Τζένη Μπαλατσινού: Έκκληση για βοήθεια! Τι συμβαίνει;

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία!

Τζένη Μπαλατσινού: Έκκληση για βοήθεια! Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει και η Τζένη Μπαλατσινού, η σύζυγος του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια κάνει δημόσια έκκληση για βοήθεια;

Η πρώην παρουσιάστρια (και λέμε πρώην γιατί αποφάσισε να παρατήσει την τηλεόραση) είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media και έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό μέσα από τους λογαριασμούς της!

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ζητά φάρμακα και τρόφιμα για μια άπορη μητέρα που τα χρειάζεται για το παιδί της!

Δείτε την φωτογραφία:

Τζένη Μπαλατσινού: Έκκληση για βοήθεια! Τι συμβαίνει;

Τζένη Μπαλατσινού: Αποκάλυψη τώρα! "Είναι τελικά έγκυος και μάλιστα στον τρίτο μήνα!"

"Είναι τελικά έγκυος και μάλιστα στον τρίτο μήνα η Τζένη Μπαλατσινού" σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Αποκάλυψη τώρα για την σύζυγο του Βασίλη Κικίλια!

Εδώ και μήνες ακούγεται στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz πως η παρουσιάστρια και πλέον σύζυγος του κυρίου Υπουργού Υγείας, περιμένει το πρώτο της παιδί, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον άντρα της ζωής της. Ούτε έχει διαψεύσει κανείς από τους δύο, ούτε έχει επιβεβαιώσει ποτέ τις φήμες, ωστόσο το μόνο σίγουρο από δηλώσεις που έχουν κάνει δημοσίως είναι ότι ναι πολύ θα ήθελαν ένα παιδί.

Σύμφωνα με άτομο και συγκεκριμένα με φίλη από το περιβάλλον του Κικίλια που ήρθε σε επαφή με το Youweekly.gr το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, περνάει μια φάση τέλεια και... περιμένει το πρώτο του παιδί!

Τζένη Μπαλατσινού: Αποκάλυψη τώρα!

Συγκεκριμένα, θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog ακριβώς τα λόγια της:

"Γνωστή μου που κάνει αρκετά παρέα με τον Βασίλη Κικίλια μου είπε πολύ εμπιστευτικά πως κοντεύει να πλησιάσει τον τρίτο μήνα και πως ξέρεις... απλά δεν το λένε ακόμα γιατί... όλες περιμένουν τον τρίτο μήνα να το πουν...Αλλά ξέρω ότι είναι!"

Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια της κυρίας και σας τα αποκαλύπτω με κάθε επιφύλαξη μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου ήξερα κι εγώ ότι κάνει πολλές συχνές επισκέψεις σε γνωστή κλινική για εξετάσεις αλλά το τελευταίο πόρισμα των γιατρών δεν ήταν και τόσο καλό...

Τώρα τι να πει κανείς... αργά ή γρήγορα όλα θα φανούν! Έτσι κι αλλιώς κάτι τέτοιο δεν κρύβεται εύκολα...

Αν ωστόσο ισχύει, με το καλό!

Τζένη Μπαλατσινού: Ξεκίνησαν οι πρώτες λιγούρες; Η φωτογραφία και το φόρεμα που την "πρόδωσε"! Ντοκουμέντα

Ξεκίνησαν οι πρώτες λιγούρες για την Τζένη Μπαλατσινού; Η φωτογραφία και το φόρεμα που "πρόδωσε" την παρουσιάστρια! Δείτε ντοκουμέντα!

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της περιμένοντας με ανυπομονησία τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια! Μάλιστα, πρόσφατα σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr όλη την αλήθεια για την ατυχία με το μωρό και την ακραία είδηση που κυκλοφόρησε πριν από λίγα 24ωρα...

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφία από μάκαρονς και διάφορα άλλα γλυκά και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν είναι ή όχι αυτή η αρχή για τις λιγούρες που έχει κάθε εγκυμονούσα; Έλα ντε... Ο χρόνος θα δείξει!

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Τζένη Μπαλατσινού: Ξεκίνησαν οι πρώτες λιγούρες; Η φωτογραφία και το φόρεμα που την

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Όλη η αλήθεια για την ατυχία με το μωρό και την διακοπή της εγκυμοσύνης!

Όλη την αλήθεια για την διακοπή της εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού, της συζύγου του Βασίλη Κικίλια και την ατυχία με το μωρό θα την μάθετε μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Η πρώην παρουσιάστρια, αφού αποφάσισε να αφήσει την τηλεόραση μια για πάντα,ζει την απόλυτη ευτυχία αυτή την περίοδο της ζωής της στο πλευρό του άντρα της που κατάφερε να την κάνει μετά από πάρα πολύ καιρό να είναι ευτυχισμένη ξανά.

Για το ζευγάρι οι χαρές διαδέχονται η μία την άλλη: Ο έρωτας, η σχέση, ο γάμος, τους και τώρα η υπουργοποίηση εκείνου. Τι άλλο θα μπορούσαν να ζητήσουν; Ένα παιδί.

Ένα παιδί δικό τους που θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους! Και είναι κάτι που το θέλουν πολύ και που όπως σας έχω αποκαλύψει μέσα από το Vanda's blog εδώ και πάρα πολύ καιρό, μέχρι να αποκτήσουν το δικό τους αποφάσισαν να... γίνουν ανάδοχοι γονείς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα και πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας λέγεται πως η Τζένη Μπαλατσινού μετά από επισκέψεις της σε γνωστή κλινική κατάφερε να μείνει έγκυος και μάλιστα πριν παντρευτεί τον Βασίλη Κικίλια διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης αυτής, ωστόσο οι γιατροί θεώρησαν πως θα ήταν καλύτερο η εγκυμοσύνη αυτή να τερματιστεί για λόγους υγείας της παρουσιάστριας! Αυτές είναι οι φήμες που ακούγονται το τελευταίο 24ωρο αλλά εγώ θα σας μεταφέρω όλη την αλήθεια μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr!

Το τι πραγματικά συμβαίνει δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις φήμες που ακούγονται! Σύμφωνα με δικές μου έγκυρες πληροφορίες από άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στο ζευγάρι η Τζένη Μπαλατσινού ποτέ δεν υπήρξε έγκυος στο παιδί του Υπουργού Υγείας και ποτέ δεν τερμάτισε καμία εγκυμοσύνη! Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους θέλουν πολύ ένα παιδί και προσπαθούν γι αυτό αλλά ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει! Μάλιστα, η προσπάθεια αυτή είχε φέρει κοντά και την μητέρα του Κικίλια με την παρουσιάστρια αφού στο παρελθόν γνωρίζαμε πως δεν διατηρούσαν καλές σχέσεις....

Βέβαια, όταν συναντήθηκαν τώρα πρόσφατα στο Προεδρικό Μέγαρο το βλέμμα της κυρίας Κικίλια προς την Τζένη ήταν "δολοφονικό" και γέμισε αμφιβολίες για το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ των δυο γυναικών...

Τέλος πάντων, εγώ τους εύχομαι κάθε ευτυχία και να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι που τόσο επιθυμούν και θα ήταν καλύτερο για όλους να σταματήσουν να αναπαράγονται τέτοιου είδους πληροφορίες για ένα τόσο λεπτό ζήτημα, ειδικά μάλιστα όταν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα...