Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ταξίδι αστραπή για το ζευγάρι!

Που βρέθηκαν;

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ταξίδι αστραπή για το ζευγάρι!

Ταξίδι αστραπή πραγματοποίησαν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Το ζευγάρι έχει κλείσει ένα χρόνο σχέσης και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Δεν φεύγει λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου, ενώ τους έχουμε δει σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Βέβαια πάντα κρατούν χαμηλούς τόνους από τους φωτογράφους αφού θέλουν να προστατεύσουν την σχέση τους.

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αλλαγή που θέλει να φέρει στη ζωή του Κωστή Μαραβέγια!

Αφού πέρασαν όμορφες στιγμές στην Ύδρα αλλά και στην Αγία Άννα στην Εύβοια, όπου ο Κωστής Μαραβέγιας είχε live εμφάνιση, το ζευγάρι έφυγε για Λονδίνο!

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στη βρετανική πρωτεύουσα και μαζί της βρέθηκε και ο αγαπημένος της.

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας

Τόνια Σωτηροπούλου: «Έλιωσε» στην αγκαλιά του Μαραβέγια!

Η Τόνια Σωτηροπούλου «έλιωσε» στην αγκαλιά του Κωστή Μαραβέγια και έδειξε πόσο ερωτευμένη είναι!

Η ηθοποιός έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα στη λεζάντα της φωτογραφίας τους!

Στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο Φάληρο βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του συντρόφου της!

Η ηθοποός πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία όπου βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της, γράφοντας: «Αρκεί να είμαστε μαζί».

Τόνια Σωτηροπούλου: «Έλιωσε» στην αγκαλιά του Μαραβέγια! Διαγραφή

Tόνια Σωτηροπούλου: Η ερώτηση που δεν της άρεσε από Καραβάτου-Κατσούλη!

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και τους Κρατερού Κατσούλη «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο STAR και απάντησε σε μία ερώτηση που δεν της άρεσε.

Είπε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά!

Η ερώτηση ήταν για τη συμμετοχή της στην ταινία Skyfall, λέγοντας: «Θέλω να πω κάτι, γιατί αναφερθήκατε και είναι αυτό που με ρωτάνε πάντα. Το Skyfall έγινε το 2012, εγώ ουδέποτε μπήκα στη διαδικασία να πω ότι είμαι πρωταγωνίστρια σε μια ταινία Bond. Αυτό διογκώθηκε στην Ελλάδα από τα Μέσα. Είναι η τελευταία φορά που θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση.
Προφανώς και δεν με πειράζει το να λέει κάποιος ή να με κρίνει γιατί θα μπορούσε να με κρίνει και για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο ότι δεν του άρεσε ότι του τη σπάει η φάτσα μου. Αλλά εγώ αυτό που κρατάω είναι η εμπειρία, το ότι βρέθηκα εκεί, το ότι έχω κάνει άλλα τόσα projects στο εξωτερικό και ότι προσπαθώ χωρίς να κάνω κακό σε κανέναν, είμαι πολύ τίμια».