε, ο Νίκος, που την ζει καθημερινά ξέρει πως δεν είναι πολύ θετική με όλο αυτό και δεν τον νοιάζει! Όπως μου ανέφεραν και σας μεταφέρω στο Vanda's blog, ούτε εκείνος είναι ιδιαίτερα ξετρελαμένος με γάμους κλπ, οπότε... άμα δεν ταιριάζανε...

Αννίτα Πάνια: Με πρησμένα χείλη και μαύρα γυαλιά! Δείτε την αδιανόητη φωτογραφία!

Δείτε την αδιανόητη φωτογραφία της Αννίτας Πάνια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο! Με πρησμένα χείλη και μαύρα γυαλιά η παρουσιάστρια!

Όλη η έκπληξη, φαίνεται πως προκλήθηκε, από το ότι η πραγματική της εικόνα της παρουσιάστριας απέχει από κείνη που βλέπουμε στην διάρκεια της εκπομπής της.

Ίσως η λήψη των φωτογραφιών είναι κακής ποιότητας , ίσως η κακή γωνία που τις τράβηξαν, ίσως απλά μια κακή στιμή για την παρουσιάστρια

Η Αννίτα Πάνια, απαθανατίστηκε με πρησμένα χείλη και παρά το ότι φορούσε τεράστια μαύρα γυαλιά, προκάλεσε τους αναγνώστες μας!

Δείτε την φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Αννίτα Πάνια: Με πρησμένα χείλη και μαύρα γυαλιά! Δείτε την αδιανόητη φωτογραφία!

Ωστόσο, πρόσφατα πέρασε πολύ δύσκολες ώρες με τον θάνατο του πατέρα της...

Αννίτα Πάνια: Το δεύτερο μωρό και η εγκυμοσύνη από διαφορετικό πατέρα!

Χαμός με την Αννίτα Πάνια! Το δεύτερο μωρό και η εγκυμοσύνη από διαφορετικό πατέρα, έγιναν γνωστά για την παρουσιάστρια!

Η ίδια, έχει μια άγνωστη αδερφή και εμείς βρήκαμε τα ντοκουμέντα! Οι δύο γυναίκες είναι αδερφές από διαφορετικό πατέρα με την Ντιάνα Κοσβύρα, την αδερφή της, να είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα.

Η αδερφή της Αννίτας Πάνια είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται ότι είναι άψογες ακόμα και σήμερα.

Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφία της:

Αννίτα Πάνια: Το δεύτερο μωρό και η εγκυμοσύνη από διαφορετικό πατέρα!

Αννίτα Πάνια: Τα πιασίματα με το Νίκο Καρβέλα στη θάλασσα! "Καυτό" υλικό

Τα πιασίματα της Αννίτας Πάνια με το Νίκο Καρβέλα στη θάλασσα! Προσοχή ακολουθεί "καυτό" υλικό! Δεν ήξεραν ότι υπήρχε φωτογράφος...

Στην Καλαμάτα, όπου η οικογένεια Καρβέλα απόλαυσε τα μπανάκια της, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του EPSILON, τον Νίκο Καρβέλα και τον μικρό τους γιο, Ανδρέα.

Οι τρεις τους, σύμφωνα με πληροφορίες, τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνούσαν στην παραλία, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το εξοχικό που έχουν στην περιοχή, ενώ τα απογεύματα απολάμβαναν το φαγητό τους σε γειτονικά χωριά.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στο παρελθόν. Δείτε τις παρακάτω:

Αννίτα Πάνια: Τα πιασίματα με το Νίκο Καρβέλα στη θάλασσα!

Αννίτα Πάνια: Τα πιασίματα με το Νίκο Καρβέλα στη θάλασσα!